maja993 22.04.05, 22:44 szukam informacji na temat cap carthage Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynainfo odpowiedź 23.04.05, 10:24 Hotel położony bezpośrednio przy plaży, ok. 17 km od centrum Tunisu, w turystycznej dzielnicy Gammarth i ok 7 km od Kartaginy i Sidi Bou Said. Do dyspozycji gości: basen olimpijski wraz z brodzikiem dla dzieci, restauracja a la carte i w formie bufetu, barbecue, bar amerykański, disco bar, sala telewizyjna, sala gier, kantor wymiany walut, sklep z pamiątkami, sala konferencyjna i mini klub. Hotel dysponuje 350 pokojami (w tym 10 łączonych) w kilku budynkach. Wszystkie wyposażone są w klimatyzację, łazienkę i balkon. Mini bar i sejf za dodatkową opłatą. Wyżywienie: Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Hotel proponuje bogaty program animacyjny, możliwość uprawiania różnych sportów, m.in. tenisa na jednym z 40 kortów tenisowych – 30 typu becker (w tym 11 oświetlonych), 10 utwardzanych. Około 15 minut drogi od hotelu znajduje się 18 – dołkowe pole golfowe. Przy plaży znajduje się centrum sportów wodnych otwarte w sezonie letnim. Dzieci: Plac zabaw i mini club dla dzieci. Bardzo skromny hotel, położony blisko plaży, ale z dala od sklepów. Plusem hotelu jest duży olimpijski basen. Odpowiedz Link Zgłoś
ilka1 Re: czy był ktoś w hotelu cap carthage 24.04.05, 23:15 Niestety byłam w tym hotelu rok temu. Nie warto jechać. Dużo jest informacji o tym hotelu. Wrzuć do wyszukiwarki jego nazwę. Ja niestety wrzuciłam po zakupieniu oferty. Jeden z plusów tego hotelu to animacja po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Tylko nie tam !!! 25.04.05, 09:01 Ja byłam tuż obok, ale znam ten hotel... Nie wart tych pieniędzy!!! Wielkie zadupie!!! Jeden tydzień da się wytrzymać, ale 2 tygodnie, to chyba się zanudzisz :( Ogólnie bardzo ładny ogród do okoła, ale wolałabym za te pieniądze sto razy bardziej pojechać do Chorwacji!!!! Gorąco polecam ten kraj. A w Tunezji jest pełno robali - nawet w hotelach. Nie polecam :( Odpowiedz Link Zgłoś
olivierka4 ... 25.04.05, 14:05 Nie taki diabeł straszny jak go malują. Jedni wolą piski i krzyki turystów w olbrzymich miejscowościach zaludnionych jak mrówki, a ja z kolei wolę spokój i relaks ...PRZECIEZ JEDZIEMY TAM WYPOCZĄĆ... Hotel jest spokojny. Byłam obok.Nie przejmuj się turystami, którzy za pożyczoną kasę chcą pokazać nie wiadomo co i zbłaźnić wszystko to, co jest dookoła nich. Oni zawsze będą twierdzić, że najlepiej jest tam , gdzie oni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa gdzie ? 26.04.05, 14:50 a gdzie byłaś dokładnie? Może mamy wspólnych znajomych;) Kiedy tam byłaś? Mi się w sumie też podobało i wiem że ten hotel miał kiedyś 4 gwiazdki, kilka lat temu zmienili na 3. Ogólnie było fajnie, tylko daleko po wodę, a tam wiadomo upały dają się we znaki. No i nie wiem czego kto oczekuje, dlatego wolę napisać jak jest. A jest tak że sklepów nie ma i po wodę trzeba zapylać taxi do La Marsy :( Dało sie przeżyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tunezyjkomanka Nie wiem,dlaczego niektórzy forumowicze... 25.04.05, 14:10 źle opisują ten hotel. Przecież robaki tak samo żyją w Polsce. Ja osobiście wolę właśnie takie "zadupia" jak wyraziła się jedna z Pań, ponieważ dla mnie wakacje są dla relaksu. Po co mi sklepy, ogrom zapoconych turystów i ryki z sąsiednich molochów hotelowych? Nie przejmuj się, będzie fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
msoleil85 Re: czy był ktoś w hotelu cap carthage 09.05.05, 20:45 Witaj, Bylam w tym hotelu zarówno w zeszłym roku jak i w tym (wrocilam kilka dni temu). Hotel jest dosc przyjemny. Oczywiscie opinii jest tyle ile osob odwiedzilo to miejsce, ale chcialabym zauwazyc, ze ostatniej zimy hotel przeszedl remont. Przede wszystkim we WSZYSTKICH pokojach jest klimatyzacja, poza tym sa tam nowe meble. Jesli ktos mialby dodatkowe pytania, to zapraszam na e-mail (rzadko odwiedzam to forum) msoleil85@yahoo.fr Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś