Dodaj do ulubionych

Prima Life Garden- BŁĄD???

IP: 150.254.206.* 25.05.07, 16:12
Witam wszystkich, w środę -30 maja -wybieramy się do tego hotelu. Jednakże
przed chwilą na portalu wakacje znalazłam bardzo niepochlebne opinie o tym
hotelu. Czy jest tam aż tak źle??? Czy roje much siadają na jedzeniu? Czy
trzeba prawie bić się o jedzenie? Najbardziej mnie przeraziły te muchy... Czy
właśnie maj/czerwiec jest ich tak dużo?
Proszę o jakieś opinie osoby, które właśnie wróciły z tego hotelu, bo aż
odechciało mi się tam lecieć, a tak się na ten wyjazd cieszyłam... Na co się
tak naprawdę nastawić? Będę wdzięczna za opinie...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? IP: 150.254.206.* 25.05.07, 16:15
      Czy jest tam brudno???
    • Gość: mich Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? IP: *.146.rev.vline.pl 25.05.07, 17:22
      Nie bierz wszystkiego do siebie, czesto ludzie przesadzaja.
      Napewno nie bedzie tak zle jak sie moze wydawac.
      Jezeli potrzebujesz luksusu wykup wycieczke w strefie euro, a jezeli chcesz w
      spokoju odpoczac to na pewno sie nie zawiedziesz.
      Nawet dobrze ze jestes tak nastawiony przynajmniej sie milo zaskoczysz :)
      Pamietaj nie przejmuj sie, jedziesz wypoczac i zwiedzac a nie szukac karaluchów
      pod szafa ;)
      Pozdrawiam cieplutko.
      • ewapio1 Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? 27.05.07, 08:20
        Byłam w tym hotelu w 2006 roku po sezonie. Nie martw się hotel wspaniały jak na
        swoje 3*. Dużo rozrywek, jedzenie dobre, nie ma robali chyba ze w sezonie w
        upały wszystko może sie stać.Wspaniali animatorzy cały czas coś organizują mimo
        ze byłam grubo po sezonie.Pozdrawim, życzę dobrego wypoczynku.
    • karolcia_24 Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? 28.05.07, 00:48
      Moja mama spedziala tam 2 tyg w marcu jest tak zauroczona hotelem ze wroci tam
      na pewno i to juz niedlugo!Co do much to niestety jest to mozliwe w sezonie :(
      ciesz sie bo na djerbie jest fajnie moge wyslac pare fotek tego hotelu jesli
      chcesz :) pozdrawiam
      • Gość: renia Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? IP: *.spacerowa.ronus.pl 28.05.07, 20:16
        mam prośbę , wybieram się do Primy i poprosiłabym o wysłanie mi paru fotek
        plaży czy też hotelu ,bo już wyczytałam i obejrzałam wszystko co dostępne w
        necie ,a ciekawość dalej zżera :)podaję adres i przepraszam za kłopot:)
        ja5555555@wp.pl
        • karolcia_24 Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? 28.05.07, 22:41
          Renia wyslalam tylko ze chyba przesadzilam bo wyslalam wszystkie jakie byly
          robione na terenie hotelu :P
          • Gość: renia Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? IP: *.spacerowa.ronus.pl 29.05.07, 13:10
            ŚLICZNE DZIĘKI(AKURAT ŚCIĄGAM). ZDJĘĆ NIGDY ZA WIELE :)DO WAKACJI JESZCZE
            TROCHĘ ,WIĘC OGLĄDAJĄC FOTKI, NIE BĘDĘ SIĘ TAK NIECIERPLIWIĆ:)
            MOGŁABYS NAPISAĆ ,CO MAMA MÓWIŁA O TYM HOTELU .Z CZEGO BYŁA ZADOWOLONA
            (OPRÓCZ ANIMATORÓW -NIMI WSZYSCY SIĘ ZACHWYCAJĄ), A CO JEJ SIĘ NIE SPODOBAŁO ?Z
            GÓRY DZIĘKI ZA INFORMACJE:)
            • Gość: renia Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? IP: *.spacerowa.ronus.pl 29.05.07, 15:38
              przed chwilą przeczytałam na forum informację o Prima Life -podobno plaża
              przy hotelu jest katastroficzna i brudna ,a przechodzi się na nią przez plac
              budowy -czy to prawda ???
    • mitort Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? 28.05.07, 11:44
      Nie będę ukrywać, że w szczycie sezonu jest tam "ciężko".Dużo ludzi, może bez
      przesady z tymi bitwami o jedzenie, ale co "lepsze" wychodzi w błyskawicznym
      tempie. Muchy jak to w Tunezji są, ale bez przesady, nie "atakują" roje much,
      jeśli masz niską tolerancję, na te owady, to rzeczywiście zastanów się nad tym
      czy wyjazd tam to dobry pomysł, bo nie będę ukrywała, że są o każdej porze roku.
      Hotel zasługuje na swoje tunezyjskie 3* ale na więcej nie. Jest typowym
      kompleksem wakacyjnym, gdzie przyjeżdżają rodziny z dziećmi. Jeśli szukasz
      spokojnego wypoczynku, to na pewno teraz go tam nie znajdziesz.To obiekt
      nastawiony na zabawę, pracują tam wspaniali animatorzy, którzy dają z siebie
      wszystko. Zależy jakie masz oczekiwania co do wyjazdu - wypoczynek czy zabawa?
      Sopkój czy ruch?
    • Gość: renia Re: Prima Life Garden- BŁĄD??? IP: *.spacerowa.ronus.pl 29.05.07, 17:17
      mam prośbę-czy po powrocie mogłabyś na forum ,,zdać relację"z pobytu ?
      czekający na swoją kolej w Primie byliby wdzięczni za najświeższe informacje o
      hotelu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka