Gość: marek*p* IP: *.sti.net.pl 07.11.06, 19:40 Jaki jest koszt wyjazdu do Tunezji od osoby,prosze o porady chcialbym jechac na wiosne przyszlego roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lusia Re: koszt wyjazdu IP: *.ssnet.pl 07.11.06, 23:21 To zależy między innymi od tego jaki wybierzesz hotel, na jak długo zamierzasz jechać i od biura podróży na które sie zdecydujesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon Re: koszt wyjazdu IP: *.acn.waw.pl 08.11.06, 10:20 Lusia, ale z ciebie bystrzacha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: koszt wyjazdu IP: *.ssnet.pl 08.11.06, 21:43 Wiem o tym ha ha ha i wcale nie czuję się obrażona.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Re: koszt wyjazdu 08.11.06, 10:54 Najlepiej posprawdzać oferty biur w internecie. Średniej klasy hotel z wyżywieniem HB można znaleźć w granicach 1500 zł od osoby (oczywiście z przelotem). Dwa tygodnie są średnio 300-400 zł droższe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: koszt wyjazdu IP: *.acn.waw.pl 08.11.06, 10:59 Nie obrażaj Lusi ignorancie. Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Re: koszt wyjazdu 08.11.06, 12:30 Cóż za przemiana:-) Forumowicz Mortadela jaki sympatyczny i kobiet broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: koszt wyjazdu IP: *.aster.pl 08.11.06, 15:37 Taki jestem . Mam nadzieję , że nie osadza się mnie po moim stosunku do Tunezji , turystycznego nieporozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Do Mortadeli 08.11.06, 16:15 Oczywiście masz prawo do własnych opinii, ale jak sobie przypomnę to personalnie mnie obraziłeś na tym forum tekstem o ,,tunezyjskich koleżkach",nie mówiąc już o wymianie zdań z Sasem, stąd moja uwaga na temat odmiany Twojego stylu pisania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Do Mortadeli IP: *.aster.pl 08.11.06, 16:24 Nie obraziłem Cię , bo do Ciebie nic takiego nie napisałem Do sasia owszem , ale poczytaj, kto zaatakował pierwszy.Dlaczego taka agresja do osób , którym Tunezja nie przypadła do gustu . Dla mnie to szajs , ale inni mają prawo twierdzić co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: koszt wyjazdu IP: *.ssnet.pl 08.11.06, 21:55 Chociaz absolutnie nie poczułam się obrażona to dzięki za wsparcie. Niestety jestes oceniany na podstawie niewybrednych dialogów z Panem Sasem i chociaż różnimy się w poglądach na tunezyjską turystykę to nie znaczy że masz mnie i innych na tym forum mieszać z błotem. Niestety nie wszyscy to rozumią. Tak jak wszędzie i tu są bystrzaki i "bystrzaki". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isztar Re: koszt wyjazdu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:17 Wiosna to jeszcze przed sezonem, ja pod koniec października płaciłam 1290zł za osobę, 7 dni, HB, Hotel 5 gwiazdek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonbeauty Re: koszt wyjazdu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:07 Wrzesień dwa tygodnie hotel**** z all - 2700 od osoby + 155DT Sahara od osoby + wydatki na pamiątki. Oczywiście są ofery tańsze i droższe, zależy kto czego oczekuje. Do tego hotelu co ja (Thalassa Village Skanes) leci teraz koleżanka i o ile się nie mylę zapłaciła ok. 1800zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isztar Re: koszt wyjazdu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:41 Nie wiem czego lepszego można jeszcze oczekiwać, w sumie przed wyjazdem zamieniono nam hotel na Marillia który jest 4*, ale hotel był dla mnie nawet za bardzo luksusowy :( Jedzenie wyśmienite i tyle, że i tak mając all więcej nie dalibyśmy rady zjeść, lody i ciasta do śniadania i kolacji i za 1199zł ( 88zł opłata paliwowa), a dziecko za 799 + opłata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: koszt wyjazdu IP: *.telsat.wroc.pl 09.11.06, 00:09 Cena zależy od wielu czynnikow - termin pobytu - ilość dni - ilość gwiazdek w hotelu poszukaj ofert na www.soletravel.pl napewno ci coś fajnego doradza mail: biuro@soletravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek*p* Re: koszt wyjazdu IP: *.sti.net.pl 09.11.06, 12:42 Dzieki za wpisy,zastanawiam sie nad Tunezja lub Dominikana zobaczymy ktora wygra jest jeszcze troche czasu na przemyslenia i zebranie informacji,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zazaka Re: koszt wyjazdu 12.11.06, 01:27 Byłam w Tunezji 2 razy - ostatni raz w październiku 2006. 6000PLN za dwie osoby wystarczy (2 tygodnie w hotelu + wydatki), w wersji "z Saharą" ~8000 PLN - również za 2 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś