Dodaj do ulubionych

uciechy cielesne

18.09.05, 12:44
Ja to tam wygląda,chodzi mi o dostępność prezerwatyw,można kupic tam i czy są
dobre jakościowo,czy trzeba wieżć z soba? czy sa tam domy uciechy i jak sie
ksztaltuja ceny?
Obserwuj wątek
    • maiysa Re: uciechy cielesne 18.09.05, 18:39
      Prezerwatywy sa dostępne w każdej aptece. Głownie produkcji francuskiej, chociaż
      czasem można spotkać tez produkcji rodzimej, ale bardzo rzadko bo urzędowo ich
      cena to kilkanaście groszy (w przeliczeniu na złotówki) i jak się pojawia to od
      razu znikają. W Tunezji istnieją legalne domy publiczne jak również i nielegalna
      prostytucja, ale polecam korzysta raczej z tej legalnej ponieważ by odnawiać
      swoje papiery i zezwolenie czy cos w tym stylu musza przedkładać co jakiś czas
      wszystkie badania, wiec mniejsza szansa czymś się zarazić. Co do cen to niestety
      nic Ci nie powiem bo nie korzystałam z ich usług. Za to wiem ze jeden burdel w
      Sousse znajduje się tuz za murami mediny, często można tam zobaczyć dość
      wulgarnie ubrane i umalowane tunezyjki po części okryte tradycyjnym jedwabnym
      szalem zwanym safsari (możliwe ze to właśnie te pracujące nielegalnie
      ukrywające się w ten sposób przed policja). Podobno sa tez hotele gdzie rezydują
      prostytutki (raczej te obskurniejsze z wyglądu) ale nie znam adresów. Najlepiej
      zapytać jakiegoś Libijczyka na miejscu (o ile uda Ci się takiegoż spotkać)
      większość z nich przyjezdna do Tunezji właśnie po „płatny sex” na pewno
      udzieliliby Ci najlepszych wskazówek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka