stokrotka_102 18.07.05, 19:56 No jak macie jakieś pytania dotyczące Tunezji to chętnie pomogę i przy okazji powiem, że byłam w Hammamecie w hotelu Nesrine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia.kg Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁAM !!! - PYTAJCIE 11.08.05, 12:08 hej - no i jak bylo? sprawdzily sie moje informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
ecco30 Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁAM !!! - PYTAJCIE 11.08.05, 12:58 Hej, czy mozesz cos napisac o hotelu Imperial Park, jakie robi wrazenie?? Lepiej wziac dolary czyy euro? pozdrawiam e. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_102 Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁAM !!! - PYTAJCIE 15.08.05, 12:04 prtzepraszam ze nie odpowiadalam wczesniej ale wyjechalam . niestety nic nie wiem o tym hotelu a co do pieniędzy to my mieliśmy dolary ale i tak wszystko trzeba bylo wymieniac na tamtejsze (dinary) i wydaje mi sie to bez roznicy... trzeba tylko pamietac zeby przy konc wycieczki wymieniac tylko male sumy bo potem nie ma co zrobic z pozostalymi dinarkami, a nie mozna ich wywozic z kraju Odpowiedz Link Zgłoś
naserek Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁAM !!! - PYTAJCIE 11.08.05, 22:20 prosze o opinie na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22878&s=1&sortuj=6 Odpowiedz Link Zgłoś