Dodaj do ulubionych

Hotel neptune

IP: *.nat.student.pw.edu.pl 19.07.06, 18:44
SZukam informacji o hotelu Neptune w Hammamecie. Ostatnio widziałam o tym
hotelu dużo informacji ale teraz nie mogę znależć może znacie link
Obserwuj wątek
    • Gość: gonia65 Re: Hotel neptune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:21
      Proponuję wejść na www.wakacje.pl i tam są informacje o hotelu, ocena ludzi,
      którzy tam byli oraz na forum na tej samej stronie.Jest tam mój post: wróciłam z
      Neptuna, na nim odpowiadałam na pytania. Ja z niego wróciłam tydzień temu i
      jestem bardzo zadowolona. Pytaj - odpowiem.
      • Gość: asia Re: Hotel neptune IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.07.06, 13:01
        No mam pare pytań np co do leżaków z tego co się dowiedziałam to wiem że są
        płatne na basenie i na plaży a czy musze wstawać o 7 rano żeby wykupić sobię go
        bo pożniej ich nie będzie??? Czy jest dużo barów w okolicy, czy alkohole sa
        dobre, no i czy coś ci się nie podobało???????
    • Gość: deren neptune IP: 192.11.224.* 20.07.06, 11:39
      wystarczy odrobina spostrzegawczosci. w naglowku forum tunezja masz podany link
      do forum tunezja-hotele, wystarczy kliknac.

ale ze cie lubie to ulatwie ci to zadanie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=16005046
      • Gość: asia Re: neptune IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.07.06, 13:02
        dzięki za stronke :) też cię lubie :)
        • Gość: gonia65 Re: neptune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:36
          Ja z leżakami nie miałam kłopotu. Było ich pod dostatkiem. Ale jeśli będzie
          pełna obsada hotelu może być kłopot. Idąc na śniadanie połóż ręcznik na leżaku i
          jest zarezerwowany. Cena za leżak 2 dinary/dzień, ale za tydzień płacisz 10
          dinarów. Ceny na plaży i przy basenie są takie same. Alkohol lepiej kupić na
          lotnisku w sklepie bezcłowym, bo u nich jest drogi i nie najlepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka