tadeusz73 18.09.05, 12:44 Ja to tam wygląda,chodzi mi o dostępność prezerwatyw,można kupic tam i czy są dobre jakościowo,czy trzeba wieżć z soba? czy sa tam domy uciechy i jak sie ksztaltuja ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maiysa Re: uciechy cielesne 18.09.05, 18:39 Prezerwatywy sa dostępne w każdej aptece. Głownie produkcji francuskiej, chociaż czasem można spotkać tez produkcji rodzimej, ale bardzo rzadko bo urzędowo ich cena to kilkanaście groszy (w przeliczeniu na złotówki) i jak się pojawia to od razu znikają. W Tunezji istnieją legalne domy publiczne jak również i nielegalna prostytucja, ale polecam korzysta raczej z tej legalnej ponieważ by odnawiać swoje papiery i zezwolenie czy cos w tym stylu musza przedkładać co jakiś czas wszystkie badania, wiec mniejsza szansa czymś się zarazić. Co do cen to niestety nic Ci nie powiem bo nie korzystałam z ich usług. Za to wiem ze jeden burdel w Sousse znajduje się tuz za murami mediny, często można tam zobaczyć dość wulgarnie ubrane i umalowane tunezyjki po części okryte tradycyjnym jedwabnym szalem zwanym safsari (możliwe ze to właśnie te pracujące nielegalnie ukrywające się w ten sposób przed policja). Podobno sa tez hotele gdzie rezydują prostytutki (raczej te obskurniejsze z wyglądu) ale nie znam adresów. Najlepiej zapytać jakiegoś Libijczyka na miejscu (o ile uda Ci się takiegoż spotkać) większość z nich przyjezdna do Tunezji właśnie po „płatny sex” na pewno udzieliliby Ci najlepszych wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś