alutka25 25.09.06, 23:39 czy ktos moglby podzielic sie opinia na temat tego biura?mialam do wyboru triade lub exim..wybralam triade..ani jedno ani drugie biuro nie maja dobrej opini:(jade pierwszy raz i przeraza mnie to.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: wycieczki z triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:54 byłam w lipcu z Triada na wczasach 7+7, 7 dni wypoczynku i 7 dni zwiedzania ( Tunezja i Libia) i nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego biura,wszystko było zgodne z planem, jesli masz więcej pytań to pytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: wycieczki z triada 26.09.06, 08:31 Hola Miki! Ja własnie dzis lece na objazd Libia i Tunezja, nie moge sie doczekac. Najbardziej boje sie kradziezy o ktorych sie troche naczytalam (chodzi o Tunezje), w hotelu i na lotnisku. Mam zamiar na pobycie jechac na Sahare. Powiedz czy w Trypolisie jest wieczorem czas zeby sobie pochodzic samemu w grupie? Nie orientujesz sie moze jak ksztaltuja sie ceny zlota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłek Re: wycieczki z triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:00 Hotel, w którym będziesz mieszkać (jeśli nic się nie zmieniło) znajduje się kilkanaście kilometrów od Trypolisu, więc raczej sama nie dotrzesz do miasta. W Trypolisie kazdego dnia w Libii jesz kolację, ale wtedy to za bardzo nie ma czasu, żeby pochodzić po mieście. No ale jeden dzień jest prawie w całoście przeznaczony na Trypolis i tam masz aż za dużo czasu, żeby sobie pozwiedzać miasto i zrobić zakupy - sklepy jubilerskie znajdują się w samym centrum (niestety nie wieczorem). Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: wycieczki z triada 26.09.06, 12:44 Dzieki bardzo, moze znajde chwilke zeby kupic jakas ladna zlota pamiatke z tego ładnego kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopel Re: wycieczki z triada IP: *.icpnet.pl 26.09.06, 08:54 I dobrze zrobiłaś, byłem zadowolony z usług tego biura. Nie wiem tylko jak się sprawuje na miejscowych wycieczkach po kraju. Jadąc na 2 dniową wycieczkę na Saharę (wykup ją koniecznie) wybrałem Sahel Voyages-polecam w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś