Dodaj do ulubionych

Ostrożnie z uczuciami.

• Gość: fala DO MAIL77 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 11:53
      NAPISZ DO MNIE NA MAILA. Zależy mi na kontakcie z Tobą. A moze jstes
      na Salam?
      • Gość: mail77 do fala IP: *.pai.net.pl 31.08.07, 19:55
        Napisałam do Ciebie na poczte, tak jak prosilas.
    • Gość: do Fal Dusia Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.aster.pl 31.08.07, 18:01
      Od początku czytałam opinie na portalu , nie wypowiadałam się.
      Czekałam spokojnie co będzie dalej. Mam 50 lat i wiem ,że miłość nie
      ma lat. Jest tak samo silna w każdym wieku. Mimo swojego wieku
      jestem tolerancyjna( dużo w życiu przeżyłam)dlatego nie ocniam
      innych, bo z doświadczenia wiem ,że życie daje lekcje pokry.
      Jak masz ochotę pogadać ze starszą panią to napisz . Odezwę sieę na
      Twój adres .
      • Gość: Lili Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.eranet.pl 31.08.07, 23:12
        Fala - tak chiałam żebyś napisała, że jest dobrze.
        Ja nie oceniam ludzi po wygladzie, religii, narodowości... i wy też
        tego nie róbcie!
        • angi_89 Re: Ostrożnie z uczuciami. 03.09.07, 15:09
          Ależ się cieszę Twoim szczęściem :) gratuluje i życzę powodzenia w przyszłości.
          A i na mnie ktoś tam czeka. Za rok wracam jako animator
          • Gość: Antygen Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.160.unknown.vectranet.pl 03.09.07, 18:59
            Wiec wiadomo.Animator-sutener.Dajcie spokoj z tym problemem krocza.Ten watek
            powinien byc na tych dla roznych zboczkow i dewiantow.Tam nalezy go przeniesc,a
            nie umawiac sie na otwartym forum.Gdzie admin.To nie agencja towarzyska.
            • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:10
              Długo myślałeś/aś nad tą prymitywną odpowiedzią??
              • Gość: Antygen Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.160.unknown.vectranet.pl 04.09.07, 10:45
                Tu nie ma co myslec.To proste kto powinien myslec.Mam nadzieje ze pozostali
                domownicy czy rodzina zdrowa.To dewiacja.Jak mozna byc tak zobligowanym aby
                zamieniac kulture europejska czy obyczaje o korzeniach chrzescijanskich na
                calkowicie odmienna islamska.To nie jest wytlumaczalne w dobie narastajacego
                rasizmu wykluczenia ze spolecznosci,nietolerancji.Skazac sie na wlasne zeczenie
                na taki los,to co najmniej nie normalne i dziwne.To w Europie nie ma mezczyzn?A
                moze zachodza inne okolicznosci.Powodzenia.Jak to funkcjonuje w praktyce mozna
                sprawdzic w slumsach podparyskich czy londynskich i gettach z takimi
                zaslepionymi.Tam ich pelno,no chyba ze juz na stale bedziesz za
                niewolnice.Twoja sprawa i zycze powodzenia choc w nie nie wierze.
                • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:34
                  Ręce opadają i brak słow. Typowo chrześcijańskie podejście. Pełne
                  miłości i tolerancji. Amen
                • Gość: Buahahahah Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: 193.111.166.* 04.09.07, 11:52
                  Nie gościu, w Europie nie ma facetów, ci normalni wiedzący co to
                  kultura i klasa wyginęli na wojnie. Zostało stado podobnych Tobie
                  prymitywów. Wybacz, lepiej by było zadać się z własnym psem niż z
                  Tobą, przynajmniej miły i sympatyczny, czego tu nie da się nijak
                  powiedzieć.

• Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:55
                    Nic dodac nic ująć:)
                  • Gość: Antygen Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.160.unknown.vectranet.pl 04.09.07, 14:21
                    Nie ma zwiazku z problemem wiara obojetnie jaka.Zadna.Zwiazek ma za to
                    obyczajowosc i kultura z tym zwiazana.Przekonywac nie mysle bo to w twoim
                    przypadku mija sie z celem.Jaka nienawisc i krzywda do Europejczykow musi
                    przemawiac przez ciebie ze tak zawziecie bronisz przegranej sprawy.Nie wszyscy
                    Europejczycy to szuje i degeneraty tak jak nie ma tez mowy o powrocie do epoki
                    romantyzmu,jeszcze Ty lub Twoje potomstwo moze sie z nimi spotkac na innym polu
                    i to juz chyba nie dlugo.Wtedy bylo by ciekawe poznac efekty i skutki.Jest pewne
                    tez ze sodomie nie wymyslono w Europie.Dlatego nawet zoosex bylby ci milszy niz
                    kontakt z nieobrzezanym europejczykiem.Szkoda zachodu,tych komorek jesli je w
                    ogole masz pod czaszka nie da sie doladowac jak juz ktos tu wspomnial.Utwierdzaj
                    w sobie przekonania,ale nie namawiaj innych do tragicznego losu na co sa liczne
                    przyklady.To tylko Twoja sprawa i niech tak zostanie.Z szalenstwem nie mozna a
                    nawet nie trzeba walczyc.
                    • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:25
                      Nie wiem czy do mnie piszesz...chyba nie, ale nie wiem skąd w Tobie
                      tyle jadu i nienawiści.....miłośc wszędzie jest taka sama. Zarówno z
                      Arabem jak i Europejczykiem. Ja to juz wiem...i nikogo do niczego
                      nie namawiam. Kazdy jest panem swojego losu. Więc i Ty żyj i daj zyć
                      innym wg ich wyboru.
    • filosofka Re: Ostrożnie z uczuciami. 04.09.07, 12:26
      oj ale przecież nie trzeba sie wcale zakochiwać, myślę ze jak sie jedzie ze
      świadomością ze nie wchodzę w żadne związki emocjonalne ja wychodziłam z
      założenia ze jadę na wakacje dobrze sie bawic chłopcy którzy za mną ganiali byli
      przezemmie traktowani raczej z pobłażaniem ,jako miły dodatek ale powiedzieli
      kilka komplementów...ale nawet na kawe sie ze mna nie zalapali, tym samym zero
      problemów a wyjazd nalezal do jednego z najbardziej udanych hotel Medi Golf z
      alfa star, poznalam tam faja ekipe polaków z którymi sie zaprzyjazniłam i
      spedzalam sporo czasu
      • Gość: królewna margott Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:49
        zgadzam sie z przedmówczynią, sporo podróżuje po krajach południa gdzie
        mężczyźni są niezwykle temperamentni, ale do tej pory jakoś nie ulegałam ich
        amorom, owszem bywają ciekawe znajomości nie raz zdażała mi sie jakaś fajna
        znajomość facet pokazywał mi jakieś ciekawe miejsca opowiadało kulturze to na
        pewno jest ciekawe doświadczenie ale przynajmniej z mojej strony nie mógł liczyć
        na nic więcej, w ty roku byłam na fajniej wycieczce 7+7 z alfa star, ale tym
        razem z narzeczonym, co było pewna gwarancja baraku niechcianych amorów:D
        • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:00
          Coś bardziej na temat może? Amory w moim przypadku były chciane, są
          kontynuowane i jestem szczęsliwa, że za rok powiem mu: TAK
          • agnieszkahal Re: Ostrożnie z uczuciami. 05.09.07, 12:26
            U ludzie ale się naczytałam niezła historia pomijam oczywiście
            wszystkie zbedne wypowiedzi.

Mam pytanie do Fali jak pobyt tam zaskoczyłaś go pewnie swoim
            ponownym przyjazdem???

Co teraz słychac u ciebie pozdrawiam
          • Gość: bis Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: 195.149.64.* 05.09.07, 12:27
            Fala, rok to dużo czasu, okoliczności w wielu takich przypadkach
            zmieniają się, znam takie sytuacje z najbliższego otoczenia. Nie mam
            tu na myśli sytuacji, że to on kończy znajomość ale możesz to zrobić
            Ty ... z różnych powodów.

W każdym razie życzę Ci szczęścia
            pozdrawiam
            • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:33
              No wiesz zdaje sobie z tego sprawę...ale po zaręczynach było by to
              niepoważne z obydwu stron, choc bywa i tak....ale przeciez zamierzmy
              sie przez ten rok jeszcze nieraz spotkac:)
              • feenstra Re: Ostrożnie z uczuciami. 06.09.07, 22:28
                Co będziesz tam robić? Czy on będzie w stanie utrzymać Ciebie i
                Twoją córkę? A co z Twoja córką? Zabierzesz ją ze sobą? Co ona
                będzie tam robić? Jaki jest jej stosunek do Twojego narzeczonego? Na
                początku napisałaś: zaakceptował moje dziecko. Ale ona nie jest już
                dzieckiem. Jak wyobrażasz sobie stosunki między nią a zaledwie
                kilkanaście lat starszym ojczymem? A co z różnica wieku między Tobą
                a nim? W tamtej kulturze normą jest spora różnica wieku ale w drugą
                stronę. No i wreszcie: zaręczyłaś się po dwóch czy trzech tygodniach
                znajomości?? Jestem osobą spontaniczną, ale propozycję małżeństwa
                jestem w stanie na serio rozważyć po CO NAJMNIEJ paru miesiącach
                codziennych spotkań. Przecież po trzech tygodniach, choć od
                pierwszego spotkania spędzaliśmy ze sobą cały wolny czas, prawie
                wcale nie znałam mojego M! Jak mogłabym obiecać mu wtedy wspólne
                życie? Podsumowując: jeśli Twoja historia jest prawdziwa to jesteś
                odważna do szaleństwa. Podziwiam, ale szczerze mówiąc, nie
                zazdroszczę. Szczerze życzę szczęścia
                PS: Narodowość Twojego narzeczonego jest moim zdaniem najmniej w tym
                wszystkim istotna
                • ania_tunezja Re: Ostrożnie z uczuciami. 06.09.07, 23:41
                  Fala - rób co ci serce mówi, nie patrz na innych co mówią , piszą to
                  ty masz być szczęśliwa ( i twoja córka) i w razie gdy coś nie
                  wyjdzie (odpukac) to ty bedziesz cierpiała... Ale czy nie warto
                  czasem zaryzykować? Dać się ponieść chwili emocją... wreszcie nie
                  patrzec na innych i zrobić to na co ma się ochotę??!!
                  Życie jest tylko jedno - korzystaj jak sie da... Bo tak czy inaczej
                  to my na własnej skórze potem ponosimy bądź nie ... konsekwencje ...
                  Zaskoczyłaś mnie tylko tymi zaręczynami... jejku jakby mi sie on
                  teraz oświadczył... to ja bym dopiero była w kropce - dałaś mi do
                  myślenia ... no ale w sumie zareczyny to nie ślub - oczywiscie to
                  krok w tą stronę ... ale...
                  Hmm ja myslałam, ze ja jestem szalona - ale widzę że nie jestem
                  sama ... bo ty jesteś jeszcze bardziej :)
                  Za to masz u mnie dużego + :)

• Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 08:25
                    Szaleństwo to tez jakaś metoda nażycie co :) ? Pozdrawiam Aniu i
                    zycze Ci szczęścia!
                    • Gość: nin. Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: 217.67.195.* 07.09.07, 09:52
                      fala, śledzę Twoją historię od początku :)
                      napisz, bo jestem ciekawa - jak on zareagował na Twój widok, kiedy
                      pojechałaś teraz drugi raz, niespodziewanie? opisz trochę, jak to
                      było :)
                      • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 10:19
                        Nie chcę za dużo tu pisać, bo nie ma tu zbyt wielu zyczliwych osób,
                        jak Ty. Było naprawdę wspaniale, niespodzianka się udała. Habibi po
                        prostu oszalał z radości jak mnie zobaczył, to było szaleństwo:), na
                        tyle się chyba przekonał do mnie, że poprosił mnie tam o rękę, były
                        piękne zaręczyny no i sa plany...myślę że jesli przetrwamy
                        odległość, czas, tęsknotę, to za jakis rok będziemy razem.
                        Ciągle mam przed oczami nasze drugie sporkanie: powiem tak - jeszcze
                        nikt nigdy nie cieszy sie tak strasznie na mój widok.
                        To było tylko siedem dni, ale spędziliśmy je razem maksymalnie,
                        praktycznie 24/24.
                        I jest dobrze...tylko tęsknimy :(
                        Pozdrawiam
                        • agnieszkahal Re: Ostrożnie z uczuciami. 07.09.07, 11:00
                          Trzymam kciuki - miłość najważniejsza jeśli prawdziwa to na pewno
                          wytrzymacie i będziecie razem powodzenia śledzę z niecierpliwościa
                          pisz co u was pozdrawiam

ps i nie przejmować sie tym co inni pisza
                          .."niektórzy szczycą się tym że mówią to co myślą - nie wiedząc że
                          nie myślą..."
                      • Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 11:25
                        Ale sie podniecacie cudzym zyciem i przyszla tragedia.Juz widac to rozchwianie
                        emocjonalne i niedookreslony charakter autorki.Wystarczy poczytac post
                        wprowadzajacy i ostatni to wszystko.Bierzecie ja za krolika doswiadczalnego i
                        nakrecacie do bledu.W zderzeniu kultur islamu i chrzescijanstwa jak tez
                        praktycznie trwajacej juz wojny religijnej podtrzymujecie ja na duchu wysylajac
                        do obozu przeciwnika gdzie i ona i jej dzieci beda traktowane jak
                        zdrajcy.Straszny los bo nie tylko tam ale i tu u nas.Wykluczona z jednej i
                        drugiej spolecznosci,zdana na siebie poprzez swoja decyzje do ktorej ostatecznie
                        ma prawo.Nie bierzcie na siebie tej odpowiedzialnosci w imie plotek i podniet na
                        sama mysl o takich romansach.Wiecie doskonale o tym ze uczucia i zaslepienie
                        minie po kilku latach i pozostanie sie sam z soba w obcym kraju bo swoj moze nie
                        przyjac w dobie terroryzmu.Zgroza.Do mnie nie piszcie nie ma sensu,tu wszystko
                        zawarte,nie mysle komentowac glupoty i zaslepienia.
                        • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 11:43
                          Jesteś chyba podniecona najbardziej z nas wszystkich. A gwoli
                          wyjaśnienia.....nie zamierzam emigrować :)
                          • Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 11:58
                            Nic mi do jakichkolwiek podniecen.Czytaj tekst ze zrozumieniem tresci z tym
                            widac ze sa problemy.Poza tym wiadomo o co chodzi nie o uczucia tylko o wize i
                            staly pobyt.Zreszta to i tak wykluczenie tylko ze we wlasnym kraju.Wystarczy
                            przesledzic kto jest na liscie podejrzen jako pierwszy np. w Niemczech.Ale
                            szkoda klawiatury.Nie ma dla Ciebie miejscowego kiedy szukasz tak daleko nie ze
                            swojego kregu kulturowego.To juz ustawia problem.Lepiej wyjedz nic tu po
                            Tobie,wtedy przekonasz sie o co na prawde chodzi.Ale to nie moja sprawa,Twoje
                            zycie,Twoja d...a Twoja sprawa.Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz.
                            • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 12:03
                              Mam nadzieję że skończyłas juz moralizować?
                              • Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 12:15
                                Powodzenia.Obym sie mylila w diagnozie.Uczucia czy zaslepienie nie daje sie
                                logicznie wytlumaczyc.Dlatego jak na wstepie.
                                • Gość: mail77 Re: do Sama IP: *.toya.net.pl 07.09.07, 12:37
                                  Kobieto nie wtrącaj się,Fala niech robi ci chce to jej życie i
                                  najwyżej ona bedzie żałować.Poza tym nie pakuj wszystkich do
                                  jednego worka, bo to bardzo brzydko.
                                  • Gość: Sama Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 12:49
                                    Ciebie do tego zaslepienia nie pakuje.Kilka razy podkreslam ze jej d...a jej
                                    sprawa.Wiec wiecej na temat a mniej emocji.Jej problem,do Ciebie nie pisze.Twoje
                                    zdanie i Twoja ocena.Nic mi do tego,tylko powala glupota.To nie tylko rece ale
                                    nawet majtki same opadaja.Zreszta niektore mysla tym co pod nimi.Jeszcze raz
                                    powodzenia.
                                    • Gość: ona Re: do Sama IP: *.eranet.pl 07.09.07, 14:34
                                      No to sie wreszcie zamknij - znamy juz twoje zdanie.
                                      I skoro to jej sprawa itd. to nie rozumiem po co sie wtracasz?!
                                      Jak bys uwaznie czytała cały wątek "ze zrozumieniem" to bys
                                      wiedziała ze sie powtarzasz!
                                      I jeszcze załosna twoja ostatnia wypowiedz "To nie tylko rece ale
                                      > nawet majtki same opadaja.Zreszta niektore mysla tym co pod nimi"
                                      Pisałas chyba o sobie ...
                                      • Gość: Sama Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 15:19
                                        I skoncz na tym,twoje suminie Twoja sprawa.Nie ja sie powtarzam.To tylko moje
                                        zdanie gleboko uzasadnione historycznie.Ratujac jedno zycie ratujesz caly
                                        swiat.To przeslanie-filozoficzne,i tak tego nie zrozumiesz.Wiec po co
                                        dyskutowac.Fala czy
                                        jej podobne niewolnice niech robia co chca.Ich problem a zdziwienie za lat
                                        powiedzmy 5.Nie nadaje sie do dyskusji,zbyt glupie,a moze przyslowiopwa
                                        blondynka mile poszukiwana na tamtejszym rynku sex-turystyki.Niech sie jej
                                        wiedzie jak najlepiej,Mialem juz wiele przypadkow aby wyrwac takie idiotki z
                                        kregu kultury islamskiej.Nawet sobie z tego nie zdaja sprawy ze biorac slub
                                        automatycznie przechodza na islam.Nie wspominam dzieci,to naprwde tragedie co
                                        najwyzej za lat 4 do 6.Taka cuiarte co zadecydowala w imieniu wlasnego potomstwa
                                        powiesil bym na pierwszej spotkanej zerdzi.To zdrajcyni z zasady i wyboru
                                        niegodna litosci .Jak wroci kiedys z dalekiego kraju to porozmawiamy.
                                        • Gość: fala Re: do Sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:24
                                          Twoja głupota i brak wiedzy poraża. Nie byłam, nie jestem i nie
                                          będe muzułmanką. Jakbyś znał choć troszke prawo tunezyjskie to bys
                                          to wiedział. A Tunezja jakbys zapomniał ( bo mniemam że w swojej
                                          wielkiej mądrości na pewno to wiesz) leży bliżej Europy niz Ci sie
                                          wydaje. Zarówno geograficznie jak i kulturowo i mentalnie. A jak sie
                                          czyta takie posty jak Twoje - odechciewa sie związków z Polakami (
                                          przepraszam jesli normlanych ludzi uraziłam).
                                          • Gość: Sama. Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 15:49
                                            Nawet nie mysle wymieniac pogladow z Toba.To bezproduktywne.Nie prowadzi do
                                            niczego,myslisz ta czescia na ktorej siedzisz.Reszte pzostaw bezuzyteczna.Twoja
                                            sprawa Twoj problem juz nawet widze zdziwienie za lat powiedzmy piec.Zycze po
                                            raz trzeci powodzenia. wiecej sie nie wypowiadaj,to zbyt idiotyczne dla
                                            myslacych.Nalezy na tym poprzestac.Mysl tak jak masz czyli wrodzona intelegencja
                                            w majtkach.Zdziwisz sie na pewno za lat kilka.Twoja sprawa a nie moj problem.Tak
                                            na marginesie.Zwiedzilem wiele krajow od Vietnamu Balii Malediwow po Cube i
                                            Peru.Znam rozne kultury,i wiem czym to sie konczy.Powodzenia mieszanko ras
                                            znaczy hybrydo.
                                            ]

• Gość: nin. Re: do Sama IP: 217.67.195.* 07.09.07, 16:43
                                              te, sceptyk, wyluzuj trochę :)
                                              każdy ma swoje życie i pomysł na nie i nie każdy musi myśleć tak jak
                                              Ty. ale to nie powód, żeby innych obrażać.
                                              pozdrawiam luzacko,
                                              nin. - blondynka ;P
                                              • Gość: SAMA Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 17:46
                                                SPOKO,Luzna jestem.Ani mi to zwiewa ani powiewa.Recen opadaja i majtki przy
                                                okazji i nic wiecej.T>>>>akie curves cz po wlosku zkret gwaltowny na szosie jak
                                                maja problem to niech rozwiazuja we wlasnym zakresie majtkowej intelegencji.Co
                                                Tobie do tego.Sceptyk,ale cokolwiek racja.Nawet cala.Nie zycze tego nikomu,ale
                                                bedzie jak Allach pozwoli.Wyluzuj i ty.To wylacznie pragmatyka.

• Gość: St Re: do Sama IP: *.master.pl 07.09.07, 18:47
                                            Toja chyba byłem w innej Tunezji. Twoja porażająca głupota powala.
                                            • Gość: Sama Re: Twoja tez.Sama to pasta w Polsce IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 21:58
                                              do czyszczenia garow lub sanitariatow.W puszce,takiej jak dla Ciebie deko
                                              malej.Kup dwie.Szoruja co potrzeba,nawet beret ktory jak widac zbyt ci
                                              ciazy.Tryknij sobie baranka o futryne moze rozjasni Ci sie pod tym beretem
                                              Szczerze jednak watpie.Jak nie poskutkuje to uzyj samy.Wprowadza sie do czaszki
                                              ta czescia na ktorej siedziswz tylko trzeba miec dluga reke.Jak bylas to
                                              powinnas wiedziec u jakiego lekarza ktory notabene zarabia najwiecej nawet ponad
                                              20 tys DT przywraca sie stan blony dziewiczej lub zszywa bez wiedzy meskich
                                              czlonkow rodziny.Wydatek niewielki,a uzycie samy tym otworem lub obok naprawde
                                              skuteczne.Potem zaszyja. UPS.
    • iliaaa22 Re: Ostrożnie z uczuciami. 07.09.07, 14:50
      Fala, zycze ci w zyciu wszystkiego co najlepsze a w szczegolnosci
      duzo, duzo duzo milosci ;) jeszcze miesiac temu czytalam Twoj post,
      Twoje wypowiedzi i troche sie dziwilam... Pozniej doszlam do
      wniosku, ze to Twoje zycie, Ty decydujesz (mysle, ze jestem osoba
      naprawde tolerancyjna). Teraz (gdy wrocilam z Tunezji) moge
      stwierdzic, ze nie wszyscy Tunezyjczycy sa tacy, jak sie ich opisuje.
      Mysle, ze wielu z nich to osoby wrazliwe z uczuciami, ktore naprawde
      szukaja prawdziwej milosci. Szczegolnie podobalo mi sie to, z jakim
      stosunkiem podchodza do dzieci ;) Milo bylo patrzec ;)

P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A !! nie przejmuj sie tym, co pisza tu inni!
      Najwiecej do powiedzenia widze maja osoby te, ktore nigdy nie byly w
      tamtych stronach i ktore nigdy nie poznaly nikogo z tamtego kraju.
      Mysle, ze pisza to wszystko w oparciu o stereotypy...
      • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:56
        Dzieki za Twoje słowa i za słowa innych zyczliwych mi osób. Mogłabym
        tu wypracowania pisac o tym co teraz przeżywam, o tym jak mój habibi
        codziennie okazuje mi swoją miłość, o tym ze coś takiego nigdy nie
        mi sie nie przydarzyło i nie przydarzy więcej,tylko po co??
        Nieprzekonanych i tak nie przekonam. Jestem szczęśliwa i to sie
        tylko liczy...... :)
        • raouf Re: Ostrożnie z uczuciami. 07.09.07, 15:46
          Czesc Fala, jestem w podobnej sytuacji. Czy maglabym sie z Toba
          skontaktowac na prywatny mail. Dzieki.
          • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami.diraouf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 15:20
            fala32@gazeta.pl
      • Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 15:33
        Zycze Ci abys kiedykolwiek w zyciu widziala i zwiedzila to co ja.W Tunezji bylam
        w Algierii i Libii tez,.Jordania Liban przed wojna czy Somalia to pecha.Gadaj o
        czym chcesz.Irak tez wchodzi w rachube---teraz niektore niewolnice na utrzymaniu
        Polski.Niedlugo dosc.Dosc zdrajcow co zapomnieli o wlasnych korzeniach.Dosc
        przyszlych terrorystow.I dyskutujcie sobie dalej o uczuciach.Dokogo?.Won d0o
        islamu.Petrsona non grata.Kazda bo zdradliwa wiec z zaswady podejrzana.
        • Gość: mail77 Re: do Sama IP: *.toya.net.pl 07.09.07, 15:44
          Proszę przestań juz pisać te swoje wywody bo to mi ręce opadają. Tak
          sie sklada ze jakis czas jestem juz żoną Tunezyjczyka o to bardzo
          szczęsliwą żoną. A najbardziej uśmiłam sie z kawałka w ktorym
          piszesz ze kobiety wychodząc za muzulmanina nie zdają sobie sprawy
          że tez przechodzą na islam. Uwierz mi troche znam Tunezyjczyków i
          ich kultire i na pewno zdążylam juz poznac mojego meża, dlatego tez
          widząc co sie tu wypisuje, wtrąciłam sie, bo krew człowieka może
          zalac, kiedy patrzy na to wszystko. W moim małżenstwie jest akrat
          wszystko na odrót niz to o czym piszesz, wiec znawczynią tematu to
          Ty do konca nie jestes.
          • Gość: Sama Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 16:05
            A jak wychodzac za Araba to nie zdawalas sobie sprawy ze wdchodzisz do islamu?To
            tylko moje mniemanie,wedlug Ciebie jestem zbyt glupia.A czy nie zdawalads sobie
            sprawy z tego ze Twoje dzieci ze zwiazku to islamisci.Tu nie ma nawet co marzyc
            o czymkolwiek.Po prostu przyszli samobojcy czy terrorysci.Tak beda odbierani.A
            opadaja to wylacznie majtki.Gdzie Ty jestes ze pieprzysz takie farmazony.Jesli
            tam mieszkasz to nie oszukoj.Owszem niewolnice pilnie poszukiwane.ale biorac pod
            uwage obyczaje tunezyjskie mimi ich zefrancuszczenia rozmijasz sie daleko z
            prawda.Twoje sumienie Twoja sprawa.Nie namsawaiaj, kulture islamska znam nie
            tylko od strony Maroka Algerii czy Libii.Zycze powodaenia w Arabii czy
            emiratach.Nie podpowiadaj bo tam za znamie krzyza mozna trafic na szafot.Nikt
            zreszta "damy "nie bedzie w tym wzgledzie pytaL O ZDANIE.pO PROSTU PRZETNA
            SZYJE,A tUNEZJA W TYM WZGLEDZIE JEST PRAWIE europejska.Niestety do czasu.I tak
            tego nie pojmiesz.
            • Gość: mail Re: do Sama IP: *.toya.net.pl 07.09.07, 16:13
              Dla twojej wiadomosci mieszkamy w Polsce!!Nie bedę wiecej
              komentowac Twoich wypowiedzi bo to Ty niczego nie roumiesz, a przede
              wszystkim nie rozumiesz podstawowej sprawy, że mozna byc w życiu w
              szcześliwym związku z człowiekiem bez względu na wyznanie,czy nacje,
              ale to Ty tego nigdy nie pojmiesz ze swoimi rasistowskimi zapędami.
              Wstydź się bo rasizm już nie jest w modzie. I bardzo bardzo nie
              ładnie oceniac ludzi dlatego że urodzili sie w Afryce a nie w
              Europie.Na tym koncze bo nie mam ochoty z Tobą dyskutowac Ty nie
              przekonasz mnie a ja nie przekonam Ciebie.
              • Gość: Sama Re: do Sama IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 16:36
                RACJA.Oby tylko wyszlo na Twoje.Preczz czarnymi i oliwkowymi,na swtos
                historii.Ale racja bedzie po mojej stronie.
        • Gość: Sama Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.164.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 16:32
          Jesze na dokladke.Wachalam wlos z brody Proroka W Konii -Turcja i W Mekce czy
          Medynie.Az mi przykro.To tylko dozownik z zapachami.o wlosie nie wspomne.Zycze
          wszystkim tym co zdecyduja sie na taki idiotyzm jak autorka watku naprawde
          powodzenia.Obyscie byly mile zaskoczone,zasada jest taka licz na najgorsze a
          reszta to powyzej.Wstyd i zdrada to tak na poczekaniu.Nie liczcie na przyszlosc
          na przychylnosc obojetnej nacji.Zawsze pozostanieci zdrajcami(i Wasze potomstwo)
          obojetnie jakiej kultury.Czemu w zasadzie martwic sie majtkami kogokolwiek.To
          ich sprawa i ich problem.Wkurzylo mnie w Tunezji ten ped do wizy ,sexsturystyka
          niedookreslonych"dam" od siedmiu bolesci i ten ich przewyzszajacy naszych
          nordykow uszny komoplementNalezy sie uczyc od nich.To niestety ich kultura 5 tys
          lat,fenicjanie,wiedza co szeptac do ucha,a potem maktki Przykro i wstyd nie
          DORASTAMY.
          • feenstra Re: Ostrożnie z uczuciami. 07.09.07, 23:03
            Jak niesamowitą siłę ma głód uczuć.. Człowiek niekochany jest gotowy
            zabić dla choćby pozorów miłości i myślę że historia Fali to
            potwierdza. Zaręczyny po parunastu dniach znajomości z Tunezyjskim
            fakirem niewiele starszym od własnej córki. Szaleństwo, ułuda, ale
            może lepsze to niż to co miała dotychczas? Uważaj tylko na córkę,
            nie pozwól żeby stała się jej krzywda
            • Gość: Manitou Do Fali IP: *.as.kn.pl 08.09.07, 15:08
              Fala, proszę, opisuj dalej w tym wątku swoją historię. Nie przejmuj się osobami
              ziejącymi nienawiścią. Pokaż na przekór tym wszystkim złym językom, że można
              odnaleźć szczęście w miłości z człowiekiem z innego kraju/kręgu kulturowego.
              Jestem bardzo ciekawa, jak dalej wszystko się potoczy, mam nadzieję, że uda Wam
              się stworzyć trwały, silny związek. Czy zamierzacie mieszkać w Polsce?
              Dodam, że sama byłam niedawno w Tunezji i zdecydowanie nie chciałabym tam
              mieszkać, ale fascynują mnie kraje z kręgu kultury islamskiej. Jestem bardzo
              ciekawa ludzi stamtąd. Tak naprawdę my w Europie niewiele o nich wiemy. Dominują
              krzywdzące stereotypy o "brudasach", "lowelasach" i "terrorystach".
              • Gość: fala do opiekuna tego forum czy admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 15:26
                Czy ktoś z obsługi czyta ten wątek? Czy w Polsce bezkarnie mozna
                obrażać inne nacje? Kulturę? osoba o nicku: sama, zieje tu
                nienawiścią, nawołuje wręcz do wojny religijnej obraża zarówno Polki
                jak i osoby pochodzenia arabskiego, szerzy rasizm i cisza.
                BRAWO FORUM GAZETY. Gdyby obrażali tu Żydów podniosło by się larum
                juz dawno.
                • Gość: Bis Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: 195.149.64.* 25.09.07, 16:55
                  DO FALI

Życzę Ci oczywiście szczęścia i trzymam kciuki ale pozwolę sobie
                  napisać o jednej sprawie. Możesz być szczęśliwa ze swoim
                  Tunezyjczykiem ale tylko w Polsce albo w innym kraju Europy. Nie uda
                  Ci się to w Tunezji. Po części mają rację Ci co pośród złości i
                  sieczki takie rzeczy tutaj wypisują. Nawet jeśli Twój facet Cię
                  kocha i uwielbia, to po czasie ochłoniecie oboje on przypomni sobie,
                  że jest stamtąd. Tak naprawdę jego znajomi, rodzina będą dla Ciebie
                  mili ale nigdy nie przyjmą i nie potraktują jak jedną z nich,
                  będziesz mogła liczyć tylko na niego i możesz tylko do niego mieć
                  zaufanie. Więc musisz być go naprawdę pewna.

Wiem, że trudno myśleć o przyszłości kiedy serce pragnie cieszyć się
                  chwilą ale - dla swojego dobra - nie zgadzaj się na zamieszkanie
                  tam, co najwyżej możecie wpadać z wizytą. Tam życie naprawdę nie
                  jest lekkie, inaczej wygląda Tunezja z pozycji leżaka czy ze strefy
                  turystycznej a inaczej trochę dalej wgłąb kraju. Wbrew pozorom
                  większość facetów pracujących w hotelach wydaje się myśleć bardziej
                  po europejsku, ale oni muszą się dostosować bo przebywają przecież z
                  ludźmi z takich właśnie krajów. Nie znaczy to wcale, że zapominają o
                  swoich korzeniach. Stąd właśnie wynika ich czar, że turyści
                  przyjeźdzają ze stereotypem, że "brudasy, araby, tubylcy etc." a tu
                  proszę potrafią być gentelmenami, są zabawni, potrafią kokietować,
                  są luzaccy, weseli. Czasem miałam wrażenie, że dla nich samych
                  zaskakujące jest to, z jak wielkim uznaniem spotykała się ta ich
                  luzacka postawa.
                  No ale dość moralizowania.
                  Trzymaj się dziewczyno i mimo mgiełki szczęścia, którą teraz Jesteś
                  otoczona, bądź ostrożna.
                  • Gość: fala Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:18
                    Głos rozsądku, ale jakże zyczliwy:)

Co będzie czas pokaże. Na razie to trwa:)
                    Jeśli za jakis czas dojdzie do ślubu, to wolałabym po nim zamieszkać
                    w Polsce... Ale o tym jak to sie ułozyło będe mogła napisac
                    najwcześniej za pare miesięcy.
                    • Gość: jasminatunisiana Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:55
                      fajnie, że CI się udało.....ja serce zostawiłam w Tunezji, w Sousse,
                      nie umiem sobie z tym poradzić. Jednak Tunezyjczycy potrafią zadbać
                      o kobietę (nie w sensie sexu, bo takowego nie było w ogóle), nie
                      wszyscy leca na kasę, na bzykanko itp. My zostalismy przyjaciółmi!
                      Poleciałabym do Sousse nawet dzisiaj....ale niestety to jest
                      niemożliwe :(
                  • gia600 Re: do opiekuna tego forum czy admina 01.10.07, 10:44
                    Witam spedziłam pół miesiąca w Tunezji co prawda byłam na pozycji
                    lezakowca ale miałam okazje przyjżeć się choć troszeczkę życiu
                    Tunezyjczyków:}są mili, uprzejmi, wyluzowani ale czy oby nie tylko w
                    tych w chwilach które spędząją z turystami...nie chce obrażać
                    dziewczyn zakochanych w Tunezyjczykach ale wiekszość z nich robi to
                    tylko dla pieniędzy:/w jednym z hoteli w którym
                    przebywałam "animatorzy"bardzo przystojni chłopcy dodam, sprzedawali
                    się starym obleśnym kobietom i nie tylko im bo nawet biorą pod uwagę
                    mężczyzn!! :(naprawde są uboigim narodem i dla pieniedzy zrobią tam
                    wszystko:( szkoda bo są fajni.Apropo związku z muzułmaninem bo nie
                    można tego pominąć to jest człowiek o innych poglądach i nawet u
                    tych wyluzowanych chłopakach da się to wyczuć!!może oczka czasem
                    przysłoniete dziewczynki;)ale naprawde jesli decydujecie się na
                    takowy związek (bo wśród tych łaknacych kasy napewno znajdzie się
                    przyzwoity chłopak:))poznajcie ich kulturę a przede wszystkim
                    zagłębcie się w islam nie pisze abyscie przechodziły na ich religie
                    lecz aby potem nie było rozczarowań...
                    Kobieta z Europy zawsze będzie ta niewierna no chyba że przejdzie na
                    islam i jesli juz to ona ma zrzec się swej religi rzadko a nawet
                    nigdy muzułmanin tego nie zrobi!!i jeszcze jedno muzułmanin to
                    jeszcze rodzina która zawsze trzyma piecze nad swoim potomstwem i
                    jego wybranką czy wybrankiem:)
                    • Gość: mail77 Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.toya.net.pl 01.10.07, 11:00
                      Piszesz ze pół miesiąca spędziłaś w Tunezji, to jak dla mnie mimo
                      wszystko niezbyt dużo czasu żeby tak na prawde poznać Tunezję i
                      ludzi.Owszem zgodze się ze wielu Tuneyjczyków szuka tylko
                      jednorazowych przygód, tak samo jak wiele turystek to robi,ale to
                      juz ich spawa. Nie mozna tego powiedziec o wszystkich.A jesli
                      chodzi o religię to różnie z tym bywa. Ja osobiscie spotkałam takich
                      którzy nie przywiązują wagi do religii, a moj mąż nawet nigdy nie
                      był w meczecie, tak więć jesli chodzi o religie to zadnych problemów
                      z tym nie mamy, a to że rodzina jest dla nich bardzo ważna to akurat
                      duży plus dla nich .
                      • Gość: fala Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 12:03
                        Magda, nie wdawaj sie w dyskusję która opiera się TU na stereotypach
                        i na przekonaniu że przez 2 tygodnie ktos poznał Tunezję. Nie warto.
                        Róbmy swoje i tyle, [pozdrawiam.
                    • gia600 Re: do opiekuna tego forum czy admina 01.10.07, 20:43
                      no wiesz fala juz podchodzisz do mnie nie przyjaźnie:(ja pisze to co
                      zauwazyłam lecz mogę się mylić,sama utrzymuje kontakt z kimś juz
                      prawie 2 lata i wiele razy słyszałam chyba zgłupiałaś no może;] ale
                      to moja głupota i bardzo miła:)) a arabistyką oraz islamem
                      interesuje sie od dłuższego czasu:)kto wie może się kiedyś zdarzyć,
                      że spakuje walizki i zamieszkam tam aby dokładniej poczuć to
                      życie..."bo coś mnie tam ciągnie.."
                      • Gość: fala Re: do opiekuna tego forum czy admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 08:11
                        Więc nie pouczaj innych, bo też sie tym interesuje i byc moze
                        niedługo zwiąże sie z kimś z Tunezji na stałe. Poznaję poznaje
                        poznaję - to jedyny sposób aby sie czegos nauczyć. Stereotypy to
                        żadna droga, ale chyba to juz wiesz....pozdrawiam
            • kcsin Re: Ostrożnie z uczuciami. 08.09.07, 20:05
              ale oni lubią małe dziewczynki, dowiedz sie ile lat miała najmłodsza zona
              Mahometa, a moze corka zostanie jego drugą zoną?
              • Gość: wszystkowiedząca Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 20:15
                Palantówa. Jakbys miała jakąs wiedze to byś wiedziała że w Tunezji
                poligamia jest zabroniona.
                • kcsin Re: Ostrożnie z uczuciami. 09.09.07, 00:31
                  wszystkowiedząca co to znaczy "Palantówa"?
                  zabroniona nie zabroniona kto ją tam wie , dla semitów TRADYCJA i Koran są
                  źródłem prawa prawdziwego a w Koranie jest napisane że do 4 legalnych żon można
                  mieć. Prawo cywilne jest niezgodne z szariatem wiec je można mieć gdzieś, tak
                  postepuja w Europie muzułmanie bo tak im jest WYGODNIE :) a to jet dobre co
                  jest dla nich dobre. Trzeba znać ich mentalnośc. Tutaj piją, panienek używają (
                  za co u nich 100 batów grozi albo i ukamienowanie ) ale tutaj Allach nie patrzy
                  ( bo obserwuje ich i pilnuje w krajach muzułmańskich ) i tutaj wolno tak
                  postepować a w końcu używaja europejskich , zepsutych kobiet niewiernych więc to
                  nawet załuga
                  • szams2 Re: Ostrożnie z uczuciami. 09.09.07, 01:00
                    Najlepiej by było gdyby dało się zamknąć ten wątek. NAJWAżNIEJSZE żE FALA JEST
                    SZCZęśLIWA - I NIC INNYM DO TEGO! A przez to, że wątek istnieje, ciągle ktoś coś
                    dopisuje i wyraża swoje lepsze lub gorsze zdanie... Niektórzy tak jak kcsin
                    pojęcia nie mają o Tunezji, po co to wszystko? te obrażanie? Aż tak Was boli
                    czyjeś szczęście?

Fala, pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życzę dużo szczęścia :) Mam nadzieję że
                    ułoży Wam się jak najlepiej :)
                    • kcsin Re: Ostrożnie z uczuciami. 10.09.07, 05:36
                      własnie admin, proszę zamknąć ten temat bo jet historią tragiczną, obraż
                      totalnej głupoty i nieodpowiedzialności osoby dorosłej!!! niby na własne
                      życzenie to robi ale jeszcze jakieś napalone nastolatki się naczytaja a potem
                      będą sie truć, wieszać, topić, itp. ręce i majtki opadają !!!!!!!!! a szkoda ich :)
                      • Gość: nin Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: 217.67.195.* 11.09.07, 15:50
                        co wy macie z tymi majtkami??
                      • janan2 Re: Admin.Zamknac ten watek.To jawna 11.09.07, 17:19
                        kcsin napisała:

> własnie admin, proszę zamknąć ten temat bo jet historią tragiczną, obraż
                        > totalnej głupoty i nieodpowiedzialności osoby dorosłej!!! niby na własne
                        > życzenie to robi ale jeszcze jakieś napalone nastolatki się naczytaja a potem
                        > będą sie truć, wieszać, topić, itp. ręce i majtki opadają !!!!!!!!! a szkoda ic
                        > h :)
                        PROMOCJA sex-turystyki czesci Polek.Zjawisko nabiera niepokojacych rozmiarow mam
                        na mysli sexsturystyke do tego kraju.Moga i czytaja osoby mlode niedorosniete
                        emocjonalnie i uczuciowo.Moga byc tragedie.Glupota niektorych powala a moze byc
                        uznana za prawde,i to w czasie juz trwajacej wojny z terroryzmem i zalewem
                        kultury islamskiej w Europie.Takie wpisy powinny istniec na innych
                        odpowiedniejszych dla zboczkow forach a nie rozpisywac sie tutaj na tematy jak z
                        brazylijskich seriali.A moze to zorganizowane celowo?Kazda metoda oslabienia
                        przeciwnika nawet przez sex jest przydatna.Wskazuja na to podobne na tym forum
                        watki.
    • Gość: mufca Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:58
      Ej Fala cos tak zamilkła? Skończyło się?? heehehehe
      • Gość: Yupi Nie ogrzewajcie starego kotleta IP: *.164.unknown.vectranet.pl 28.10.07, 10:58
        To wpisy na inne forum dla zboczków.Tu piszą te niedorozwinięte umysłowo i nad
        aktywne seksualnie sexsturystki z myślą o przekonaniu tych mniej szpetnych lub
        niedoświadczonych do takich zachowań.To tapetowane puste silikonowe lale lub
        podniecone pampersy.Nie powinno się tego kontynuować.
        • gia600 Re: Nie ogrzewajcie starego kotleta 28.10.07, 11:04
          wiesz co Yupi to Ty jesteś przykładem niedorozwoju umysłowego!!po
          takiej wypowiedzi to jedyne co przychodzi do głowy to to że, nie
          masz pojęcia o życiu... i wcale się nie będę mylic jak napisze
          DZIACIAKU!!:P koniec

• janan2 Re: Nie ogrzewajcie starego kotleta 28.10.07, 14:33
            gia600 napisała:

> DZIACIAKU!!:P koniec
            >Miało być ogrzewajcie jeśli chodzi o błąd... celowy,a nie odgrzewajcie.Problem
            dotyczy 7 lub 14 dni zapomnienia więc można go tylko ogrzać a nie odgrzać.
            Pierwsze wspomnienia pod pierzyną lub z termoforem a drugie trzeba by jechać po
            nową przygodę seksualną a to nie sezon.Sam(a) się stęskniłaś.Ogrzej się troszkę
            wspomnieniami,po co dopytujesz i jest ci tak tęskno za zboczkowymi
            wspomnieniami.Coś musi być na rzeczy,a tak na marginesie jeśli nie ma się innych
            argumentów to czepia się literówek lub błędów.To też jakaś forma ucieczki z tematu.
    • gia600 Re: Ostrożnie z uczuciami. 28.10.07, 09:36
      Fala gdzie jesteś czemu nic nie piszesz:]?jak Ci się układa??napisz
      coś:)??
      • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 10:16
        No wlaśnie wróciłam:) Jest dobrze...a teraz byle do stycznia:)
        A nie piszę tu...bo zły klimat tu panuje, a ja jestem szcześliwa.
        • Gość: zanunia Re: Ostrożnie z uczuciami. Do FALI IP: *.teleaudio.com.pl 29.10.07, 16:04
          Witam,
          Mam serdeczną prośbę odezwij się do mnie na mila i podaj nr GG z
          chęcią pogadam sama jestem zakochana i nikt mnie nie rozumie :) z
          tobą łatwiej mi będzie pogadać...
          Serdecznie pozdrawiam :)
          zanunia@o2.pl
          • gia600 Re: Ostrożnie z uczuciami. Do FALI 29.10.07, 18:58
            fala podaje maila skygirl@autograf.pl odezwij sie :)chce również normalnie
            porozmawiać :]!!juz nie na tym forum Pozdrawiam
        • Gość: Karola :) Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 09:19
          ja tez bym prosiła o kontakt, może Ty mi coś doradzisz ... :)
          pozdrawiam
          karola133@wp.pl, gg 5085832
          • Gość: mruś Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 10:04
            Hej nie wie ktoś co dalej z tą historią? Poczytałem przez Święta:)
            fajne ale ciekawi mnie co dalej!
            • Gość: Agata Jaki ciag dalszy???????????? IP: *.sdl.vectranet.pl 06.03.08, 05:32
              No i co fala mialas jechac w styczniu a juz marzec a po tobie ani
              widu ani slychu. wstyd poniesionej porazki i naiwnosci czy szczescie
              nie pozwalajace napisac ani jednego slowa?
              • Gość: fala Re: Jaki ciag dalszy???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 08:09
                Szczęście, szczęście....:)) i zawalenie formalnościami. Jestem już
                szczęśliwą mężatką. Pozdrawiam!
                • 100krotka76 Re: Jaki ciag dalszy???????????? 06.03.08, 18:12
                  fala - gratulacje :-) niełatwy czas przed Wami, ale trzymam kciuki i
                  szczęścia życzę. pozdrawiam
                  • Gość: gość do 100krotka76 IP: 193.201.164.* 29.08.08, 16:42
                    Wiem, że dobrze znasz animatorów z Karawan, czy możesz napisać coś o
                    alladinie?
    • Gość: a Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 21:56
      fala, czy to ten alladyn z filmiku?

pl.youtube.com/watch?v=4JTLkpFCcOo
      • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. do a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 10:10
        Weż rozbieg i walnij się w czółko. Tylko mocno. Może pomoże.
        • Gość: realista Re: Ostrożnie z uczuciami. do a IP: *.bielsat.com.pl 04.05.08, 23:22
          w jakim jezyku sie porozumiewacie? ty mowisz po arabsku czy oboje
          perfekt po angielsku?
          • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. do a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 15:21
            Dogaduje sie z mężem. O to sie nie martw.
            • Gość: m do fali IP: *.skynet.net.pl 29.08.08, 18:09
              Życzę by twoje szczęście trwało jak najdłużej. Napisz co się z Tobą działo.
              Gdzie teraz mieszkacie.
              • Gość: gohst Re: do fali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:02
                a jak wam sie wiedzie? mieszkacie razem?jak Twoja corka? szczesliwa?
                cala ta historia jak z bajki.... a jednak "cuda sie zdarzaja" :)
    • Gość: Iga Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:45
      Sorry ale sama jesteś sobie winna. Na co liczyłaś? O naiwności...
      • Gość: fala Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:04
        Iga, najpierw przeczytaj a potem komentuj,,,, Nie wiem kto wyciągnął
        ten mój wąteK , ale sie działo rok temu :))))

Dla zaintersowanych: jestem od 8 miesiecy szczęsliwą żoną
        szczęśliwego Tunezyjczyka a od 6 tygodni nosze pod sercem naszą
        wspolną " mieszaną fasolkę".

Tak więc Iguniu mnie się udało.....
        • Gość: mmmo Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 22:59
          Mmm jaka historia. dopiero dzis przeczytalam wszystkie posty
          dotyczace tego tematu. Gratuluje odwagi! Ktora jak widze niezle
          zaowocowala :)
        • Gość: evi Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.eranet.pl 29.08.08, 23:01
          obserwowałam tą historię od samego poczatku nie komentując.Jednak
          teraz napisze Fala wszystkiego dobrego! oraz poczęcia pięknego
          zdrowego bobasa

p.s wiec nie wszyscy tunezyjczycy do tego ,,samego worka'' niektórym
          kobietą jednak się udaje poznać miłość swojego życia i walczyć o nią

pozdrawiam
        • Gość: lila Re: Ostrożnie z uczuciami. IP: *.retsat1.com.pl 29.08.08, 23:03
          Z tego wątku wyciagnęłam jeden wniosek. Ludzie zieją nienawiścią,
          niechęcią i zawiścią. Taką zupełnie bezinteresowną. "Pogratulować".
          Też czytałam najpierw z litością, potem ze współczuciem, z
          dystansem, aby w końcu kibicować:) To nieudane życie, własne zawody
          wychodzą z ludzi w taki żmijowaty sposób.Ale to też w sumie po
          trosze rozumiem. Człowiek się zraża i nie wierzy. Ale żeby tak gnoić
          falę i jej uczucia, to zdecydowanie wylewanie własnych obaw, lęków i
          niepowodzeń. Nie zrażajmy się jednak. Udaje się jak widać.gRATULUJĘ
          FALA TOBIE I MEŻOWI !Tylko o jednym trzeba pamiętać...Takie historie
          jak fali nie są na porządku dziennym. To nie jest zasada. Każdy ma i
          pisze swoją HISTORIĘ.
          • Gość: m do fali IP: *.skynet.net.pl 30.08.08, 16:31
            Pamiętam jedną forumowiczkę jak to pisała, w jaki to perfidny sposób ci odbije
            "już twojego męża" w jaki sposób pisała, jaka to ona młoda itp. żałosne. Tym
            bardziej, że wiele młodych dziewczyn może zazdrościć kondycji, wyglądu, a przede
            wszystkim mądrości starszym kobietom. Jak widać nie udało się to tamtej dziewczynie.
            Osobiście cieszę się Waszym szczęściem. Mieszkacie w Tunezji czyw Polsce??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka