johanita 22.06.07, 18:37 czy byl ktos z WAS??? jesli tak, bede wdzieczna za ocene hotelu:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulini Re: HOTEL Karthago El Ksar??????? 22.06.07, 20:56 Byłam dwa lata temu i było całkiem spoko. Masz jakieś szczególne pytanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewar Re: HOTEL Karthago El Ksar??????? IP: *.gaz.zabrze.pl 03.07.07, 07:40 kilka dni temu wróciłam z Karthago.Hotel już trochę zużyty co widać w pokojach i w pomieszczeniach ogólnych.Naczynia w jadalni nieco poobijane,co drugie czyste.Fatalna obsługa,arogancki personel głównie zainteresowany napiwkami najlepiej w Euro.Przy basenie pomiędzy leżakami kręcą się panowie z taczkami,wozy konne z cegłami i czasami samochody dostawcze.Sprzątanie pokojów trwa od ok.9 do 15.w tym czasie przez pokoje przelatuje kilka osób obsługi.Zginęły nam z pokoju pieniądze,ktoś wybierał sobie po kilka banknotów o różnych nominałach-tak więc koniecznie sejf.Posiłki niby urozmaicone,ale jakoś tak na pierwszy rzut oka już widać ,że nie pierwszej świeżości.Miałam wrażenie że półmiski z potrawami i surówkami wjeżdzają na stoły przez kolejne dni ,trochę tylko podrasowane.Brak serwetek papierowych w jadalni,używa się serwetek z tkaniny,może elegancko ale niezbyt higienicznie tym bardziej że widać na nich ślady poprzednich posiłków.Piękna hotelowa plaża,piękne ogrody,brak komarów i much.Fajne animacje,szczególnie dla dzieci.Klimatyzacja na całe szczęście działa, ciepłej wody nie brakuje,pomieszczenia sanitarne czyste.Standart hotelu wg mnie zawyżony.spokojnie powinno być 3 gwiazdki,nie dla wymagających klientów-jak się reklamują. Odpowiedz Link Zgłoś