Dodaj do ulubionych

saadia hotel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:12
kto był w saadia hotel w monastirze co możecie powiedzieć na tan tamat
Obserwuj wątek
    • elgry Re: saadia hotel 04.06.07, 19:26
      Sadię znam tylko z opowiadań, to sie nie wypowiadam.
      Ale ogólnie odradzam wakacje w Skanes. Nieciekawa okolica. Oczywiście zawsze
      można dojechać do Monastiru i Sousse, ale jak sie nie zechce jeździć, to
      pozostaje tylko życie hotelowe...
      W porównywalnej cenie widziałam sporo ciekawszych ofert w Sousse i Hammamet.
      • lolita8484 Re: saadia hotel 04.06.07, 19:37
        Hotel przyjemny :) Miał rewelacyjne otoczenie - piekny ogród palmowy, a w
        powietrzu unosił się fantastyczny zapach jaśminu. Pokoje czyste, zadbane i
        dosyć duże, sprzątane codziennie. Pościel zmieniana co drugi dzień. Łazienka
        też w porządku, chociaż czasami pojawiały się mrówki, które jednak nie
        stanowiły zagrożenia. Basen odkryty duży i ładny, codziennie sprzątany, basen
        kryty też w porządku. Leżaki na plaży i przy basenie bezpłatnie. Do plaży ok.
        300 metrów - plaża trochę zanieczyszczona, ale da się wytrzymać. Ja jednak
        wolałam basenik. Obok hotelu przystanek autobusowy - do Sousse i Monastiru. Do
        obu tych miast z hotelu daleko - Sousse 12 km, Monastir 9 km. Super animacje.
        Hotelowa dyskotka też ok. Dla dorosłych pyszne drinki, szczególnie polecam Pink
        Lady. Obsługa hotelowa bardzo miła. Jedynym minusem była stołówka - trochę tam
        śmierdziało i monotnne jedzenie - ciągle to samo, bardzo tłuste. Często na
        stołówce razem z nami wchodziły też małe kiciusie :) Ale hotel ogólnie ok,
        szczególnie dla rodzin z dziećmi. Jednak młodym osobom, a szczególnie
        dziewczynkom polecam hotele w Sousse.
        • Gość: moonbeauty Re: saadia hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:06
          Zgadzam się - Skanes jest dla ludzi którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta (co
          prawda można bez problemu w 15 min dojechać do Sousse, ale jeżeli ktoś chce
          codziennie iść na targ lub na dystkotekę miejską to wybór Skanes jest bez
          sensu), preferują baaardzo długie spacery wzdłuż morza i wolą bawić się na
          terenie hotelu. Hotel Saadia znam tylko z zewnątrz, od strony plaży - i to
          właśnie plaża jest jego słabym punktem (mała i rzadziej czyszczona niż innych
          hoteli w Skanes). Osobiście polecam hotel w Skanes (Thalassa Village Skanes) w
          którym byłam we wrześniu 2006 - pyszne, urozmaicone jedzenie, pyszne drinki i
          czystość :)
          • Gość: Jagoda Re: saadia hotel IP: 217.153.205.* 05.06.07, 10:03
            do pokoju w hotelu można się przyzwyczaić, natomiast wieczorem korytarze nie
            nastajaja dobrze. W końcu pokój jest tylko do spania. Byłam na początku maja i
            nie miałam okazji oglądać animacji, a to co było nie można nazwać animacją.
            Jedzenie bardzo dobre, może i tłuste ale można było też wybrać coś bardziej
            dietetycznego.
            Jeśli chodzi o rozrywki to niestety trzeba dojechać. Dyskoteką się nie
            interesowałam (nie ten wiek). Obsługa miła, kotów nie widziałam. Można przeżyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka