Gość: ZG IP: *.gala.net.pl 22.08.06, 19:05 pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopciap Re: Monastir Ruspina polecam wróciłem 22.08.06, 21:06 napisz jak wygląda transfer z lotniska do hotelu? ile trwa? czy pokoje są z góry przydzielone, czy można coś negocjować? (i wtedy z kim - z rezydentką czy z ludźmi z recepcji), jak oceniasz posiłki, czy ma się z góry przydzielony stolik w restauracji? które pokoje lepsze - w bungalowach czy w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Monastir Ruspina polecam wróciłem IP: *.dialup.telenergo.pl 22.08.06, 22:02 Czy w Ruspinie jest boisko do siatkówki na plaży ? Czy na terneie hotelu jest bar gdzie moge zapalic sisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev27 Re: Monastir Ruspina polecam wróciłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 23:23 boisko jest, a mecze odbywają się codziennie ; co do drugiego pytania - to chyba nie , przynajmniej nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_gucia Re: Monastir Ruspina polecam wróciłem 23.08.06, 08:13 można zapalic sisze na terenie snack baru (pod tarasem znajdującuym sie przy stołowce) o ile sie nie myle za 3dt Odpowiedz Link Zgłoś