Gość: Małgoska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 13:54 Wczoraj wróciłam z tego hotelu,z Sousse.Piszcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: hotel Chems El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:03 ja się wybieram 28.07 do sousse tylko do hotelu Ennassim .Powiedz mi tylko ile warto tam pieniędzy zabrać na 2 tyg.?Jaka teraz jest tam pogoda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoska Re: hotel Chems El Hana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 18:36 Nie znam tego hotelu.W każdym razie ja miałam 100 $ i 110 Dinarów(tam z bankomatu wypłacałam).Kasa rozchodzi się moment głównie na napoje (do obiadokolacji i nie tylko) no i na leżaki,ja spędzałam czas nad morzem,więc leżak+materac za dzień koszt.2.5 dinara.UWAŻAJ z wnoszeniem napojów i jedzenia do hotelu(ciemna torebka itp.),bo sa wyczuleni na to.A pogoda LUX TORPEDA,może ze 2* niebo było zachmurzone.POWODZENIA,POZDRAWIAM! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xruda Re: hotel Chems El Hana IP: *.autocom.pl 21.07.06, 18:22 hej-ja wybieram sie do Chems el Hana 3 sierpnia - napisz prosze cos o hotelu - czy jest czysto,, czy jedzonko dobre etc. Interesuje mnie tez czy plaza jest ok tzn. czy jest na niej bezpiecznie (kradzieze), czy jest w miare czysta, czy bardzo zatłoczona...czy morze jest czyste? bo ponoc często są glony...i czy faktycznie jest taka "zupa" jak podają u nas w TV :P ? Jak jest z basenami??? I na koniec pomęczę jeszcze troche - czy dwie kobiety mogą bez problemu spacerowac do poznych godzin nocnych po centrum Sousse? pozdrawiam - dzieki z gory za odpowiedz - ps. masz moze jakies fotki hotelu i okolicy? jesli tak to prosilabym o wyslanie na maila - podaje adres mojej kolezanki, bo ja mam aktualnie awarie komputera : s.chodacka@autocom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoska Re: hotel Chems El Hana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 20:04 HEJ!Pierwszy raz w Tunezji?W hotelu jest czysto,ręczniki zmieniane są codziennie i sprzatanie też.NIE WOLNO NOSIĆ RĘCZNIKA HOTELOWEGO NA PLAŻĘ! Jedzonko też miodzio.Na plaży trzeba nastawić sie na:bez przerwy chodzących sprzedawców:palm,chodników,precelków,arbuzów,korali etc...Torby na plaży jak sama nie upilnujesz nikt Ci nie będzie pilnował,chyba,że komuś zaufasz,a widzę,że sama nie jedziesz ;)Oj zatłoczona plaża tak tak,nie masz co marzyć o wolnym leżaku i parasoli w okolicach godz.12.00.Morze zależy raz przejrzyste,raz z zieloną trawką a raz z reklamówką,ale omijasz i idziesz dalej...A "zupa"tzn.,że gorąca,tak?Oh nie jest tak żle,daje ulgę jak się cały dzień spędza na plaży.Przy hotelach(bo nie wiem czy wiesz,ale jedziesz do kompleksu 3 hoteli)są 2 baseny odkryte i 2 zakryte.Też byłam z przyjaciółką.Mogą,ale po co.Na pewno będziecie ZACZEPIANE,bo to jest tam na porządku dziennym i liczcie się z tym.A fotki tak ale może nie dziś.Jak coś Ci się jeszcze przypomni to pytaj.Ciao.PA ;)ALE bez aparatu nie wyjeżdżaj,bo będziesz żałować.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xruda Re: hotel Chems El Hana IP: *.autocom.pl 22.07.06, 00:16 tak pierwszy raz:) dzieki wielkie za odpowiedz :) bez aparatu nie zamiezam jechac zwlaszcza, ze wybieram sie na Sahare i pozyczam auto:) karta 1 GB juz zakupiona hihi. pozdrawiam!!! jak cos mi sie jeszcze nasunie na mysl to napisze - ale generalnie chcialam sie tak ogolnie zapytac jak wyglada miejsce wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.lekko.gazowana Re: hotel Chems El Hana 24.07.06, 12:12 o, byłysmy w jednym terminie, w jednym hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: hotel Chems El Hana 24.07.06, 14:26 Ja bylam w El Hana Beach - Chems el Hana to blizniaczy hotel stojacy w tym samym ogrodzie, baseny i plaza tez sa wspolne- rozni sie podobno tylko obecnoscia TV w pokoju. Mnie sie tam baaaardzo podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba z JG Re: hotel Chems El Hana IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 24.07.06, 16:47 Może się znamy Pani Małgosiu. Ja również wróciłem 20 z Chems El Hana :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: hotel Chems El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:53 A czy to może Pan Kuba od zdjęć ze spadochronem??Jeśli tak to gorąco pozdrawiam i DZIĘKUJĘ,wyszły super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba z JG Re: hotel Chems El Hana IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 26.07.06, 13:36 Tak to ten Pan Kuba :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: hotel Chems El Hana IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.08.06, 18:00 Super ze mozesz udzielic kilku informacji:) przedewszystkim czy bylas zadowolona:) i oólnie,z wycieczki, ale tez czy bylas zadowolona z hotelu, otoczenia, położenia hotelu, itd... czy morze bylo czyste? A z jakiego biura wyjezdzalas? Linie TunisAir? ( czy to prawda ze maja rozpadające sie samoloty?) i jeszcze jedno my jedziemy w 3 osoby a w tym hotelu nie ma mozliwosci dostawki? mozesz wiesz co da sie z tym zrobic? :) za wszystkie informacje dziekuje, i jesli masz jakies fotki to bede bardzo wdzieczna ;) jesli mozesz to prosze przeslij : megi_1987@wp.pl Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje ;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: hotel Chems El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 12:40 Hej!Oczywiście,że byłam zadowolona tym bardziej,że byłam tam już drugi raz.Bo rok temu byłam w hotelu obok w El Hana Beach.A morze różnie raz bardziej czyste a raz brudniejsze.Biuro SELECTOURS a rok temu TRIADA.Linie TunisAir,jakieś bzdury,rok temu leciałam większym samolotem,że w szerokości było aż 8 miejscówek i było super,a w tym roku małym(6 miejscówek:3 przejście 3),ale też nie mam na co narzekać :)oj nie wiem,bo ja byłam z koleżanką,więc nie orientuję się.W biurze podróży zapytaj o to.Pozdrawiam,a pierwszy raz do Tunezji?pa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: hotel Chems El Hana IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.08.06, 15:58 Super, dzieki za fotki, fajne sa :) Tak to pierwszy raz do Tunezji hehe, i pierwszy raz Tunisairem :P bardzo podoba mi sie basen i ogrod hotelowy, mam nadzieje ze bedzie super :) juz sie dowiedzialysmy, mozemy byc we 3 w pokoju, nawet nam taniej wyszlo przez to, o prawie 100zl od osoby :) Jeszcze raz dzieki za zdjecia, pozdrawiam :):) P.S: Czy ta dziewczyna w srodku ( na zdjeciu przy basenie) jest Polką? bo taka opalona... :P Odpowiedz Link Zgłoś