Dodaj do ulubionych

Rezydenci w MEDI SEA

IP: 80.72.40.* 01.07.06, 10:28
czy Ktoś z Państwa może był w tym hotelu i może sie wypowiedzieć na temat
Rezydentów tam pracujących w tym sezonie?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Angus Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:39
      hej!!!tak ja właśnie wróciłam -więc rezydentki są w miare.Sa dwie Magdy-
      blondyna-nie sympatyczna,jak by wszystko z łaska robiła,i ciemna-od wycieczek-
      zawsze pomocna.Są też animatorki od dzieci-Jola i Ela-bardzo fajne
      • Gość: Do Angus Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: 199.67.203.* 03.07.06, 15:17
        Mam wielką probe Angus.Szukam kontaktu z kims kto byłw medi sea bo ja sie
        wybieram we wrzesniu.Mozesz mi podac swojego maila bo mam kilka pytań?:)
        pozdrawiam
        Amelia792@gazeta.pl
      • Gość: ewa Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:58
        lecę do medi sea 20 lipca chciałabym sie dowiedzie jak hotel,jedzenie,i ogólnie
        jak tam jest
        • Gość: angus Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:53
          mój adres mailowy to agab@onet.eu-jak znajde czas to pomoge-ale wyjazd był
          super-i niczego nie żałuje
        • Gość: kyniu Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:33
          My też lecimy do MDC 20 lipca,ja z zoną i dwójka dzieci(11 i 6 lat)i nasi
          znajomi z dziemi w podobnym wieku.Lecimy z Pyrzowic.Wiem że jest super,dostaje
          na bieżąco sms-y od kolegi który teraz tam jest.Tylko upał niemiłosierny,trzeba
          filtrem smarowa nawet stopy
        • Gość: angus Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:24
          a więc-hotel spoko-tylko najlepiej prosić o pokoje w nowej części hotelu-
          ładniejsze i z prysznicem-ja powiedziałam że ze względu na dziecko-i
          dostałam.Ale te starsze są też niezłe.Co do jedzenia-to jest ful-tylko juz po
          dwóch tygodniach brakuje chlebka z żółtym serem.Ale naprawde można sie najeśc
          do syta.Napewno będziecie zadowoleni.Wiadomo sa małe minusy-ale więcej jest
          tych plusów.pozdrawiam-udanych wakacji!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka