Gość: p IP: *.mmj.pl 29.09.06, 11:31 hej, wróciłam z hotelu marabout w sousse i chętnie odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: marabout wróciłam pytajcie IP: 195.149.64.* 29.09.06, 15:29 jak jest w tym hotelu, jakie pokoje, jakie rozrywki i czy wszędzie trzeba dawać napiwki (słyszałam, że to hotel bez formuły all) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: marabout wróciłam pytajcie IP: *.mmj.pl 29.09.06, 16:56 hej, hotel jest naprawdę super-jedzenie bardzo fajne i dużo.co do napiwków to wskazane, jeśli chcesz dostać dobry pokój to sugeruję wkładkę do paszportu-my daliśmy tylko 5$ale starczyło na fajny pokój z widokiem na morze i basen, pozostali Polacy z naszej grupy -nikt poza nami nie dał "niespodzianki" trafili do o wiele gorszych pokoi - widok na budowę lub usytuowany nad jadalnia:( jeśli chodzi o animacje to jak najbardziej w porządku-zróżnicowane, zarówno rano i wieczorem. a tak na marginesie to słyszalam ze Marabout ubiega się już o 4 * wiec jest naprawde ok Odpowiedz Link Zgłoś