Gość: ina IP: 213.25.48.* 09.08.07, 17:41 Jakie macie opinie na temat hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: skanes el hana IP: 212.87.229.* 09.08.07, 18:56 Tez szukam opini na temat tego hotelu (czy ktos byl tam ostatnio, jakie warunki tam panuja?). Wylatuje tam za tydzien i jestem troche przerazona, bo przeczytalam na innych forach niepochlebne opinie na temat tego hotelu.Jak tam jest, pomózcie-napiszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fedor masło maślane IP: 135.245.72.* 09.08.07, 19:28 masło maślane. skoro naczytałaś się wielu niepochlebnych opinii, to po co dopraszasz sie o opinie. Na siłę chcesz jakąś pozytywną? Skoro dziesiatki ludzi odradzaja ci ten hotel, to po cholere tam jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tunhotel Opinie n/t Skanes el Hana 09.08.07, 19:25 To coś kiepsko szukacie tych opinii. Opinie n/t Skanes el Hana: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=16729109&a=16729109 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Opinie n/t Skanes el Hana IP: 212.87.229.* 09.08.07, 19:55 dzieki-ja juz wykupilam wczasy,a wczesniej nie sprawdzalam tego hotelu-no i teraz faktycznie zaluje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: do kaski i iny IP: 83.238.23.* 09.08.07, 20:23 kaska nie załuj że wykupiłaś te wczasy, ja wróciłam 19 lipca i jestem zadowolona,pokoje oczywiście najlepsze te na piętrach i z widokiem na basen i morze, ale to sobie możesz załatwić w recepcji meldując się oczywiście wkładając do pszportu 10 euro,pokoje sprzatane codziennie,czyste ręczniki.Jedzenie dobre i urozmaicone, w All mały wybór trunków(ale w końcu od czego są wolnocłówki!!) animacje wieczorne bardzo fajne,nocne disco również. Byłam w Tunezji 4 razy i wierz mi mogę polecić ten hotel(w ubiegłym roku w innym hotelu musiałam dojadać na mieście.Ogólnie z perspektywy 4 lat Tunezja się popsuła ale nie jest źle. I jeszcze jedno,najbardziej wkurza mnie jak ktoś,w odpowiedzi na pytanie przesyła link z opiniami z 2004 roku(to było do tunhotel). Tak więc Kaska i Ina nie martwcie się,najważniejsze to dobry humor i fajne towarzystwo(rodaków w tym hotelu bardzo dużo) czego wam życzę, miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: do kaski i iny IP: 212.87.229.* 09.08.07, 21:11 dzieki olga, to mnie troche pdbudowalas.A czy moglabys podac na siebie jakies namiary, np maila lub gg,mialabym do ciebie kilka pytan odnosnie tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
tunhotel do wkurzonej olgi 09.08.07, 22:40 dziecko, swoje wkurzenie możesz sobie w dupe wsadzić. dziwisz się, że opinie są z 2004 roku? a zadałaś sobie odrobine trudu aby po powrocie napisac pare słów opinii. nie! bo jestes tak leniwa, ze tylko czakasz na opinie innych a od siebie nic nie dajesz. a pod podanym linkiem sa rowniez opinie sprzed kilku tygodni. Zdrowia życzę, bo na rozum juz za późno. Odpowiedz Link Zgłoś