Dodaj do ulubionych

GLOBALIA SAVANA

14.09.05, 07:18
Cześc co sądzicie o tym hotelu. Lęce tam 17 września.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 1monika1 Re: GLOBALIA SAVANA 15.09.05, 17:27
      Hej!
      super hotel!!! wróciłam z niego 5 dni temu, ludzie też świetni,można się z nimi
      super dogadać!
    • 1monika1 Re: GLOBALIA SAVANA 15.09.05, 17:32
      zapomniałam wspomnieć, że jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem, a z
      jakiego biura lecisz?
    • marta815 Re: GLOBALIA SAVANA 16.09.05, 07:32
      dzieki a pokoje są ładne,wystrój wnętrz, na zenątrz jest fajny basen, a co
      wogóle można robic w tej dzilenicy Hammamet
      • 1monika1 Re: GLOBALIA SAVANA 16.09.05, 09:40
        Pokoje są ładne, urządzone bardzo przyjemnie, posciel i ręczniki wymieniane są
        codziennie, pokoje sprzatane również codziennie. Mielismy taką sytuację, że
        najpierw dostaliśmy pokój z widokiem na nie wiem co, ale był on od strony
        północnej, poprosiliśmy w recepcji o zmianę na pokój z widokiem na basen.
        Musieliśmy poczekać 2 dni zeby takowy się zwolnił ale udało się! Bardzo
        słoneczny pokój na 2 piętrze z widokiem na basen. Sam basen również ładny, całe
        otoczenie basenu bardzo dopracowane i robi wrażenie. Jesli chodzi o
        zagospodarowanie czasu to w sumie z mężem nastawiliśmy się na "leżenie", ale o
        tym nie było mowy. Animatorze naprawdę bardzo sie starali żeby zagospodarować
        nasz czas i chociaż bylismy 2 tygodnie to nie nudziliśmy się ani przez chwilę.
        W soboty z hotelu Savana jest organizowany wyjazd autobusem spod hotelu na
        dyskotekę do centrum Hammamet. My nie skorzystalismy z tej przyjemności gdyż w
        1 weekend wyjechaliśmy na 2-dniowa wycieczkę na saharę (biuro Sun&Fun - równiez
        polecam) a w następna sobotę wracalismy już do domu. Generalnie sama dzielnica
        ciekawa, dużo spacerowalismy i oczywiscie targowalismy się bardzo bo
        kupowaliśmy wiele pamiątek, a jest to zajęcie bardzo czasochłonne!
        Życzę przyjemnego pobytu i wielu wrażeń,
        pozdrawiam
        p.s. jesli moge Cie o to poprosić to pozdrów animatorów od Moniki i Sławka
        • marta815 Re: GLOBALIA SAVANA 16.09.05, 12:56
          dziekuje bardzo, ja tez jade z biura sun&fun, nie ma sprawy jesli chodzi o
          pozdrownienia
    • skrabi0 Re: GLOBALIA SAVANA 19.09.05, 09:52
      Wróciłam z tego hotelu 16.09 jak najbardziej polecam.Byłam z Oasisem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka