Gość: rybka996 IP: 80.72.40.* 01.07.06, 10:28 czy Ktoś z Państwa może był w tym hotelu i może sie wypowiedzieć na temat Rezydentów tam pracujących w tym sezonie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angus Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:39 hej!!!tak ja właśnie wróciłam -więc rezydentki są w miare.Sa dwie Magdy- blondyna-nie sympatyczna,jak by wszystko z łaska robiła,i ciemna-od wycieczek- zawsze pomocna.Są też animatorki od dzieci-Jola i Ela-bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Angus Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: 199.67.203.* 03.07.06, 15:17 Mam wielką probe Angus.Szukam kontaktu z kims kto byłw medi sea bo ja sie wybieram we wrzesniu.Mozesz mi podac swojego maila bo mam kilka pytań?:) pozdrawiam Amelia792@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:58 lecę do medi sea 20 lipca chciałabym sie dowiedzie jak hotel,jedzenie,i ogólnie jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angus Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:53 mój adres mailowy to agab@onet.eu-jak znajde czas to pomoge-ale wyjazd był super-i niczego nie żałuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyniu Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:33 My też lecimy do MDC 20 lipca,ja z zoną i dwójka dzieci(11 i 6 lat)i nasi znajomi z dziemi w podobnym wieku.Lecimy z Pyrzowic.Wiem że jest super,dostaje na bieżąco sms-y od kolegi który teraz tam jest.Tylko upał niemiłosierny,trzeba filtrem smarowa nawet stopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angus Re: Rezydenci w MEDI SEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:24 a więc-hotel spoko-tylko najlepiej prosić o pokoje w nowej części hotelu- ładniejsze i z prysznicem-ja powiedziałam że ze względu na dziecko-i dostałam.Ale te starsze są też niezłe.Co do jedzenia-to jest ful-tylko juz po dwóch tygodniach brakuje chlebka z żółtym serem.Ale naprawde można sie najeśc do syta.Napewno będziecie zadowoleni.Wiadomo sa małe minusy-ale więcej jest tych plusów.pozdrawiam-udanych wakacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś