Gość: Olasia IP: *.fut-core.lama.pl 23.09.06, 23:09 Jade sama - dobre miejsce? Spokojnie? Bezpiecznie? Jak jest z pogodą na początku października? Woda w morzu dobra do kąpieli? (glony???) Dużo Polaków w hotelu? Stacja kolejowa daleko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: volta2 Re: Mahdia Palace - mam pare pytań IP: *.catv.net.pl 23.09.06, 23:23 Miejsce dobre, bezpieczne, spokojne, morze bez glonów(byłam tydzień temu) i piękna plaża, do stacji najbliżej ze wszystkich okolicznych hoteli. W samym hotelu nie byłam, bo mieszkałam w innym okolicznym, ze swej strony mogę polecić wyprawy pociągiem do mahdii, bo taksówkarze chcą sporo a w hotelu są rozkłady jazdy. No, chyba że ci nie zależy na kasie specjalnie to wtedy taksi jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Mahdia Palace - mam pare pytań IP: *.cdmpekao.com.pl 25.09.06, 14:08 W niedziele wrocilam z Mahdii Palace. Bylam z mezem i 4 letnim dzieckiem. Jest bezpiecznie, taxi do Mahdii 3 DT. Ale na wycieczki wybieraj sie w grupie, chyba ze chcesz ciagle opedzac sie od przewodnikow i sprzedawcow pamiatek... Staraj sie zebys nie miala pokoju na -2 (ooogromny ale to prawie suterena). Nam udalo sie po jednym dniu zamienić. Te pokoje chyba dają po to żeby na drugi dzień zamienić za pieniądze. Na przeciwko hotelu jest sklep spozywczy, sklepy z pamiatkami i bary. W hotelu tez sa. Reczniki granatowe na plaze - wypozyczasz dając zastaw. Lezakow nie brakuje, gorzej z parasolami - czasem wszystkie zajete. Morze cieple, czyste, fale po poludniu. Jedzenie - ogrom wyboru, przygotowane pod europejczykow - czasem przydałyby sie przyprawy.... Polakow w hotelu dużo, ale mniej niż niemieckich emerytów ;-) pozdrawiam ant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wweronika11 Re: Mahdia Palace - mam pare pytań IP: 62.87.208.* 28.09.06, 13:44 Byłam pod koniec sierpnia w tym hotelu. Wszystko super a najcudowniejsze nowootwarte centrum SPA. Jak chcesz mieć dobry pokój, to włóż 5 dolarów do paszportu i daj go na powitanie recepcjoniście. Morze i baseny super, jedzenie bardzo dobre. Miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś