kaziaral 14.04.15, 13:03 Czy odczuwacie lsami lub wasze dzieci pewien dyskomfort zwany choroba lokomocyjna podczas lotu samolotem? Ja najczesciej podczas startu,ladowania czy turbulencji i bez Aviomarinu nie wsiadam do samolotu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiel.blondynka Re: Choroba lokomocyjny w samolocie 14.04.15, 14:58 Chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
kaziaral Re: Choroba lokomocyjny w samolocie 14.04.15, 15:16 Tak,ciekawi mnie takze ile osob doroslych zle znosi podroze samolotem,ma nudnosci itp.? Podobno co 5 osoba dorosla odczuwa ta chorobe z dziecinstwa Odpowiedz Link Zgłoś
wiel.blondynka Re: Choroba lokomocyjny w samolocie 14.04.15, 17:58 Wydaje mi się, ze Twoje pytanie powinno być zamieszczone na forum Latanie. Tam dostaniesz więcej odpowiedzi:) Mnie mdli na samą myśl lecenia do Tunezji bez wsiadania do samolotu. W innych kierunkach mnie nie mdli nawet w samolocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaziaral Re: Choroba lokomocyjny w samolocie 14.04.15, 21:55 wiel.blondynka napisał(a): Mnie mdli na samą myśl lecenia do Tunezji > bez wsiadania do samolotu. W innych kierunkach mnie nie mdli nawet w samolocie: > ) Nie zasmiecaj forum o Tunezji ty trollu jak cie mdli to brak komenta.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiel.blondynka Choroba lokomocyjna 15.04.15, 08:53 To ty zostawiłaś swoją półanalfabetyczną kupę na tym forum, biedny pustaku. Odpowiedz Link Zgłoś