Gość: kochaj__mnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.06, 20:08 Tyle jest hoteli w Tunezji co maja zla opinie. Jaki byscie polecili z dobra opcja all ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylanoga71 Re: Ktory hotel 18.12.06, 21:20 Ja ci polecam Primasol Golden Beach ze Skanes Bylem i jestem zadowolony (poszukaj w opisach hotelu). W skrocie, czysto, smacznie, hotel nowy i mila uprzejma obsluga. Ja bylem ze Scan Hol i nie bylo sie do czego przyczepic. Hotel ma 4* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isztar Re: Ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 17:12 Jeśli all to Marillia w Hammamet Jasmin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonbeauty Re: Ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 13:30 Bardzo dobre all jest w hotelu Thalassa Village Skanes :) Polecam! Opis hotelu w rankingu hoteli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aicha Re: Ktory hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 14:11 Witam, polecam hotel w Hammamecie Azur Plaza mają duży wybór alkoholi i jedzenia w pakiecie ALL.Jest bardzo wesoło,a obsługa hotelu jest super. pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś