Dodaj do ulubionych

Sousse,Port el Kantoui czy Monastir

14.01.15, 18:40
Witam
wybieram się do Tunezji 2 raz,za pierwszym razem byłem w Hammamet w El Mouradi i byłem dość zadowolony dlatego teraz zamierzamy wybrać się w okolice Sousse, chętnie dowiem się jakie hotele polecacie w tej okolicy,co polecacie w Sousse, czy w Port el Kantaoui jest coś do zobaczenia oprócz mariny, biorę pod uwagę również Monastir,chętnie poczytam wasze rady i z góry dziękuję, piszcie
Obserwuj wątek
    • effetka Re: Sousse,Port el Kantoui czy Monastir 25.01.15, 20:37
      Byłam z rodziną na przełomie maja i czerwca w Sentido Rosa Beach w Monastirze. Byłam zaskoczona że tylu rodaków wybrało ten hotel. Było z kim porozmawiać czy w barze czy to hotelowym lobby. W tym roku również szukałam oferty dla tego samego hotelu, ale w Itace nie było a w Raibow Tour oferty były o 1000 droższe niż rok temu (15 dni all 2+1). jeszcze nie wybraliśmy kierunku wakacji. Jeśli chodzi o ten hotel to polecam go z całego serca. Jedzenie pyszne, desery nie do przejedzenia, drinki - wiadomo - jeśli podniebienie z Polski to się nachodzi zanim coś poczuje. Basen kryty - pusty -woda słodka - tylko ja i syn. Basen na zewnątrz - woda słona, brodzik dla dzieci - woda słona. Morze- zuuuupa. Dla dziecka raj, bo ze 200 m w głąb morza było po kostki i gorąca woda. Mój syn nie chce jechać nigdzie indziej... to mówi samo za siebie.
      • galon35 Re: Sousse,Port el Kantoui czy Monastir 27.01.15, 16:28
        Miałem ten hotel też w planie jednak z żoną wybraliśmy Dessole Riviera Resort w Port el Kantanoui podobno rewelacyjne miasteczko,pojadę zobaczę, a propos kto był w tym mieście niech pisze co tam ciekawego widział itp.
    • domi2694 Re: Sousse,Port el Kantoui czy Monastir 01.06.15, 13:59
      Ja zatrzymałam sie w miescie Monastir w hotelu Framissima Regency. Jest to hotel 4 gwiazdkowy z basenem w srodku jak i na zewnatrz. Pod koniec pazdziernika nie bylo tam tłoku, hotel czysty, bardzo dobre jedzenie, codziennie wieczorem roznego typu zabawy. Można mieć widok z tarasu lub z balkonu na basen i morze albo widok na Ribat. Piekna okolica i duzo miejsc do zwiedzania. Miejscowi przyjazni i pomocni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka