Gość: Sokrates IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 12:23 Czy to prawda, że Port ...... jest do bani? Kumpelka przyjechała zdegustowana, babka na forum złorzeczyła że dziadostwo, syf i nie warto. Może warto tylko pojechać w odwiedziny z Sousse? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Port El Kantaoui do bani? IP: *.chello.pl 01.01.07, 14:26 Byłam tylko w Hammamecie Yasmine i jestem oczarowana. ładnie, czysto i wygodnie. Na temat Susse też są kontrowersyjne opinie. Może warto jeszcze poszukać w opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Port El Kantaoui do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 14:29 Pytałem o Port El Kantaoui czy jest do bani? A Hammamet podobno jest najfajniejszy ze wszystkich miejscowości tunezyjskich. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: Port El Kantaoui do bani? 01.01.07, 15:26 Byłam w Hammamet dawno i było przesympatycznie. Jak znajdę fajną ofertę to pojadę we wrześniu albo w następne wakacje. A port El Kantouri to z tego co pamiętam to taka wypasiona miejscowośc portowa, rewia mody i wszyscy z zadęciem co to nie oni. To nie dla mnie. Ja lubie sobie odpocząc na luzie, zobaczyc cos ciekawego i miec miłe wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: Port El Kantaoui do bani? IP: *.ssnet.pl 01.01.07, 21:45 To zalezy co kto lubi. Port powstał na wzór miejscowosci francuskiej riviwery. i rzeczywiście przypomina ich klimat zwłaszcza wieczorem po zachodzie słońca.Byłam w obu miejscach więc mam porównanie.Co do urlopu to może rzeczywiście lepiej wybrac spokojniejszy i uroczy Hammamet albo Souse moim zdaniem już nie tak urocze ,chociaż zdania są podzielone.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgwiazda Re: Port El Kantaoui IP: 135.245.72.* 02.01.07, 11:53 Spedzilem pazdziernikowe wakacje w hotelu Hannibal Palace zlokalizowanym w samym centrum Port-El-Kantaoui. Wydaje mi sie, ze miejscowosc ta jest jednym z bardziej ekskluzywnych miejsc w Tunezji. Piekny port jachtowy otoczony kawiarenkami, restauracjami, sklepami. Zadbane wille, pola golfowe, cisza i spokój. Jeśli dla kogoś najważniejszą rzeczą na wakacjach są dyskoteki, kluby i popijawy to faktycznie nie ma czego szukać w PeK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Port El Kantaoui do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:33 Port El Kantaoui jest super mieszkaliśmy w centrum Sousse ale co 2-3 dni jezdziliśmy do porciku pospacerować poprostu jest cudownie piękne fotki -polecam Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Port El Kantaoui do bani? 02.01.07, 17:26 Hammamet Yasmine - i dalej nie szukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek do turhotel 03.01.07, 23:46 Bedę zobowiązany jesli zaprzestaniesz używania prywatnego loginu "turhotel" i zadasz sobie odrobinę trudu w celu założenia swojego osobistego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: do turhotel 04.01.07, 16:22 Przed chwilą wyjaśniłem to szczegółowo na innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Port El Kantaoui do bani? 10.01.07, 19:13 byłam w Porcie i nie zauważyłam jakiegoś szpanowania czy pozowania na "co to nie ja", jest to bardzo przyjemna, cicha, spokojna miejscowość z bardzo ładnymi plażami, jest gdzie pospacerować i można zawsze podskoczyć do Sousse jeśli jest się spragnionym jakichś bardziej wyszukanych rozrywek. nam się bardzo podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: Port El Kantaoui do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:04 Ja bylam dwa tyg w Sousse, i rpzyznam ze nie za cyzsto ejst,ale z tego co mowili inni ktorzy ze mna wracali a byli w innych meijscowowsciach to tez nie bylo za czysto, poprostu Tunezyjczycy majja inne przyzwyczajenia jak my, malo tam smietnikow na ulicach itp.. ale co do portu, to powiem, ze juz ladniejszy, moze nie za duzy, ale juz bardziej cywilizowany, ladny port, dookola sklepiki, kawiarenki, fontanna ktora wieczorem jest podswietlana i do rytmu leci woda. efekt fajny. niedaleko jest sredniej wielkosci miasteczko rozrywkowe. oraz aqua park, rowniez srednich rozmiarow( chociaz to zalezy do jakich czlowiek ejst rpzyzwyczajony, tam sa 3 rodzaje zjezdzalni, basen do plywania, basen do wylegiwania, i taka jakby rzeczka na ktorej pod wplywem spokojnego pradu wodnego plywa sie na wielkich kolach.do tego jakis bar i miejsca do lezakowania, wsyztko na swiezym powietrzu),bardzo fajny , ciekawie zbudowany, dobry na wypad na caly dzien. nie wiem jak z dyskotekami, bo bylam tam w sumie tylko 3 razy i to w innym celu niz imprezy. ale zawsze latwo i szybko mozna dojechac do sousse, na impreze (ok 4-5 km).jak dla mnie to port el kauntoui to jakby osobna jakas nowa dzielnica ktora sie buduje.mam na mysli, port, wesole miasteczko, aqua park, hotele.po drodze do sousse, jest dosyc duze pole golfowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Port El Kantaoui do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 01:48 Port El Kantaoui jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!byłam i wiem jest super.Polecam koniec czerwca a początek lipca na wczasy w Tunezji, rewelacja. Sousse miasto dobre na zakupy!!!! i zwiedzanie:) POLECAM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niq Re: Port El Kantaoui do bani? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:51 PeK jest super - czysto, dużo miłych, sympatycznych miejsc a jak ktoś lubi kluby to też ich nie brakuje, tyle, że nie w centrum. Znacznie mniej natrętnych sprzedawców, panorama nie przypomina hotelo - blokowiska... Sousse też jest super i niedaleko, więc zawsze można się wybrać. Natomiast porównywanie Sousse i Hammametu jest trochę nie na miejscu, bo te miasta są zupełnie różne. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka-kochanka Tunezja jest kiepska,niestety 14.01.07, 18:39 Port jest na tym tle prawdziwą perełką,oczywiście jak na arabskie standarty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Port El Kantaoui do bani? IP: *.gmk.net.pl 25.01.07, 09:41 Byłam w Port El Kantaoui i zapewniam, że nie jest do bani. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś