Gość: fala DO MAIL77 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 11:53 NAPISZ DO MNIE NA MAILA. Zależy mi na kontakcie z Tobą. A moze jstes na Salam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 do fala IP: *.pai.net.pl 31.08.07, 19:55 Napisałam do Ciebie na poczte, tak jak prosilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Fal Dusia Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.aster.pl 31.08.07, 18:01 Od początku czytałam opinie na portalu , nie wypowiadałam się. Czekałam spokojnie co będzie dalej. Mam 50 lat i wiem ,że miłość nie ma lat. Jest tak samo silna w każdym wieku. Mimo swojego wieku jestem tolerancyjna( dużo w życiu przeżyłam)dlatego nie ocniam innych, bo z doświadczenia wiem ,że życie daje lekcje pokry. Jak masz ochotę pogadać ze starszą panią to napisz . Odezwę sieę na Twój adres . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.eranet.pl 31.08.07, 23:12 Fala - tak chiałam żebyś napisała, że jest dobrze. Ja nie oceniam ludzi po wygladzie, religii, narodowości... i wy też tego nie róbcie! Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Ostrożnie z uczuciami. 03.09.07, 15:09 Ależ się cieszę Twoim szczęściem :) gratuluje i życzę powodzenia w przyszłości. A i na mnie ktoś tam czeka. Za rok wracam jako animator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygen Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.160.unknown.vectranet.pl 03.09.07, 18:59 Wiec wiadomo.Animator-sutener.Dajcie spokoj z tym problemem krocza.Ten watek powinien byc na tych dla roznych zboczkow i dewiantow.Tam nalezy go przeniesc,a nie umawiac sie na otwartym forum.Gdzie admin.To nie agencja towarzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:10 Długo myślałeś/aś nad tą prymitywną odpowiedzią?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygen Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.160.unknown.vectranet.pl 04.09.07, 10:45 Tu nie ma co myslec.To proste kto powinien myslec.Mam nadzieje ze pozostali domownicy czy rodzina zdrowa.To dewiacja.Jak mozna byc tak zobligowanym aby zamieniac kulture europejska czy obyczaje o korzeniach chrzescijanskich na calkowicie odmienna islamska.To nie jest wytlumaczalne w dobie narastajacego rasizmu wykluczenia ze spolecznosci,nietolerancji.Skazac sie na wlasne zeczenie na taki los,to co najmniej nie normalne i dziwne.To w Europie nie ma mezczyzn?A moze zachodza inne okolicznosci.Powodzenia.Jak to funkcjonuje w praktyce mozna sprawdzic w slumsach podparyskich czy londynskich i gettach z takimi zaslepionymi.Tam ich pelno,no chyba ze juz na stale bedziesz za niewolnice.Twoja sprawa i zycze powodzenia choc w nie nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:34 Ręce opadają i brak słow. Typowo chrześcijańskie podejście. Pełne miłości i tolerancji. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buahahahah Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: 193.111.166.* 04.09.07, 11:52 Nie gościu, w Europie nie ma facetów, ci normalni wiedzący co to kultura i klasa wyginęli na wojnie. Zostało stado podobnych Tobie prymitywów. Wybacz, lepiej by było zadać się z własnym psem niż z Tobą, przynajmniej miły i sympatyczny, czego tu nie da się nijak powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:55 Nic dodac nic ująć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygen Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.160.unknown.vectranet.pl 04.09.07, 14:21 Nie ma zwiazku z problemem wiara obojetnie jaka.Zadna.Zwiazek ma za to obyczajowosc i kultura z tym zwiazana.Przekonywac nie mysle bo to w twoim przypadku mija sie z celem.Jaka nienawisc i krzywda do Europejczykow musi przemawiac przez ciebie ze tak zawziecie bronisz przegranej sprawy.Nie wszyscy Europejczycy to szuje i degeneraty tak jak nie ma tez mowy o powrocie do epoki romantyzmu,jeszcze Ty lub Twoje potomstwo moze sie z nimi spotkac na innym polu i to juz chyba nie dlugo.Wtedy bylo by ciekawe poznac efekty i skutki.Jest pewne tez ze sodomie nie wymyslono w Europie.Dlatego nawet zoosex bylby ci milszy niz kontakt z nieobrzezanym europejczykiem.Szkoda zachodu,tych komorek jesli je w ogole masz pod czaszka nie da sie doladowac jak juz ktos tu wspomnial.Utwierdzaj w sobie przekonania,ale nie namawiaj innych do tragicznego losu na co sa liczne przyklady.To tylko Twoja sprawa i niech tak zostanie.Z szalenstwem nie mozna a nawet nie trzeba walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:25 Nie wiem czy do mnie piszesz...chyba nie, ale nie wiem skąd w Tobie tyle jadu i nienawiści.....miłośc wszędzie jest taka sama. Zarówno z Arabem jak i Europejczykiem. Ja to juz wiem...i nikogo do niczego nie namawiam. Kazdy jest panem swojego losu. Więc i Ty żyj i daj zyć innym wg ich wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
filosofka Re: Ostrożnie z uczuciami. 04.09.07, 12:26 oj ale przecież nie trzeba sie wcale zakochiwać, myślę ze jak sie jedzie ze świadomością ze nie wchodzę w żadne związki emocjonalne ja wychodziłam z założenia ze jadę na wakacje dobrze sie bawic chłopcy którzy za mną ganiali byli przezemmie traktowani raczej z pobłażaniem ,jako miły dodatek ale powiedzieli kilka komplementów...ale nawet na kawe sie ze mna nie zalapali, tym samym zero problemów a wyjazd nalezal do jednego z najbardziej udanych hotel Medi Golf z alfa star, poznalam tam faja ekipe polaków z którymi sie zaprzyjazniłam i spedzalam sporo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królewna margott Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:49 zgadzam sie z przedmówczynią, sporo podróżuje po krajach południa gdzie mężczyźni są niezwykle temperamentni, ale do tej pory jakoś nie ulegałam ich amorom, owszem bywają ciekawe znajomości nie raz zdażała mi sie jakaś fajna znajomość facet pokazywał mi jakieś ciekawe miejsca opowiadało kulturze to na pewno jest ciekawe doświadczenie ale przynajmniej z mojej strony nie mógł liczyć na nic więcej, w ty roku byłam na fajniej wycieczce 7+7 z alfa star, ale tym razem z narzeczonym, co było pewna gwarancja baraku niechcianych amorów:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:00 Coś bardziej na temat może? Amory w moim przypadku były chciane, są kontynuowane i jestem szczęsliwa, że za rok powiem mu: TAK Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: Ostrożnie z uczuciami. 05.09.07, 12:26 U ludzie ale się naczytałam niezła historia pomijam oczywiście wszystkie zbedne wypowiedzi. Mam pytanie do Fali jak pobyt tam zaskoczyłaś go pewnie swoim ponownym przyjazdem??? Co teraz słychac u ciebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: 195.149.64.* 05.09.07, 12:27 Fala, rok to dużo czasu, okoliczności w wielu takich przypadkach zmieniają się, znam takie sytuacje z najbliższego otoczenia. Nie mam tu na myśli sytuacji, że to on kończy znajomość ale możesz to zrobić Ty ... z różnych powodów. W każdym razie życzę Ci szczęścia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:33 No wiesz zdaje sobie z tego sprawę...ale po zaręczynach było by to niepoważne z obydwu stron, choc bywa i tak....ale przeciez zamierzmy sie przez ten rok jeszcze nieraz spotkac:) Odpowiedz Link Zgłoś
feenstra Re: Ostrożnie z uczuciami. 06.09.07, 22:28 Co będziesz tam robić? Czy on będzie w stanie utrzymać Ciebie i Twoją córkę? A co z Twoja córką? Zabierzesz ją ze sobą? Co ona będzie tam robić? Jaki jest jej stosunek do Twojego narzeczonego? Na początku napisałaś: zaakceptował moje dziecko. Ale ona nie jest już dzieckiem. Jak wyobrażasz sobie stosunki między nią a zaledwie kilkanaście lat starszym ojczymem? A co z różnica wieku między Tobą a nim? W tamtej kulturze normą jest spora różnica wieku ale w drugą stronę. No i wreszcie: zaręczyłaś się po dwóch czy trzech tygodniach znajomości?? Jestem osobą spontaniczną, ale propozycję małżeństwa jestem w stanie na serio rozważyć po CO NAJMNIEJ paru miesiącach codziennych spotkań. Przecież po trzech tygodniach, choć od pierwszego spotkania spędzaliśmy ze sobą cały wolny czas, prawie wcale nie znałam mojego M! Jak mogłabym obiecać mu wtedy wspólne życie? Podsumowując: jeśli Twoja historia jest prawdziwa to jesteś odważna do szaleństwa. Podziwiam, ale szczerze mówiąc, nie zazdroszczę. Szczerze życzę szczęścia PS: Narodowość Twojego narzeczonego jest moim zdaniem najmniej w tym wszystkim istotna Odpowiedz Link Zgłoś
ania_tunezja Re: Ostrożnie z uczuciami. 06.09.07, 23:41 Fala - rób co ci serce mówi, nie patrz na innych co mówią , piszą to ty masz być szczęśliwa ( i twoja córka) i w razie gdy coś nie wyjdzie (odpukac) to ty bedziesz cierpiała... Ale czy nie warto czasem zaryzykować? Dać się ponieść chwili emocją... wreszcie nie patrzec na innych i zrobić to na co ma się ochotę??!! Życie jest tylko jedno - korzystaj jak sie da... Bo tak czy inaczej to my na własnej skórze potem ponosimy bądź nie ... konsekwencje ... Zaskoczyłaś mnie tylko tymi zaręczynami... jejku jakby mi sie on teraz oświadczył... to ja bym dopiero była w kropce - dałaś mi do myślenia ... no ale w sumie zareczyny to nie ślub - oczywiscie to krok w tą stronę ... ale... Hmm ja myslałam, ze ja jestem szalona - ale widzę że nie jestem sama ... bo ty jesteś jeszcze bardziej :) Za to masz u mnie dużego + :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 08:25 Szaleństwo to tez jakaś metoda nażycie co :) ? Pozdrawiam Aniu i zycze Ci szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin. Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: 217.67.195.* 07.09.07, 09:52 fala, śledzę Twoją historię od początku :) napisz, bo jestem ciekawa - jak on zareagował na Twój widok, kiedy pojechałaś teraz drugi raz, niespodziewanie? opisz trochę, jak to było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 10:19 Nie chcę za dużo tu pisać, bo nie ma tu zbyt wielu zyczliwych osób, jak Ty. Było naprawdę wspaniale, niespodzianka się udała. Habibi po prostu oszalał z radości jak mnie zobaczył, to było szaleństwo:), na tyle się chyba przekonał do mnie, że poprosił mnie tam o rękę, były piękne zaręczyny no i sa plany...myślę że jesli przetrwamy odległość, czas, tęsknotę, to za jakis rok będziemy razem. Ciągle mam przed oczami nasze drugie sporkanie: powiem tak - jeszcze nikt nigdy nie cieszy sie tak strasznie na mój widok. To było tylko siedem dni, ale spędziliśmy je razem maksymalnie, praktycznie 24/24. I jest dobrze...tylko tęsknimy :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: Ostrożnie z uczuciami. 07.09.07, 11:00 Trzymam kciuki - miłość najważniejsza jeśli prawdziwa to na pewno wytrzymacie i będziecie razem powodzenia śledzę z niecierpliwościa pisz co u was pozdrawiam ps i nie przejmować sie tym co inni pisza .."niektórzy szczycą się tym że mówią to co myślą - nie wiedząc że nie myślą..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 11:25 Ale sie podniecacie cudzym zyciem i przyszla tragedia.Juz widac to rozchwianie emocjonalne i niedookreslony charakter autorki.Wystarczy poczytac post wprowadzajacy i ostatni to wszystko.Bierzecie ja za krolika doswiadczalnego i nakrecacie do bledu.W zderzeniu kultur islamu i chrzescijanstwa jak tez praktycznie trwajacej juz wojny religijnej podtrzymujecie ja na duchu wysylajac do obozu przeciwnika gdzie i ona i jej dzieci beda traktowane jak zdrajcy.Straszny los bo nie tylko tam ale i tu u nas.Wykluczona z jednej i drugiej spolecznosci,zdana na siebie poprzez swoja decyzje do ktorej ostatecznie ma prawo.Nie bierzcie na siebie tej odpowiedzialnosci w imie plotek i podniet na sama mysl o takich romansach.Wiecie doskonale o tym ze uczucia i zaslepienie minie po kilku latach i pozostanie sie sam z soba w obcym kraju bo swoj moze nie przyjac w dobie terroryzmu.Zgroza.Do mnie nie piszcie nie ma sensu,tu wszystko zawarte,nie mysle komentowac glupoty i zaslepienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 11:43 Jesteś chyba podniecona najbardziej z nas wszystkich. A gwoli wyjaśnienia.....nie zamierzam emigrować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 11:58 Nic mi do jakichkolwiek podniecen.Czytaj tekst ze zrozumieniem tresci z tym widac ze sa problemy.Poza tym wiadomo o co chodzi nie o uczucia tylko o wize i staly pobyt.Zreszta to i tak wykluczenie tylko ze we wlasnym kraju.Wystarczy przesledzic kto jest na liscie podejrzen jako pierwszy np. w Niemczech.Ale szkoda klawiatury.Nie ma dla Ciebie miejscowego kiedy szukasz tak daleko nie ze swojego kregu kulturowego.To juz ustawia problem.Lepiej wyjedz nic tu po Tobie,wtedy przekonasz sie o co na prawde chodzi.Ale to nie moja sprawa,Twoje zycie,Twoja d...a Twoja sprawa.Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 12:03 Mam nadzieję że skończyłas juz moralizować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 12:15 Powodzenia.Obym sie mylila w diagnozie.Uczucia czy zaslepienie nie daje sie logicznie wytlumaczyc.Dlatego jak na wstepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: do Sama IP: *.toya.net.pl 07.09.07, 12:37 Kobieto nie wtrącaj się,Fala niech robi ci chce to jej życie i najwyżej ona bedzie żałować.Poza tym nie pakuj wszystkich do jednego worka, bo to bardzo brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 12:49 Ciebie do tego zaslepienia nie pakuje.Kilka razy podkreslam ze jej d...a jej sprawa.Wiec wiecej na temat a mniej emocji.Jej problem,do Ciebie nie pisze.Twoje zdanie i Twoja ocena.Nic mi do tego,tylko powala glupota.To nie tylko rece ale nawet majtki same opadaja.Zreszta niektore mysla tym co pod nimi.Jeszcze raz powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do Sama IP: *.eranet.pl 07.09.07, 14:34 No to sie wreszcie zamknij - znamy juz twoje zdanie. I skoro to jej sprawa itd. to nie rozumiem po co sie wtracasz?! Jak bys uwaznie czytała cały wątek "ze zrozumieniem" to bys wiedziała ze sie powtarzasz! I jeszcze załosna twoja ostatnia wypowiedz "To nie tylko rece ale > nawet majtki same opadaja.Zreszta niektore mysla tym co pod nimi" Pisałas chyba o sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 15:19 I skoncz na tym,twoje suminie Twoja sprawa.Nie ja sie powtarzam.To tylko moje zdanie gleboko uzasadnione historycznie.Ratujac jedno zycie ratujesz caly swiat.To przeslanie-filozoficzne,i tak tego nie zrozumiesz.Wiec po co dyskutowac.Fala czy jej podobne niewolnice niech robia co chca.Ich problem a zdziwienie za lat powiedzmy 5.Nie nadaje sie do dyskusji,zbyt glupie,a moze przyslowiopwa blondynka mile poszukiwana na tamtejszym rynku sex-turystyki.Niech sie jej wiedzie jak najlepiej,Mialem juz wiele przypadkow aby wyrwac takie idiotki z kregu kultury islamskiej.Nawet sobie z tego nie zdaja sprawy ze biorac slub automatycznie przechodza na islam.Nie wspominam dzieci,to naprwde tragedie co najwyzej za lat 4 do 6.Taka cuiarte co zadecydowala w imieniu wlasnego potomstwa powiesil bym na pierwszej spotkanej zerdzi.To zdrajcyni z zasady i wyboru niegodna litosci .Jak wroci kiedys z dalekiego kraju to porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: do Sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:24 Twoja głupota i brak wiedzy poraża. Nie byłam, nie jestem i nie będe muzułmanką. Jakbyś znał choć troszke prawo tunezyjskie to bys to wiedział. A Tunezja jakbys zapomniał ( bo mniemam że w swojej wielkiej mądrości na pewno to wiesz) leży bliżej Europy niz Ci sie wydaje. Zarówno geograficznie jak i kulturowo i mentalnie. A jak sie czyta takie posty jak Twoje - odechciewa sie związków z Polakami ( przepraszam jesli normlanych ludzi uraziłam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama. Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 15:49 Nawet nie mysle wymieniac pogladow z Toba.To bezproduktywne.Nie prowadzi do niczego,myslisz ta czescia na ktorej siedzisz.Reszte pzostaw bezuzyteczna.Twoja sprawa Twoj problem juz nawet widze zdziwienie za lat powiedzmy piec.Zycze po raz trzeci powodzenia. wiecej sie nie wypowiadaj,to zbyt idiotyczne dla myslacych.Nalezy na tym poprzestac.Mysl tak jak masz czyli wrodzona intelegencja w majtkach.Zdziwisz sie na pewno za lat kilka.Twoja sprawa a nie moj problem.Tak na marginesie.Zwiedzilem wiele krajow od Vietnamu Balii Malediwow po Cube i Peru.Znam rozne kultury,i wiem czym to sie konczy.Powodzenia mieszanko ras znaczy hybrydo. ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin. Re: do Sama IP: 217.67.195.* 07.09.07, 16:43 te, sceptyk, wyluzuj trochę :) każdy ma swoje życie i pomysł na nie i nie każdy musi myśleć tak jak Ty. ale to nie powód, żeby innych obrażać. pozdrawiam luzacko, nin. - blondynka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMA Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 17:46 SPOKO,Luzna jestem.Ani mi to zwiewa ani powiewa.Recen opadaja i majtki przy okazji i nic wiecej.T>>>>akie curves cz po wlosku zkret gwaltowny na szosie jak maja problem to niech rozwiazuja we wlasnym zakresie majtkowej intelegencji.Co Tobie do tego.Sceptyk,ale cokolwiek racja.Nawet cala.Nie zycze tego nikomu,ale bedzie jak Allach pozwoli.Wyluzuj i ty.To wylacznie pragmatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St Re: do Sama IP: *.master.pl 07.09.07, 18:47 Toja chyba byłem w innej Tunezji. Twoja porażająca głupota powala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: Twoja tez.Sama to pasta w Polsce IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 21:58 do czyszczenia garow lub sanitariatow.W puszce,takiej jak dla Ciebie deko malej.Kup dwie.Szoruja co potrzeba,nawet beret ktory jak widac zbyt ci ciazy.Tryknij sobie baranka o futryne moze rozjasni Ci sie pod tym beretem Szczerze jednak watpie.Jak nie poskutkuje to uzyj samy.Wprowadza sie do czaszki ta czescia na ktorej siedziswz tylko trzeba miec dluga reke.Jak bylas to powinnas wiedziec u jakiego lekarza ktory notabene zarabia najwiecej nawet ponad 20 tys DT przywraca sie stan blony dziewiczej lub zszywa bez wiedzy meskich czlonkow rodziny.Wydatek niewielki,a uzycie samy tym otworem lub obok naprawde skuteczne.Potem zaszyja. UPS. Odpowiedz Link Zgłoś
iliaaa22 Re: Ostrożnie z uczuciami. 07.09.07, 14:50 Fala, zycze ci w zyciu wszystkiego co najlepsze a w szczegolnosci duzo, duzo duzo milosci ;) jeszcze miesiac temu czytalam Twoj post, Twoje wypowiedzi i troche sie dziwilam... Pozniej doszlam do wniosku, ze to Twoje zycie, Ty decydujesz (mysle, ze jestem osoba naprawde tolerancyjna). Teraz (gdy wrocilam z Tunezji) moge stwierdzic, ze nie wszyscy Tunezyjczycy sa tacy, jak sie ich opisuje. Mysle, ze wielu z nich to osoby wrazliwe z uczuciami, ktore naprawde szukaja prawdziwej milosci. Szczegolnie podobalo mi sie to, z jakim stosunkiem podchodza do dzieci ;) Milo bylo patrzec ;) P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A !! nie przejmuj sie tym, co pisza tu inni! Najwiecej do powiedzenia widze maja osoby te, ktore nigdy nie byly w tamtych stronach i ktore nigdy nie poznaly nikogo z tamtego kraju. Mysle, ze pisza to wszystko w oparciu o stereotypy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:56 Dzieki za Twoje słowa i za słowa innych zyczliwych mi osób. Mogłabym tu wypracowania pisac o tym co teraz przeżywam, o tym jak mój habibi codziennie okazuje mi swoją miłość, o tym ze coś takiego nigdy nie mi sie nie przydarzyło i nie przydarzy więcej,tylko po co?? Nieprzekonanych i tak nie przekonam. Jestem szczęśliwa i to sie tylko liczy...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
raouf Re: Ostrożnie z uczuciami. 07.09.07, 15:46 Czesc Fala, jestem w podobnej sytuacji. Czy maglabym sie z Toba skontaktowac na prywatny mail. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami.diraouf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 15:20 fala32@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 15:33 Zycze Ci abys kiedykolwiek w zyciu widziala i zwiedzila to co ja.W Tunezji bylam w Algierii i Libii tez,.Jordania Liban przed wojna czy Somalia to pecha.Gadaj o czym chcesz.Irak tez wchodzi w rachube---teraz niektore niewolnice na utrzymaniu Polski.Niedlugo dosc.Dosc zdrajcow co zapomnieli o wlasnych korzeniach.Dosc przyszlych terrorystow.I dyskutujcie sobie dalej o uczuciach.Dokogo?.Won d0o islamu.Petrsona non grata.Kazda bo zdradliwa wiec z zaswady podejrzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: do Sama IP: *.toya.net.pl 07.09.07, 15:44 Proszę przestań juz pisać te swoje wywody bo to mi ręce opadają. Tak sie sklada ze jakis czas jestem juz żoną Tunezyjczyka o to bardzo szczęsliwą żoną. A najbardziej uśmiłam sie z kawałka w ktorym piszesz ze kobiety wychodząc za muzulmanina nie zdają sobie sprawy że tez przechodzą na islam. Uwierz mi troche znam Tunezyjczyków i ich kultire i na pewno zdążylam juz poznac mojego meża, dlatego tez widząc co sie tu wypisuje, wtrąciłam sie, bo krew człowieka może zalac, kiedy patrzy na to wszystko. W moim małżenstwie jest akrat wszystko na odrót niz to o czym piszesz, wiec znawczynią tematu to Ty do konca nie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 16:05 A jak wychodzac za Araba to nie zdawalas sobie sprawy ze wdchodzisz do islamu?To tylko moje mniemanie,wedlug Ciebie jestem zbyt glupia.A czy nie zdawalads sobie sprawy z tego ze Twoje dzieci ze zwiazku to islamisci.Tu nie ma nawet co marzyc o czymkolwiek.Po prostu przyszli samobojcy czy terrorysci.Tak beda odbierani.A opadaja to wylacznie majtki.Gdzie Ty jestes ze pieprzysz takie farmazony.Jesli tam mieszkasz to nie oszukoj.Owszem niewolnice pilnie poszukiwane.ale biorac pod uwage obyczaje tunezyjskie mimi ich zefrancuszczenia rozmijasz sie daleko z prawda.Twoje sumienie Twoja sprawa.Nie namsawaiaj, kulture islamska znam nie tylko od strony Maroka Algerii czy Libii.Zycze powodaenia w Arabii czy emiratach.Nie podpowiadaj bo tam za znamie krzyza mozna trafic na szafot.Nikt zreszta "damy "nie bedzie w tym wzgledzie pytaL O ZDANIE.pO PROSTU PRZETNA SZYJE,A tUNEZJA W TYM WZGLEDZIE JEST PRAWIE europejska.Niestety do czasu.I tak tego nie pojmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail Re: do Sama IP: *.toya.net.pl 07.09.07, 16:13 Dla twojej wiadomosci mieszkamy w Polsce!!Nie bedę wiecej komentowac Twoich wypowiedzi bo to Ty niczego nie roumiesz, a przede wszystkim nie rozumiesz podstawowej sprawy, że mozna byc w życiu w szcześliwym związku z człowiekiem bez względu na wyznanie,czy nacje, ale to Ty tego nigdy nie pojmiesz ze swoimi rasistowskimi zapędami. Wstydź się bo rasizm już nie jest w modzie. I bardzo bardzo nie ładnie oceniac ludzi dlatego że urodzili sie w Afryce a nie w Europie.Na tym koncze bo nie mam ochoty z Tobą dyskutowac Ty nie przekonasz mnie a ja nie przekonam Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 16:36 RACJA.Oby tylko wyszlo na Twoje.Preczz czarnymi i oliwkowymi,na swtos historii.Ale racja bedzie po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 16:32 Jesze na dokladke.Wachalam wlos z brody Proroka W Konii -Turcja i W Mekce czy Medynie.Az mi przykro.To tylko dozownik z zapachami.o wlosie nie wspomne.Zycze wszystkim tym co zdecyduja sie na taki idiotyzm jak autorka watku naprawde powodzenia.Obyscie byly mile zaskoczone,zasada jest taka licz na najgorsze a reszta to powyzej.Wstyd i zdrada to tak na poczekaniu.Nie liczcie na przyszlosc na przychylnosc obojetnej nacji.Zawsze pozostanieci zdrajcami(i Wasze potomstwo) obojetnie jakiej kultury.Czemu w zasadzie martwic sie majtkami kogokolwiek.To ich sprawa i ich problem.Wkurzylo mnie w Tunezji ten ped do wizy ,sexsturystyka niedookreslonych"dam" od siedmiu bolesci i ten ich przewyzszajacy naszych nordykow uszny komoplementNalezy sie uczyc od nich.To niestety ich kultura 5 tys lat,fenicjanie,wiedza co szeptac do ucha,a potem maktki Przykro i wstyd nie DORASTAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
feenstra Re: Ostrożnie z uczuciami. 07.09.07, 23:03 Jak niesamowitą siłę ma głód uczuć.. Człowiek niekochany jest gotowy zabić dla choćby pozorów miłości i myślę że historia Fali to potwierdza. Zaręczyny po parunastu dniach znajomości z Tunezyjskim fakirem niewiele starszym od własnej córki. Szaleństwo, ułuda, ale może lepsze to niż to co miała dotychczas? Uważaj tylko na córkę, nie pozwól żeby stała się jej krzywda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manitou Do Fali IP: *.as.kn.pl 08.09.07, 15:08 Fala, proszę, opisuj dalej w tym wątku swoją historię. Nie przejmuj się osobami ziejącymi nienawiścią. Pokaż na przekór tym wszystkim złym językom, że można odnaleźć szczęście w miłości z człowiekiem z innego kraju/kręgu kulturowego. Jestem bardzo ciekawa, jak dalej wszystko się potoczy, mam nadzieję, że uda Wam się stworzyć trwały, silny związek. Czy zamierzacie mieszkać w Polsce? Dodam, że sama byłam niedawno w Tunezji i zdecydowanie nie chciałabym tam mieszkać, ale fascynują mnie kraje z kręgu kultury islamskiej. Jestem bardzo ciekawa ludzi stamtąd. Tak naprawdę my w Europie niewiele o nich wiemy. Dominują krzywdzące stereotypy o "brudasach", "lowelasach" i "terrorystach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala do opiekuna tego forum czy admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 15:26 Czy ktoś z obsługi czyta ten wątek? Czy w Polsce bezkarnie mozna obrażać inne nacje? Kulturę? osoba o nicku: sama, zieje tu nienawiścią, nawołuje wręcz do wojny religijnej obraża zarówno Polki jak i osoby pochodzenia arabskiego, szerzy rasizm i cisza. BRAWO FORUM GAZETY. Gdyby obrażali tu Żydów podniosło by się larum juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bis Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: 195.149.64.* 25.09.07, 16:55 DO FALI Życzę Ci oczywiście szczęścia i trzymam kciuki ale pozwolę sobie napisać o jednej sprawie. Możesz być szczęśliwa ze swoim Tunezyjczykiem ale tylko w Polsce albo w innym kraju Europy. Nie uda Ci się to w Tunezji. Po części mają rację Ci co pośród złości i sieczki takie rzeczy tutaj wypisują. Nawet jeśli Twój facet Cię kocha i uwielbia, to po czasie ochłoniecie oboje on przypomni sobie, że jest stamtąd. Tak naprawdę jego znajomi, rodzina będą dla Ciebie mili ale nigdy nie przyjmą i nie potraktują jak jedną z nich, będziesz mogła liczyć tylko na niego i możesz tylko do niego mieć zaufanie. Więc musisz być go naprawdę pewna. Wiem, że trudno myśleć o przyszłości kiedy serce pragnie cieszyć się chwilą ale - dla swojego dobra - nie zgadzaj się na zamieszkanie tam, co najwyżej możecie wpadać z wizytą. Tam życie naprawdę nie jest lekkie, inaczej wygląda Tunezja z pozycji leżaka czy ze strefy turystycznej a inaczej trochę dalej wgłąb kraju. Wbrew pozorom większość facetów pracujących w hotelach wydaje się myśleć bardziej po europejsku, ale oni muszą się dostosować bo przebywają przecież z ludźmi z takich właśnie krajów. Nie znaczy to wcale, że zapominają o swoich korzeniach. Stąd właśnie wynika ich czar, że turyści przyjeźdzają ze stereotypem, że "brudasy, araby, tubylcy etc." a tu proszę potrafią być gentelmenami, są zabawni, potrafią kokietować, są luzaccy, weseli. Czasem miałam wrażenie, że dla nich samych zaskakujące jest to, z jak wielkim uznaniem spotykała się ta ich luzacka postawa. No ale dość moralizowania. Trzymaj się dziewczyno i mimo mgiełki szczęścia, którą teraz Jesteś otoczona, bądź ostrożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:18 Głos rozsądku, ale jakże zyczliwy:) Co będzie czas pokaże. Na razie to trwa:) Jeśli za jakis czas dojdzie do ślubu, to wolałabym po nim zamieszkać w Polsce... Ale o tym jak to sie ułozyło będe mogła napisac najwcześniej za pare miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasminatunisiana Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:55 fajnie, że CI się udało.....ja serce zostawiłam w Tunezji, w Sousse, nie umiem sobie z tym poradzić. Jednak Tunezyjczycy potrafią zadbać o kobietę (nie w sensie sexu, bo takowego nie było w ogóle), nie wszyscy leca na kasę, na bzykanko itp. My zostalismy przyjaciółmi! Poleciałabym do Sousse nawet dzisiaj....ale niestety to jest niemożliwe :( Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: do opiekuna tego forum czy admina 01.10.07, 10:44 Witam spedziłam pół miesiąca w Tunezji co prawda byłam na pozycji lezakowca ale miałam okazje przyjżeć się choć troszeczkę życiu Tunezyjczyków:}są mili, uprzejmi, wyluzowani ale czy oby nie tylko w tych w chwilach które spędząją z turystami...nie chce obrażać dziewczyn zakochanych w Tunezyjczykach ale wiekszość z nich robi to tylko dla pieniędzy:/w jednym z hoteli w którym przebywałam "animatorzy"bardzo przystojni chłopcy dodam, sprzedawali się starym obleśnym kobietom i nie tylko im bo nawet biorą pod uwagę mężczyzn!! :(naprawde są uboigim narodem i dla pieniedzy zrobią tam wszystko:( szkoda bo są fajni.Apropo związku z muzułmaninem bo nie można tego pominąć to jest człowiek o innych poglądach i nawet u tych wyluzowanych chłopakach da się to wyczuć!!może oczka czasem przysłoniete dziewczynki;)ale naprawde jesli decydujecie się na takowy związek (bo wśród tych łaknacych kasy napewno znajdzie się przyzwoity chłopak:))poznajcie ich kulturę a przede wszystkim zagłębcie się w islam nie pisze abyscie przechodziły na ich religie lecz aby potem nie było rozczarowań... Kobieta z Europy zawsze będzie ta niewierna no chyba że przejdzie na islam i jesli juz to ona ma zrzec się swej religi rzadko a nawet nigdy muzułmanin tego nie zrobi!!i jeszcze jedno muzułmanin to jeszcze rodzina która zawsze trzyma piecze nad swoim potomstwem i jego wybranką czy wybrankiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail77 Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.toya.net.pl 01.10.07, 11:00 Piszesz ze pół miesiąca spędziłaś w Tunezji, to jak dla mnie mimo wszystko niezbyt dużo czasu żeby tak na prawde poznać Tunezję i ludzi.Owszem zgodze się ze wielu Tuneyjczyków szuka tylko jednorazowych przygód, tak samo jak wiele turystek to robi,ale to juz ich spawa. Nie mozna tego powiedziec o wszystkich.A jesli chodzi o religię to różnie z tym bywa. Ja osobiscie spotkałam takich którzy nie przywiązują wagi do religii, a moj mąż nawet nigdy nie był w meczecie, tak więć jesli chodzi o religie to zadnych problemów z tym nie mamy, a to że rodzina jest dla nich bardzo ważna to akurat duży plus dla nich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 12:03 Magda, nie wdawaj sie w dyskusję która opiera się TU na stereotypach i na przekonaniu że przez 2 tygodnie ktos poznał Tunezję. Nie warto. Róbmy swoje i tyle, [pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: do opiekuna tego forum czy admina 01.10.07, 20:43 no wiesz fala juz podchodzisz do mnie nie przyjaźnie:(ja pisze to co zauwazyłam lecz mogę się mylić,sama utrzymuje kontakt z kimś juz prawie 2 lata i wiele razy słyszałam chyba zgłupiałaś no może;] ale to moja głupota i bardzo miła:)) a arabistyką oraz islamem interesuje sie od dłuższego czasu:)kto wie może się kiedyś zdarzyć, że spakuje walizki i zamieszkam tam aby dokładniej poczuć to życie..."bo coś mnie tam ciągnie.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 08:11 Więc nie pouczaj innych, bo też sie tym interesuje i byc moze niedługo zwiąże sie z kimś z Tunezji na stałe. Poznaję poznaje poznaję - to jedyny sposób aby sie czegos nauczyć. Stereotypy to żadna droga, ale chyba to juz wiesz....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kcsin Re: Ostrożnie z uczuciami. 08.09.07, 20:05 ale oni lubią małe dziewczynki, dowiedz sie ile lat miała najmłodsza zona Mahometa, a moze corka zostanie jego drugą zoną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkowiedząca Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 20:15 Palantówa. Jakbys miała jakąs wiedze to byś wiedziała że w Tunezji poligamia jest zabroniona. Odpowiedz Link Zgłoś
kcsin Re: Ostrożnie z uczuciami. 09.09.07, 00:31 wszystkowiedząca co to znaczy "Palantówa"? zabroniona nie zabroniona kto ją tam wie , dla semitów TRADYCJA i Koran są źródłem prawa prawdziwego a w Koranie jest napisane że do 4 legalnych żon można mieć. Prawo cywilne jest niezgodne z szariatem wiec je można mieć gdzieś, tak postepuja w Europie muzułmanie bo tak im jest WYGODNIE :) a to jet dobre co jest dla nich dobre. Trzeba znać ich mentalnośc. Tutaj piją, panienek używają ( za co u nich 100 batów grozi albo i ukamienowanie ) ale tutaj Allach nie patrzy ( bo obserwuje ich i pilnuje w krajach muzułmańskich ) i tutaj wolno tak postepować a w końcu używaja europejskich , zepsutych kobiet niewiernych więc to nawet załuga Odpowiedz Link Zgłoś
szams2 Re: Ostrożnie z uczuciami. 09.09.07, 01:00 Najlepiej by było gdyby dało się zamknąć ten wątek. NAJWAżNIEJSZE żE FALA JEST SZCZęśLIWA - I NIC INNYM DO TEGO! A przez to, że wątek istnieje, ciągle ktoś coś dopisuje i wyraża swoje lepsze lub gorsze zdanie... Niektórzy tak jak kcsin pojęcia nie mają o Tunezji, po co to wszystko? te obrażanie? Aż tak Was boli czyjeś szczęście? Fala, pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życzę dużo szczęścia :) Mam nadzieję że ułoży Wam się jak najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kcsin Re: Ostrożnie z uczuciami. 10.09.07, 05:36 własnie admin, proszę zamknąć ten temat bo jet historią tragiczną, obraż totalnej głupoty i nieodpowiedzialności osoby dorosłej!!! niby na własne życzenie to robi ale jeszcze jakieś napalone nastolatki się naczytaja a potem będą sie truć, wieszać, topić, itp. ręce i majtki opadają !!!!!!!!! a szkoda ich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: 217.67.195.* 11.09.07, 15:50 co wy macie z tymi majtkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Admin.Zamknac ten watek.To jawna 11.09.07, 17:19 kcsin napisała: > własnie admin, proszę zamknąć ten temat bo jet historią tragiczną, obraż > totalnej głupoty i nieodpowiedzialności osoby dorosłej!!! niby na własne > życzenie to robi ale jeszcze jakieś napalone nastolatki się naczytaja a potem > będą sie truć, wieszać, topić, itp. ręce i majtki opadają !!!!!!!!! a szkoda ic > h :) PROMOCJA sex-turystyki czesci Polek.Zjawisko nabiera niepokojacych rozmiarow mam na mysli sexsturystyke do tego kraju.Moga i czytaja osoby mlode niedorosniete emocjonalnie i uczuciowo.Moga byc tragedie.Glupota niektorych powala a moze byc uznana za prawde,i to w czasie juz trwajacej wojny z terroryzmem i zalewem kultury islamskiej w Europie.Takie wpisy powinny istniec na innych odpowiedniejszych dla zboczkow forach a nie rozpisywac sie tutaj na tematy jak z brazylijskich seriali.A moze to zorganizowane celowo?Kazda metoda oslabienia przeciwnika nawet przez sex jest przydatna.Wskazuja na to podobne na tym forum watki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufca Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:58 Ej Fala cos tak zamilkła? Skończyło się?? heehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Nie ogrzewajcie starego kotleta IP: *.164.unknown.vectranet.pl 28.10.07, 10:58 To wpisy na inne forum dla zboczków.Tu piszą te niedorozwinięte umysłowo i nad aktywne seksualnie sexsturystki z myślą o przekonaniu tych mniej szpetnych lub niedoświadczonych do takich zachowań.To tapetowane puste silikonowe lale lub podniecone pampersy.Nie powinno się tego kontynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: Nie ogrzewajcie starego kotleta 28.10.07, 11:04 wiesz co Yupi to Ty jesteś przykładem niedorozwoju umysłowego!!po takiej wypowiedzi to jedyne co przychodzi do głowy to to że, nie masz pojęcia o życiu... i wcale się nie będę mylic jak napisze DZIACIAKU!!:P koniec Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Nie ogrzewajcie starego kotleta 28.10.07, 14:33 gia600 napisała: > DZIACIAKU!!:P koniec >Miało być ogrzewajcie jeśli chodzi o błąd... celowy,a nie odgrzewajcie.Problem dotyczy 7 lub 14 dni zapomnienia więc można go tylko ogrzać a nie odgrzać. Pierwsze wspomnienia pod pierzyną lub z termoforem a drugie trzeba by jechać po nową przygodę seksualną a to nie sezon.Sam(a) się stęskniłaś.Ogrzej się troszkę wspomnieniami,po co dopytujesz i jest ci tak tęskno za zboczkowymi wspomnieniami.Coś musi być na rzeczy,a tak na marginesie jeśli nie ma się innych argumentów to czepia się literówek lub błędów.To też jakaś forma ucieczki z tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: Ostrożnie z uczuciami. 28.10.07, 09:36 Fala gdzie jesteś czemu nic nie piszesz:]?jak Ci się układa??napisz coś:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 10:16 No wlaśnie wróciłam:) Jest dobrze...a teraz byle do stycznia:) A nie piszę tu...bo zły klimat tu panuje, a ja jestem szcześliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanunia Re: Ostrożnie z uczuciami. Do FALI IP: *.teleaudio.com.pl 29.10.07, 16:04 Witam, Mam serdeczną prośbę odezwij się do mnie na mila i podaj nr GG z chęcią pogadam sama jestem zakochana i nikt mnie nie rozumie :) z tobą łatwiej mi będzie pogadać... Serdecznie pozdrawiam :) zanunia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gia600 Re: Ostrożnie z uczuciami. Do FALI 29.10.07, 18:58 fala podaje maila skygirl@autograf.pl odezwij sie :)chce również normalnie porozmawiać :]!!juz nie na tym forum Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola :) Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 09:19 ja tez bym prosiła o kontakt, może Ty mi coś doradzisz ... :) pozdrawiam karola133@wp.pl, gg 5085832 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruś Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 10:04 Hej nie wie ktoś co dalej z tą historią? Poczytałem przez Święta:) fajne ale ciekawi mnie co dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Jaki ciag dalszy???????????? IP: *.sdl.vectranet.pl 06.03.08, 05:32 No i co fala mialas jechac w styczniu a juz marzec a po tobie ani widu ani slychu. wstyd poniesionej porazki i naiwnosci czy szczescie nie pozwalajace napisac ani jednego slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Jaki ciag dalszy???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 08:09 Szczęście, szczęście....:)) i zawalenie formalnościami. Jestem już szczęśliwą mężatką. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
100krotka76 Re: Jaki ciag dalszy???????????? 06.03.08, 18:12 fala - gratulacje :-) niełatwy czas przed Wami, ale trzymam kciuki i szczęścia życzę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do 100krotka76 IP: 193.201.164.* 29.08.08, 16:42 Wiem, że dobrze znasz animatorów z Karawan, czy możesz napisać coś o alladinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 21:56 fala, czy to ten alladyn z filmiku? pl.youtube.com/watch?v=4JTLkpFCcOo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. do a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 10:10 Weż rozbieg i walnij się w czółko. Tylko mocno. Może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Ostrożnie z uczuciami. do a IP: *.bielsat.com.pl 04.05.08, 23:22 w jakim jezyku sie porozumiewacie? ty mowisz po arabsku czy oboje perfekt po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. do a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 15:21 Dogaduje sie z mężem. O to sie nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m do fali IP: *.skynet.net.pl 29.08.08, 18:09 Życzę by twoje szczęście trwało jak najdłużej. Napisz co się z Tobą działo. Gdzie teraz mieszkacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohst Re: do fali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:02 a jak wam sie wiedzie? mieszkacie razem?jak Twoja corka? szczesliwa? cala ta historia jak z bajki.... a jednak "cuda sie zdarzaja" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:45 Sorry ale sama jesteś sobie winna. Na co liczyłaś? O naiwności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:04 Iga, najpierw przeczytaj a potem komentuj,,,, Nie wiem kto wyciągnął ten mój wąteK , ale sie działo rok temu :)))) Dla zaintersowanych: jestem od 8 miesiecy szczęsliwą żoną szczęśliwego Tunezyjczyka a od 6 tygodni nosze pod sercem naszą wspolną " mieszaną fasolkę". Tak więc Iguniu mnie się udało..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmo Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 22:59 Mmm jaka historia. dopiero dzis przeczytalam wszystkie posty dotyczace tego tematu. Gratuluje odwagi! Ktora jak widze niezle zaowocowala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.eranet.pl 29.08.08, 23:01 obserwowałam tą historię od samego poczatku nie komentując.Jednak teraz napisze Fala wszystkiego dobrego! oraz poczęcia pięknego zdrowego bobasa p.s wiec nie wszyscy tunezyjczycy do tego ,,samego worka'' niektórym kobietą jednak się udaje poznać miłość swojego życia i walczyć o nią pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.retsat1.com.pl 29.08.08, 23:03 Z tego wątku wyciagnęłam jeden wniosek. Ludzie zieją nienawiścią, niechęcią i zawiścią. Taką zupełnie bezinteresowną. "Pogratulować". Też czytałam najpierw z litością, potem ze współczuciem, z dystansem, aby w końcu kibicować:) To nieudane życie, własne zawody wychodzą z ludzi w taki żmijowaty sposób.Ale to też w sumie po trosze rozumiem. Człowiek się zraża i nie wierzy. Ale żeby tak gnoić falę i jej uczucia, to zdecydowanie wylewanie własnych obaw, lęków i niepowodzeń. Nie zrażajmy się jednak. Udaje się jak widać.gRATULUJĘ FALA TOBIE I MEŻOWI !Tylko o jednym trzeba pamiętać...Takie historie jak fali nie są na porządku dziennym. To nie jest zasada. Każdy ma i pisze swoją HISTORIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m do fali IP: *.skynet.net.pl 30.08.08, 16:31 Pamiętam jedną forumowiczkę jak to pisała, w jaki to perfidny sposób ci odbije "już twojego męża" w jaki sposób pisała, jaka to ona młoda itp. żałosne. Tym bardziej, że wiele młodych dziewczyn może zazdrościć kondycji, wyglądu, a przede wszystkim mądrości starszym kobietom. Jak widać nie udało się to tamtej dziewczynie. Osobiście cieszę się Waszym szczęściem. Mieszkacie w Tunezji czyw Polsce?? Odpowiedz Link Zgłoś