moonika5 18.02.05, 21:03 ROZUMIEM, ŻE KUPUJĘ SOBIE W SKLEPIE PRZED WYLOTEM, ALE W JAKIEJ WALUCIE TAM SIĘ PŁACI? JAKIE SĄ MNIEJ WIĘCEJ CENY? NAPISZCIE PROSZĘ. DZIĘKUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasmina83 Re: JAK TO JEST Z TĄ STREFĄ BEZCŁOWĄ? 20.02.05, 20:52 chodzi Ci o strefę bezclową w Tunezji? jesli tak to ja na lotnisku w Tunisie kupilam sobie perfumy, lacoste za 40 USD czyli 120 zl a w polsce te same kosztuja 240zl. wiec jest roznica. mozna placic w roznych walutach,dokladnie nie pamietam,na pewno w dolarach i euro i na pewno nie w zlotowkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: JAK TO JEST Z TĄ STREFĄ BEZCŁOWĄ? 21.02.05, 00:41 za to w Polskiej strefie bez cłowej mozesz kupowac tez za zł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: JAK TO JEST Z TĄ STREFĄ BEZCŁOWĄ? 21.02.05, 12:25 Nigdy jeszcze nie lecialam, wiec nie wiem jak to jest z zakupami na bezclówce:) Chciałaby wiedzieć czy doo strefy handlu bezcłowego można wejsc dopiero po odprawie, czy jeszcze przed? ile czasu można robić zakupy przed odlotem? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmina83 Re: JAK TO JEST Z TĄ STREFĄ BEZCŁOWĄ? 21.02.05, 12:45 do strefy bezcłowej wchodzisz po odprawieniu bagaży i siebie. ile masz czasu, to już zależy od tego jak szybko się odprawisz.jak leciałam do Tunezji to w Warszawie miałam 2,5 godziny (a to dlatego że samolot się spóźnił półtorej godziny) a w Tunisie zaledwie 20 minut bo na 40 minut przed odlotem już musisz iść do wyjśćia. Odpowiedz Link Zgłoś