Gość: karolina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:28 oplaca sie ? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga_zg1974 Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:47 nie wiem czy się opłąca ale my lecimy tam z dziećmi 30 czerwca tak więc wydaje mi się że tak przecież mamy być na wakacjach i szaleć do woli a nie martwić sięczy starczy mi kasy na obiad czy picie a tak..mam to w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.Koszalin-pneta.Gawex.PL 17.06.07, 14:07 CZeśc! Ja też lecę z żonką i dzieciakami 28 czerwca. Chętnie was poznamy. Dzieciaki będą miały frajdę. Kiedy wracacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_zg1974 Re: Prima Life SAFA all inclusive? 17.06.07, 21:13 no możemy się spotkać pewnie zawsze fajnie wieczorkiem z rodakami piwko albo winko obalić ;-) jakie macie dzieci?? my córka 13 lat i syn 5 ja jestem aga i mój mąż jacek dzieci to ola i maciek czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
aga_zg1974 Re: Prima Life SAFA all inclusive? 17.06.07, 21:14 acha jedziemy 30 na 2 tyg. powrót 14 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.chello.pl 19.06.07, 13:41 Jadę tam 21.06. czy ktoś wie czy gryzą tam komary?? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart 1976 Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.chello.pl 21.06.07, 15:49 hej my też jedziemy z katowic 30 czerwca z dzieckiem 4 latka Patryk ale bardzo wygadany to może się spotkamy i my a ja tak nawiasem mówiąc pracuje w alkoholach i winach wiec mozna by popróbować czegos tamtejszego napisz na bart.mark@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_zg1974 Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:11 no napewnio sie gdzies tam spotkamy toż to ten sam hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.eranet.pl 21.06.07, 22:47 Cześc! Sorry że tak długo nie pisałem ale sporo pracy przed wyjazdem. Nasze dzieci córka Ola 8 lat i syn Wojtek 4 lat. Żona Basia i ja Tomaszek. Do zobaczenia. PS. Piwko lub winko bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: 213.158.197.* 21.06.07, 23:21 Witam bylem tam rok temu ale na HB.Musze was troche zmartwic bo jedzenia jest naprawde duzo ale po 4 dniach bedziecie miec go dosc.My po 8 dniach schodzilsmy tylko aby zjesc arbuza bo nie dalo sie juz patrzec na to.Co do piw nie nastawiajacie sie maja jedno piwo i jest ochydne jak bezalkoholowe mysle ze po 30 moze sie w glwoie zakrecic:)Taka mala wskazowka na dzien dobry dajcie na recepcji 10 euro dostaniecie pokoj z widokiem na morze poporstu bomba tego sie nei da opisac jak niedacie dostaniecie z widokiem okropnym a pozniej jak bedziecie chcieli zamienic oplata wyniesie 20 euro:)Duzo by tu pisac animacje sa bomba dzieci nudzic sie nie beda hotel sam w sobie rowniez.Jak macie pytania piszcie z checia odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramik Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.flashnet.pl 27.06.07, 21:46 witam widzę, że niezła ekpia się szykuje, my lecimy też 30.06 z żoną i synkiem 2 lata, pewnie się spotkamy i piwko i winko wypjemy, żona Asia, mały Kuba, a ja Rafał pozdrawiam i do zobaczenia w razie co piszcie ramik@akacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_zg1974 Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:50 no niektórzy już tam są i się wygrzewają w słoneczku........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_zg1974 Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:02 a skąd wylatujecie? bo my z Poznania o 23.20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:21 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1203 Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Prima Life SAFA all inclusive? 01.07.07, 20:20 Ja też się wybieram właśnie do Safy (AL) tylko tak od 12 lipca. Tylko, że lece z mamą i nie będę miała się z kim wybrać na disco :) Jak jakieś młode dziewczyny też się wybierają (17-25) to się odezwijcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:00 Ja wlasnie wrociłam z tego hotelu i bardzo go polecam. Hotel bardzo czysty, smaczne jedzenie i nie da sie nudzic. Jak ktos ma jakies pytania to służe pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććććć Re: Prima Life SAFA all inclusive? IP: *.idc.net.pl 01.07.07, 22:10 Ja mam pytanie ! Czy był tam taki animator Rio (Ramzii) ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Prima Life SAFA all inclusive? 01.07.07, 22:13 Masz jakieś fotki ?? Chodzi mi głównie o animatorów ? Bo ja byłam w Safie w tamtym roku i chcę się w tym też wybrać, ale wcześniej chciałabym wiedzieć czy jest tam jeszcze taki animator Rio. Dość niski, czarne włosy, europejskie rysy, ciemny , jak wszyscy zresztą :) Odpowiedz Link Zgłoś