Gość: jolcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:21 Proszę o info na temat miejscowości i ewentualnie hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bo Re: SKANES Hotel Helya Beach. IP: *.centertel.pl 05.07.07, 12:37 właśnie wróciłem z tego hotelu.hotel znajduje sie na przeciwko lotniska ale jak bedziesz miała pokój na może to nic nie słychać .Okolica raczej nie ciekawa same hotele .Sam hotel polecam.MImo nie ciekawych ocen z poprzednich lat.O tego roku został wykupiony przez hiszpańską sieć vime.Zrobili remont, dobre jedzenie ,dobre drinki super animatorzy dla dzieci i dorosłych(pozdrów NINO jak będziesz ).Pokoje duże klima.Koniecznie kup all anckluziv jak nie masz wykupiony, bo za wszystko bedziesz płaciła . 20 din dorosła 10 din dziecko/doba.Pytaj o co chcesz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: SKANES Hotel Helya Beach - pytanie do "bo' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:12 Czy te lotnisko nie jest uciązliwe.Nie wiem gdzie bedę miała pokój.Czy można dojść pieszo do centrum Monastiru.Mamy wykupiona opcję all.Gdzie jeszcze można dojechac?To narazie to,będę wdzięczna ci za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: SKANES Hotel Helya Beach - pytanie do "bo' IP: *.skomur.pl 05.07.07, 19:13 Samoloty startują ok.1,5 km,dalej więc ich nie słychać ,bądź spokojna.Jak masz wykupiony all to będziesz na pewno zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: SKANES Hotel Helya Beach - pytanie do "bo' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:40 Dzięki ci za pocieszajace wiadomości.A powiedz jeszacze czy do Monastiru dojdzie sie pieszo,to jest jak piszą tylko 4km.? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula22 Re: SKANES Hotel Helya Beach. 06.07.07, 16:38 Witam!Dzięki Tobie , uwierzyłam,że moje wakacje w tym hotelu nie będą totalną klapą!Po przeczytaniu opini, na kilku forach byłam załamana,że wybrałam Vile Helya Beach,ale chyba będzie o.k!Wylatuję 12 lipca z opcją All.inc.Jakbyś mógł napisć coś więcej o pobycie w tym hotelu(jedzenie,plaża,ogólne wrażenie).Jeszcze jedno ,odnośnie pokoi, czy jest możliwość,że w recepcji przydzielą nam pokój z widokiem na morze jeśli damy parę dolarów/DINARÓW?.Pani w biurze podróży Ecco proponował nam pokój z widokiem na morze , ale z 15o zł od łebka, no i nie zgodziliśmy się , a teraz w sumie żałuję:( Dzięki wielkie za pomoc!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula22 Re: SKANES Hotel Helya Beach. 06.07.07, 16:39 pomyłka w nazwie jadę do VIME HELYA BEACH:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georg Re: SKANES Hotel Helya Beach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:04 A kto sie wybiera do tego hotelu we wrzesniu 13.09.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: SKANES Hotel Helya Beach. IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 23:32 lecę właśnie 13. 09 z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
naserek opinie o Helya 05.07.07, 13:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=46471186 opinie o Helya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joassia Re: opinie o Helya IP: *.eranet.pl 03.09.07, 01:49 Słuchajcie moglibyście przesłać zdjecie animatorów (animatora) którzy są w chwili obecnej lub 2 tyg temu w Helya ?? Byłam tam rok temu chciałabym wiedziec czy są Ci sami. bede wdzieczna za jakies informacje ( ich imiona, opis wygladu, zdjecia:D) : mp2302@tlen.pl Pozdrawiam serdecznie wszystkich turystów i czekam na info :)) Odpowiedz Link Zgłoś