Dodaj do ulubionych

OASIS TAK!!!!!!!! rezydenci nie!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:27
OASIS to bardzo dobre biuro i byłem z nim w tunezji...fajny
hotel
el olf ...ale reprezentujacy ich rezydenci to zbieranina ludzi
którzy powinni sie raczej zajmować dmuchaniem gumowych lalek dla
samamotnych panów.......ignoranci!!!!! interesuje ich tylko aby
wykupic wycieczke fakultatywną...!!!zero zainteresowania
goścmi...turystami
to miało miejsce z zeszłym roku wiec jesli wybierasz sie w tamte
strony ...pamietaj o tym co napisałem
z drugiej strony....oasis zadbał o wszystko nawet o tanie miejsce
parkingowe na lotnisku i miłę przyjecie na lotnisku przed i po
przylocie.....OASIS POLECAM....
aligator78@wp.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: Remi Re: OASIS TAK!!!!!!!! rezydenci nie!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:41
      Nie mogę się z Tobą zgodzić! Właśnie wróciłam z Hammametu i mieliśmy bardzo sympatyczną rezydentkę - żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam
    • justie3 Re: OASIS TAK!!!!!!!! rezydenci nie!!! 01.07.06, 00:11
      A ja się niestety zgodzę w pełni. Wróciłam w czwartek z Sousse z Oasisem i
      rezydentka faktycznie się do niczego nie nadawała. Jedyne co było dla niej
      istotne, to faktycznie tylko wycieczki fakultatywne i ich sprzedaż. Chciałam
      zmienić pokój i przez 7 dni się nie doczekałam nawet komentarza od niej w
      stylu "że się nie udało". Absolutnie nie kompetentna kobieta! No i te 1,5
      godziny (tylko! )dziennie poświęcane na dyżurze dla swojej grupy, to chyba
      jednak trochę przesada!
      • Gość: zuza Re: OASIS TAK!!!!!!!! rezydenci nie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:21
        Ojej to nawet dyżury mieliście- extra!

Byłam w zeszłym roku w Thalassa Mahdia z Oasisa. Hotel świetny, lot, transfer
        też - jednak rezydentka powinna być na emeryturze. Miła do bólu jak ktoś chciał
        wycieczkę wykupić. Dla nie kupujących opryskliwa, zjawiła się z łaski na dzień
        przed wyjazdem, żeby powiedzieć o której mamy się stawić w holu. Cały tydzień
        nie było po niej śladu!!!!!!!!! Chcącym zwiedzać coś poza najbliższą mediną nie
        polecam. Dla siedzących głównie w hotelu - świetna oferta, bo tydz. kosztował
        1070 zł.
    • Gość: olaf Re: OASIS TAK!!!!!!!! rezydenci nie!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:46
      no cóz ja się nie zgadzam z przedmówcami uważam ze rezydentka była ok Wróciłem w czwartek z hammametu i powiem tylko tyle zachowanie niektórych naszych polskich ziomków było wiecej niż skandaliczne,przytoczę przykład którego sam byłem świadkiem: pani, starsza kobieta, skarżyła sie że ma pokój na piętrze lamentowała w recepcji później u rezydentki i w ciągu 20 min zostałą przeniesiona na parter , byłem przekonany że sprawa jest zakończona okazało się że się myliłem,zaczęły się głośne marzekanie tej pani ze ona każde wczasy ma w hotelu na parterze pozostawię to bez komentarza, i drugi przykład też dosyć jaskrawy po przyjeździe kolejnej grupy naszych rodaków 20 min po zakwaterowaniu zaczeła sie burza w szklance wody z powodu jaszczurek (całkowicie nieszkodliwe)biegających po zewnętrznej elewacji,były skargi do rezydenrki w recepcji itd było nawet oczyszczanie heheheh tej ściany ale głupie zwierzęta wracały a mądry polak nie potrafi zrozumieć że to my weszliśmy na ich teren a nie one na nasz.osobiscie z usług rezydentki korzystałem raz ,resztę załatwiałem sam za pomocą uśmiechu i przyjaznych gestów i paru dinarów Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: P Re: OASIS TAK!!!!!!!! rezydenci nie!!! IP: 213.199.238.* 10.07.06, 10:57
      Triada w Hurghadzie ma taka blacharę rezydentkę ,że lepiej nie
      mówić.Przesiadywała w roku 2005 tylko z buraczkami z polskiej szkoły nurków
      i ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka