Dodaj do ulubionych

3/4 maj 2007 - Marhaba 3* , SUN&FUN

24.02.07, 19:20
Witam :) Razem z moją przyjaciółką lecimy 3/4 maja do Sousse do hotelu
Marhaba 3* z biura SUN&FUN :D Leci też ktoś z Was ? Już się nie mogę
doczekać !!! :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagoda Re: 3/4 maj 2007 - Marhaba 3* , SUN&FUN IP: *.aster.pl 25.02.07, 14:36
      Ja lecę 3 maja tez z tym biurem ale do Saadii, kilka kilometrów będzie nas
      niestety dzielić.
      • czekoladka23 Re: 3/4 maj 2007 - Marhaba 3* , SUN&FUN 25.02.07, 19:55
        Nio to super :) Byłam w Saadii dwa lata temu :D Fajny hotelik, tylko troszkę
        daleko do centrum Sousse i Monastiru :P Ale wrócisz zadowolona, bo ja też
        wróciłam zadowolona z pobytu w nim :) Pozdrawiam :*
        • Gość: Jagoda Re: 3/4 maj 2007 - Marhaba 3* , SUN&FUN IP: *.aster.pl 26.02.07, 16:13
          a na priva możesz coś więcej mi napisać o tym hotelu.
          mój email idalina@o2.pl
          z góry dziękuję
          Jagoda
          • czekoladka23 Re: 3/4 maj 2007 - Marhaba 3* , SUN&FUN 26.02.07, 21:21
            Hotel przyjemny :) Miał rewelacyjne otoczenie - piekny ogród palmowy, a w
            powietrzu unosił się fantastyczny zapach jaśminu. Pokoje czyste, zadbane i
            dosyć duże, sprzątane codziennie. Pościel zmieniana co drugi dzień. Łazienka
            też w porządku, chociaż czasami pojawiały się mrówki, które jednak nie
            stanowiły zagrożenia. Basen odkryty duży i ładny, codziennie sprzątany, basen
            kryty też w porządku. Leżaki na plaży i przy basenie bezpłatnie. Do plaży ok.
            300 metrów - plaża trochę zanieczyszczona, ale da się wytrzymać. Ja jednak
            wolałam basenik. Obok hotelu przystanek autobusowy - do Sousse i Monastiru. Do
            obu tych miast z hotelu daleko - Sousse 12 km, Monastir 9 km. Super animacje.
            Hotelowa dyskotka też ok. Dla dorosłych pyszne drinki, szczególnie polecam Pink
            Lady. Obsługa hotelowa bardzo miła. Jedynym minusem była stołówka - trochę tam
            śmierdziało i monotnne jedzenie - ciągle to samo, bardzo tłuste. Często na
            stołówce razem z nami wchodziły też małe kiciusie :) Ale hotel ogólnie ok,
            szczególnie dla rodzin z dziećmi. Jednak młodym osobom, a szczególnie
            dziewczynkom polecam hotele w Sousse.
          • czekoladka23 Re: 3/4 maj 2007 - Marhaba 3* , SUN&FUN 26.02.07, 21:23
            www.wakacje.pl/hotele/tunezja/hotel-saadia-club-6663.html
            Tutaj są też oponie innych osób spędzających urop w tym hoteliku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka