Dodaj do ulubionych

Czy istnieje taki hotel, o którym..

26.07.06, 20:07
wszyscy mają pozytywne opinie?
Od tygodnia przeglądam oferty różnych biur, przeglądam opinie o różnych
hotelach, na różnych forach i.. nic :-(
Kompletnie nie rozumiem jak można mieć tak dwie różnie skrajne opinie o tym
samym hotelu - a tak właśnie jest. Jedni mówią, że jest czysto, inni o
robakach.. Jednym smakuje, inni wolą jadać na mieście.. Dla jednych plaża i
morze jest czyste, dla innych same glony.. Jak tak może być?!
To samo dotyczy biur podróży. To samo biuro dla jednych jest godne polecenia,
a inni chcą je sądzić..
Czy jest jakiś hotel, a zarazem biuro, które ma TYLKO pozytywne opinie?

Może ktoś również stał przed takim wyborem i znalazł coś, czego ja nie potrafię..?

Ten sam post będzie na forum "Turcja", bo ciągle nie wiem gdzie lepiej pojechać..

Ktoś mi pomoże?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • wwwujek Re: Czy istnieje taki hotel, o którym.. 26.07.06, 20:20
      Zapomniałem napisać najważniejszego..
      Do 2000zł za tydzień z ALL. (miło byłoby jeszcze taniej..). Nie chodzi o
      luksusy, ale o to co ma być w opcji, a nie nieczynna klimatyzacja i rozcieńczany
      alkohol..

Pozdrawiam.
      • Gość: Sas Do wwwujka IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 26.07.06, 22:43
        Jeśli chodzi o Tunezję to moim zdaniem jesli jesteś TRUNKOWY to nie licz na
        dobre drinki -drinki zrób sobie sam z alkoholu kupionego NA STREFIE w Polsce ,
        klimatyzacja może zapeuć się w hotelu okazdej kategori- jesli się zepsuje to
        Zmień pokoj jesli chodzi o jedzenie to przy temp. + - 40 st przynajmniej w
        ocenie mojego żołądka wersja HB jest PRZEZ ŁEB , JESLI CHDZI O ROBALE . SMRÓD I
        BRÓD I INNE TAM to nie będę komentował opini BIAŁYCH KOŁNIEZYKÓW Z KRZYWYMI
        NOSAMI . Pozdrawiam Sas.
      • Gość: Sas Do wwwujka IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 26.07.06, 22:43
        Jeśli chodzi o Tunezję to moim zdaniem jesli jesteś TRUNKOWY to nie licz na
        dobre drinki -drinki zrób sobie sam z alkoholu kupionego NA STREFIE w Polsce ,
        klimatyzacja może zapeuć się w hotelu okazdej kategori- jesli się zepsuje to
        Zmień pokoj jesli chodzi o jedzenie to przy temp. + - 40 st przynajmniej w
        ocenie mojego żołądka wersja HB jest PRZEZ ŁEB , JESLI CHDZI O ROBALE . SMRÓD I
        BRÓD I INNE TAM to nie będę komentował opini BIAŁYCH KOŁNIEZYKÓW Z KRZYWYMI
        NOSAMI . Pozdrawiam Sas.
        • Gość: iwona Re: Do wwwujka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.06, 09:54
          Witam! mam podobny problem.przeznaczylam 2.500 na tydzien, oczywiscie opcja all
          i juz sama nie wiem co wybrac.opinie bardzo rozne.wybieramy sie razem z mezem z
          biura orbis travel .coraz powazniej myslimy o hotelu 4* occidental abou sofiane
          w miejscowosci port el kantaoui.jezeli masz ochote pogadac i wymienic
          informacje to zapraszam na gg5322722 lub iwonagmb@wp.pl -POWODZENIA!
          • Gość: MARTA Re: Do wwwujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:49
            Wiecie,ja jutro wybieram się do Tunezji i też sama nie wiem jak to
            będzie...Byłam w Turcji na północy w Ayvaliku i było fantastycznie,morze
            cudowne ,plaże też niczego sobie,kultura fascynująca bo najciekawze było dla
            mnie jak w samo połydnie słychać było tubylców modloących się w meczetach.
            Jedzenie ok,krajobraz przepiękny.Gdyby fundusze pozwoliły mi udać się spowrotem
            w te wakacje do Turcji to tak bym uczyniła....no,ale Tunezja była dużo tańsza.
            Pozatym Turcja jest bardziej rozrywkowa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka