wejda23 10.08.07, 22:13 Czy ktoras z was moze byla w holelu El Olf Las Palmas i miala okazje poznac jednego z animatorow tam pracujacych Budde? Bardzo prosze o informacje na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryba12345 Re: Budda z El Olf 10.08.07, 22:36 No to znalazł się!! Przeczytaj post- dziewczyny z wrocławia... i odpowiedż isabelll1! I masz już misia, chyba,że isabel poleciała trochę, bo ta opowieś jest taka...niespotykana delikatnie ujmując.. Odpowiedz Link Zgłoś
wejda23 Re: Budda z El Olf 10.08.07, 22:43 czytalam jej posta juz jakis czas temu. Wyglada na to ze mialysmy z nim podobna przygode, bo akurat w to o czym ona pisala jestem w stanie uwierzyc..... Wiecie moze o nim cos wiecej, prosze o kokretne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: Budda z El Olf 10.08.07, 23:33 Byłam w tym hotelu rok temu. Pamiętam tego animatora. Uganiał się za wszystkim co się rusza. Odjeżdżała jedna turystka, to zarywał do innej. Beznadziejny przypadek :( Taki sam był kelner Mohamed i kilku innych tunezyjskich chłopaczków. Teraz patrzę na to z perspektywy czasu i widzę jak łatwo można się pomylić. Wydaje się, że jesteśmy tymi jedynymi, bo nagle ktoś staje się najcudowniejszym mężczyzną pod słońcem. Obsypuje komplementami, zabiega o spotkania, twierdzi że kocha... Kocha, owszem ale także każdą następną po nas. Na szczęście nie uległam ich czarowi, ale serce bolało jeszcze przez dłuższą chwilę po powrocie. Nie wiem czy byłabym w stanie zaufać takiemu mężczyźnie, mając tą wiedzę co teraz. Zapomnij o nim, nie jest tego wart. Miałam to szczęście, że byłam na przełomie "turnusów". Jedna grupa turystek odjechała, nowa przyjechała. Łowy rozpoczynały się od początku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wejda23 Re: Budda z El Olf 10.08.07, 23:55 Dziekuje Jolu za rade. Ja na szczescie nie traktuje i nigdy nie traktowalam tej znajomosci na powaznie, i domyslam sie ze w raz z kolejnym turnusem przybywaja dla pracownikow hotelu kolejne "znajome". Ja w El olfie bylam juz 3 razy. I 3 razy spedzilam z Budda milo czas nie oczekujac po nim zupelnie niczego. Pytam o niego z zupelnej cieakowsci, jak te sprawy wygladaja w oczach innych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: Budda z El Olf 11.08.07, 00:02 Zgadzam się, że czas upływa tam z nimi bardzo miło :)))Pomimo wszystko chciałabym te wakacje przeżyć ponownie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 11.08.07, 15:08 wejda23 napisała: > Czy ktoras z was moze byla w holelu El Olf Las Palmas i miala okazje > poznac jednego z animatorow tam pracujacych Budde? Bardzo prosze o > informacje na jego temat A co możecie powiedzieć o Nino?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wejda23 Re: Budda z El Olf 11.08.07, 19:58 Agatko! Napisz mi prosze cos wiecej o Buddzie, jak sie zachowywal w obec ciebie i innych kobiet? Z tego co mowil mi Budda to Nino ma dziwczyne, sa juz jakis czas ze soba.... zawsze po wieczornych animacjach znikal z hotelu... ale nigdy z nikim go nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 12.08.07, 19:56 Kochana ja "znam" Bode już drugi rok.Wobec mnie miły, uśmiechnięty , zawsze pogadał. Nic poza tym.Nie widziałam go z żadną dziewczyną... chyba że się ukrywał. ale nie sądzę . Jeżeli chcesz mam pare jego zdjęć.....A w jakim czasie Ty byłaś w hotelu??? I proszę napisz mi jeszcze coś o Nino hahaha. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
wejda23 Re: Budda z El Olf 12.08.07, 21:22 Cos wiecej o Nino? hmmm bedzie ciezko bo on zawsze wydawal mi sie jednym z "najgrzczniejszych" animatorow. Fajnie sie z nim rozmawialo, mily, kolezeniski. Nigdy nie widzialam aby w jakis szczegolny sposob podchodzil do jakiejkolwiek z wczasowiczek. Sadze ze najwiekszym podrywaczem byl Marco, bardzo wesoly, fajny chlopak. Ja w tym roku bylam w el olfie w ostatnim tygodniu lipca. Zastanawia mnie czy Budda mial wiecej takich "przygod" jak ja... jestem ciekawa jak to u niego wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
wejda23 Re: Budda z El Olf 12.08.07, 21:27 pomylka:)w tamtym roku bylam pod koniec lipca, w tym to byl koniec czerwca. pozdawiam i licze na jeszcze kilka slow o Buddzie Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 13.08.07, 08:42 A już myślałam, że sie musiałyśmy spotkać.....Bo ja byłam od 19 lipca 2 tygodnie..Szkoda.Wczoraj gadałam z Nino więc jezeli chcesz to przy następnej rozmowie mogę coś o Bodę zapytać.....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: Budda z El Olf 14.08.07, 23:32 Agatko, a czy pamiętasz z ubiegłych wakacji barmana o imieniu Ramzi? Wysoki, nawet przystojny i sympatyczny?? Czy w tym roku też był w El Olf? Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 15.08.07, 12:21 Nie Jolu niestety nie było. Obsługa w większości się zmieniła, choć nie wszyscy.Ale Jego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: Budda z El Olf 15.08.07, 21:27 Agatko, czy pamiętasz go z ubiegłego roku? Czy spotykał się z kims? Czy znasz może niejakiego Mohameda, kelner wysoki ładnie sie usmiechał? Czy był w tym roku? Czy byłabyś w stanie załatwić jakieś namiary na Ramziego?? bardzo by mi zależało na tym ;) z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 16.08.07, 08:45 Hej Jolu. Niestety namiarów na Ramziego cchyba nie uda mi się załatwić. A co do Mohameda pamietam go bardzo dobrze ( niestety). Był we mnie strasznie zakochany hahahahaha. Nie powiem bo bardzo mi sie podobał. Ale cóż. Co turnus inna . Mam do niego numer telefonu - nie wiem czy jeszcze aktualny bo nie korzystam. Dzwonił do mnie i pisał w zeszłym roku po moim powrocie jeszcze z pół roku, jak to kocha i wogóle, że chciałby zebym była jego żoną. O jaaa. Aż do momentu kiedy poprosił mnie o pożyczenie 300 euro bo wyleją go z pracy. Niezły co???? Oczywiście pogoniłam chwasta. Ale cóż w tym roku go nie było ( pewnie rzeczywiście go wylali...hahahah, a ja mu nie pomogłam...) .O ja jaki palantunio! Armando opowiadał mi że on rwał wszystko co na drzewo nie ucieka. No niestety. Kochana a z tym Ramzim to chyba Ci nie pomogę choć bardzo bym chciała...Ale nie mam jak. O Boże jak ja bym chciała tam pojechać........Serce mi pęknie...A Ty w jakim czasie byłaś w zeszłym roku?? Może się widziałyśmy??? Ale pewnie i tak się nie skojarzymy... Ja nie wiem czy w zeszłym roku z Tobą nie rozmawiałam już na forum. Pozdrawiam cieplutko....A napisz skąd jesteś.Moze kiedyś zrobimy wypad do Tunezji hahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: Budda z El Olf 18.08.07, 21:12 Witaj agatko ;) Pewnie z Tobą pisałam wtedy o Mohamedzie;) tak tylko zapytałam czy był bo tez miałam z nim do czynienia w czasie mojego pobytu. Szkoda, ze nie masz żadnych namiarów na Ramziego, docenłam go za poźno ;) (jedyny porządny)Animacje sa dalej takie fajne ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 19.08.07, 10:44 hej Jolu. Owszem animacje fajne, ale prawie takie same jak w zeszłym roku. Ale bardzo fajnie. A co do pytań pozostałych dziewczyn, co do animatorów..To owszem Boda był w zeszłym roku.A co do Nino to nie on,ten z zeszłego roku to kto inny...teraz wyjechał do Niemiec. Pozostali chłopcy wszyscy nowi....Ale myślę że za rok ich nie będzie w tym hotelu....no chyba ,że Boda.A kiedy wróciłyście ?? Opowiadajcie co się działo fajnego....Co tam u Nino??;)))Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta96 Re: Budda z El Olf 19.08.07, 13:15 dzieki Agatka za info, Ja wróciłam 16/08/07. A w jakim czasie Ty byłaś w El Olf..? Buda nie wyrywał w tym roku dziewczyn, ja przynajmniej nie zauważyłam nic takiego. Zdarzało się, że wracałam do pokoju 02.00 w nocy i on kręcił się po korytarzu sam, albo z kolegami animatorami, ale bez dziewczyn. a nie powiem, żeby sie za nimi Panny nie uganiały..Jedna Rosjanka była bardzo wylewna, ale chyba nic jej nie wyszło z połowów ;P. Nino (z tego roku) to oczywiście ten w okularach, bardzo sympatyczny i zgadzam się z opinią której z dziewczat, że najbardziej spokojny (ma podobno narzeczoną juz od dłuzszego czasu)i nie biegał za dziewczetami, jedynie miłe rozmowy wchodziły w grę ;)A czy wiecie coś o Krisie z El Olf z tego roku ?? hę....;) dzieki i pozdrówka M Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 19.08.07, 13:32 Ja byłam od 19 lipca dwa tygodnie. Nie niestety nic nie wiem o Krisie, bardzo mi przykro. Cholera a skąd wiesz że Nino ma dziewczynę??? Mi mówił , że nie ma,Piszemy codziennie smsy.Kurcze ciekawa jestem...Jak się go pytałam teraz po powrocie o to, to powiedział , że nie oszukuje i że powinnam mu zaufać. Cholera nie wygląda mi na takiego co bajeruje....ale nigdy nie wiadomo. Napisz mi proszę skąd wiesz...dziękuję i pozdrawiam...A Ty byłaś 2 tyg??? Może się widziałyśmy przez moment...ja wyjechałam 3 stamtąd. A skąd jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta96 Re: Budda z El Olf 19.08.07, 19:32 cześć ja jestem z Piaseczna pod Warszawą. byłam od 2/08 do 16/08/07. Nino mowił ze ma narzeczoną od dłuższego czasu, typowa ortodoksyjną Tunezyjkę (taka w chustach)i ze przed ślubem nic...;)nie wiem czy to prawda ale tak nam mowił. Europejki na pewno robia na nich wrazenie ale oprócz rozmowy nie widziałam zeby sie z żadna prowadzał...a ty skąd jesteś?? Możliwe ze sie widziałysmy, ale jak to sprawdzić...;)? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta96 Re: Budda z El Olf 20.08.07, 06:39 czesc Agatka, mam małą prośbe jakbys korespondowała jeszcze z Nino to spytaj go proszę o Krissa, jak długo tam jeszcze bedzie i czy jest szansa,ze spotkam go tam za rok..a moze dałby mi do niego jakis namiar.. Byłabym Ci ogromnie wdzieczna!Acha a powiedz mi jacy animatorzy byli w tym okresie kiedy ty byłas? Boda, Nino...i kto jeszcze?bo az dziwne zebys nie kojarzyła Krissa.Dzięki ogromne z góry1 pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 20.08.07, 09:21 hej. Wiesz myślę że nie widziałyśmy się jednak, ja 2.08 wyjeżdzałam w nocy 00.40. Kurde ale zachodzę w głowę...może ma tą tunezyjkę rzeczywiście...tylko nie chciał mi powiedzieć ..kurcze zapytam go dziś. A jak ja byłam to byli oprócz Nino i Body jeszcze Speedo, Marco, Mido9 mozliwe że to o niego Ci chodzi) Jak masz zdjęcie to prześlij mi na meila gazetowego... to ustalimy czy to ten a wtedy zapytam Nino, ok???Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta96 Re: Budda z El Olf 20.08.07, 19:33 hej,masz racje na pewno sie nie widziałyśmy, a szkoda. Jesli chodzi o Krisa, czy Mido jak pisałas to czy on miał kręcone, trochę dłuższe włosy? taki szczuplutki i uroczy ;)? postaram sie znależć jakies zdjątko to Ci prześlę ;) Bedziemy w kontakcie, pisz mi jak najwięcej. dzięki pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 21.08.07, 08:09 Hej Martusiu!!! tak to ten sam ...mial na imię Mido ale faktycznie często Boda mówił na nic Kriss i Kross ( Speedo). Wiesz co możemy popisać na meilu gazetowym albo na gg jeśli masz. Wyślę Ci meila z numerem mojego gg. Tymczasem pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 21.08.07, 08:17 Próbowałam wysłać do Ciebie meila ale coś nie idzie ...nie wiem czy dostałaś ...jak sprawdzisz daj znac.Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta97 Re: Budda z El Olf 21.08.07, 18:06 czesc agatka! musiałam zmienić hasło i poczte bo faktycznie cos mi szwankowało ;( naprawde myslisz ze to ci sami?? ale jaja...podesle ci jakies zdjatko zeby nam było łatwiej zweryfikowac Panów animatorów...;) mozesz sprobowac pisac do mnie na maila gazetowego juz na nowy login...dzieki za nowe newsy..ale fajnie ;-)jak piszesz jeszcze z N to spytaj przy okazji czy midi i speedo to Kriss i Kross! Będę wdzieczna!Buźka Marta Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 21.08.07, 18:54 Cholera no nie moge Ci meila wysłać - teraz też nie wiem co się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta97 Re: Budda z El Olf 22.08.07, 06:43 ja mam informację na stronie ze nie mozna sie połączyć z serwerem poczty, wiec moze dlatego są problemy..w takim razie ja spróbuje przesłać Ci maila na twoją skrzynkę...pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 22.08.07, 11:07 hej Marta. Zgadza się ten bardziej czarny to Speedo...super chłopak...bardzo miły, śmieszny. Bierze udział w konkursie tańca miedzynarodowy w breakdance. Ten z mniej czrnymi włoskami to Mido..też miły aczkolwiek o nim za wiele nie mogę powiedzieć.... Wiem że są jeszcze w hotelu..Wszyscy są z Kairuanu. Podaję Ci moje gg bo z tą Twoją pocztą to mnie szlag trafi hahahaha. 5851837. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta97 Re: Budda z El Olf 22.08.07, 22:43 cześć Agata! dziekuje za newsy!W końcu porozumiałysmy sie w kwestii Krisa vel Speedo ;-)bądź odwrotnie..to zastanawiające mowił mi ze jest tu pierwszy miesiąc, a jak sie okazuje był także w El Olf w lipcu. Może pierwszy miesiąc jako Kriss heheh. Napisałam do ciebie na gg. w wolnej chwili zapraszam do lektury ;-) dzieki, pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta96 Re: Budda z El Olf 18.08.07, 17:37 cześć ja też własnie wróciłam z Tunezji. Było cudownie! Też byłam w El Olf ... mnie z kolei oczarował Kriss, czy macie jakieś informacje na jego temat?? Będę wdzięczna. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta96 Re: Budda z El Olf 18.08.07, 19:20 Hej dziewczyny! mam pytanie czy w El Olf animatorzy zmieniają się, czy co roku sa raczej Ci sami? bo pisałyscie ,że Boda i Nino był juz któryś raz z rzędu. Jestem ciekawa czy reszta animatorów ktorych poznałam w tym roku bedą tam rowniez w roku nastepnym?..Marco, Kriss, Kross - słodkie "egzemplarze" ;-) Napiszcie coś o nich, jeśli miałyscie z nimi do czynienia . Dzieki z góry! M Odpowiedz Link Zgłoś
alutka31 Re: Budda z El Olf 27.08.07, 15:04 czesc.ja bylam w el olf w pazdzierniku i mialam doczynieneia z boda.na poczatku byl kontakt po powrocie ale pozniej jak poprosil mnie o pozyczke bo rzekomo mieli go wsadzic do wiezienia i stracil prace,zrwalam z nim kontakt..jednym slowem nie wart zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 29.08.07, 16:34 Agatko Ty chyba byłaś w tym czasie co ja tylko wcześniej wyjażdzałaś na dyskotece razem bawiliśmy się:) a któraś koleżanka tęskni za Spidoo vel Criss...ja mam z nim kontakt:) pozdrowionka dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 30.08.07, 09:57 Hej angi!! Bardzo możliwe....A skąd mnie pamietasz???? Możliwe że ja Ciebie również...Napisz coś więcej....I opwiedz co się działo potem....Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 30.08.07, 22:20 Agatko..Ty byłaś czekoladką El Olf...najbardziej opalona ze wszystkich? chyba sie nie mylę byłaś z koleżanka i dwoma chłopczykami...? a potem jak było super...Nino był grzeczny...Marko na mnie obrażony...Corrs..wesoły jak zawsze....a Criss....hehe kwiatki mi zrywał......heh ,wiesz, że ja z nimi w animacji sobotniej tańczyłam..,.zapytaj Nino...godzinę mi dali żeby się nauczyć mogę filmik wysłać:) p.s Nino nie ma żadnej tunezyjki....nie słuchaj bzdur jak przyjedzie zapraszam Was do siebie:) kisiorkiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 09:43 hej no z ta czekoladką to bez przesady hahhhaa...ale zgadza się jasne że chcę filmik poproszę to mój meil agatkaw@op.pl....A z tym przyjazdem to jesteśmy w kontakcie cały czas , on chce , ja chce ale jest troche pod górkę ale mamy nadzieję , że się uda... Dzięki za zaproszenie......Odezwij się na meila to pogadamy....i czekam na filmik i możesz przesłać jakieś foty...Buziaki .. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 09:55 AAa a gdybyś chciała to moje gg 5851837...kurzcze odezwij się bo mnie ciekawość zeżre jak Ty wyglądasz hahahhah..... Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 12:01 Filmiki muszę zgrać z kamery na komputer,a to chwile potrwa :) Jestem taką blondynką w złotym stroju,mame miałam taką wesołą,też blondyneczke i takiego wielkiego czarnego ojca:) napewno nas kojarzysz,swego czasu przebywałam dużo z Marco,nim z zazdrości się obraził ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 12:11 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wiem pamiętam......Fajnie...A skąd jesteś??? Pozdrawiam gorąco i czekam na film z niecierpliwością...pleaseeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 18:26 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e9e3e228f16791b.html urocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 10:17 Hej Angela!! Urocze to mało powiedziane :))))). Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 11:57 Cześć Agatko :) Jak tam z Nino? bo mnie się coś gadugadu psuje, do kiedy oni tam zostają? Spedo i Nido chyba tylko do 15września bo mają ostatnią klase technikum? Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 13:00 Hej..no jest ok... jak mi pisał to jeszcze tydzień lub dwa to pewnie tak jak wszyscy... Kurcze a skypa masz??? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta97 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 12:29 Hejka! Tak to ja pytałam o Speedo vel Crissa ;) podobno masz z nim kontakt...co u niego?? Jest jeszcze w el Olf?? widziałam zdjatko, ktore przesłałaś...urocze;)nie pamieatm cię z wyjazdu...w jakim terminie byłaś??? przeslij jeszcze jakies fotki i filmik o którym pisałaś..dzięki z gory i do usłyszonka!!!Marta Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 19:44 Powiem Ci,że powinnaś mnie kojarzyć,bo byłam tam do 11sierpnia:> Ze Speedo dziś rozmawiałam(tak na marginesie ma na imię Tarek),u niego wszystko dobrze,tęskni mocno;p, za 2 dni wraca do domu bo 15 września zaczyna klase "maturalną" potem będzie technikiem elektrykiem^^ Pokaż mi swoje zdjęcia,bo mam wrażenie,że Cię znam,jesteś może blondynką z grzywką? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta97 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 23:00 cześć Angi! w wolnej chwili przesle Ci jakies zdjecie, faktycznie mam grzywkę,ale jestem raczej brunetką ;)ja Cie kojarze doskonale ;)To mowisz ze chłopaki jeszcze "urlopuja " w El Olf...fantastycznie, słońce,basenik, zimne drinki, zyć nie umierać!!! A my.....nie dość że już jesien czuć na plecach to codziennie rano obowiązki wzywają...ech..Pierwszy raz byłas w Tunezji/i w el Olf? Ciekawe czy za rok bedzie mozna spotkać "naszych" animatorków w tym hotelu?słyszałam ze to raczej mało prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka3buzka Re: Budda z El Olf 31.10.07, 12:32 czesc mam pytanie..czy nadal masz kontakt z KRISSEM? Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 05.09.07, 21:52 a ja nadal czekam na fotki Marto:)! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 06.09.07, 12:06 Hej Angelika!!! Co tam??? I co z filmikiem????Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 06.09.07, 19:14 Muszę najpierw zrzucić z kamery na płytke a dopiero potem z płytki na komputer,więc jeszcze troszkę to potrwa, u mnie kiepsko,bo się rozchorowałam, głupota straszna,bo nie potrafie się wyleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta97 Re: Budda z El Olf 06.09.07, 21:41 Hej Agela ;) Sorki, ale byłam w podróży, oczywiście przeslę Ci foty w wolnej chwili, cierpliwości i pozdrawiam cieplutko! zdrówka zyczę! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
anula-2006 Re: Budda z El Olf 08.09.07, 22:31 agatkow5- Zdaję się, że pisałaś o Nino, że najgrzeczniejszy ze wszystkich animatorów...może i ma faktycznie dziewczynę, ale gdy byłam w zeszłym roku w El Olfie, to sypiał ze mną...robił to bardzo dyskretnie i wydawało mi się, że pewnie po moim wyjeździe robił to z kolejną dziewczyną. Najciekawsze jest to, że po tych wakacjach zaszłam w ciążę i mam dziś ślicznego synka ;). Czy masz kontakt z Nino? Od przyjazdu z Tunezji chciałam się z nim skontaktować...choć sama nie wiem czy to dobry pomysł... Pozdrawiam- anula. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 09.09.07, 10:14 Cześć Anulu!! Gratuluję synka. Ale niestety to nie ten sam Nino.Ja też byłam w zeszłym roku w El Olf i wiem o którym Nino piszesz. Tamten już nie pracuje tam, nie wiem stety czy niestety ( zupełnie nie interesował mnie) i z tego co wiem wyjechał do Niemiec. Także niestety mowa nie o tym samym człowieku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 15.09.07, 23:14 Martusiu ,a ja wciąż na zdjęcie czekam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25251 Re: Budda z El Olf 16.09.07, 02:28 Ja bylam w lipcu tydzień i bzykałam się z Krissem tylko raz,(bo byłam w pokoju z ciotką,a wtedy wyjechała na wycieczke )trochę dzieciakowaty ale bardzo słodki.A co jeszcze chciałabys wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka3buzka Re: Budda z El Olf 31.10.07, 12:41 kasia masz chec pogadac z kims o podobnych przezyciachz? Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 16.09.07, 11:19 Zawsze,kiedy przesiadywałam z nimi późno w nocy brakowało któregoś,jak wracał to opowiadał o tym jakie polki bądź ruski są łatwe i jak to się z nimi uprawiało sex, mieli zawsze dużo ubawu opowiadając o swoich podbojach miłosnych ,a ja myślała,że to na wpół z palca wyssane, widze jednak,że nie :D huhu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25251 Re: Budda z El Olf 18.09.07, 18:17 Oczywiście ,ze nie wyssane.Ja sądze,ze całkowita mniejszość dziewczyn jeździ tam i siedzi z nimi do późna w nocy i gada.O czym z nimi gadać,przeciez to proste chłopaki i nawet angielskiego dobrze nie znają,zresztą i im na gadaniu specjalnie nie zależy.Kumpli to ja mam w Warszawie,ale przy nich niestety nie mogę być tak wyluzowana bo wzięliby mnie za wiadomo kogo. A ztymi oczarowaniami i miłościami to darujcie,ale można pęknac ze smiechu,"oczarować się"animatorem",chłopakiem ze sklepiku lub kelnerem-to straszne.Jak sie to potraktuje poważnie,to naprawdę można sobie życie zmarnować i to już nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 18.09.07, 22:49 Muszę przyznać,że utrzymuje z nimi kontakty do dziś i wszyscy byli uroczy na swój sposób, taki już czar wakacji, a rozmawiać z nimi na wiele tematów można było i Nino i Criss znają angielski w stopniu bardzo dobrym, dziwie się tylko ,że spałaś z Crissem skoro byłaś w lipcu- on ten przydomek przyjął dopiero po mistrzostwach w electric boogie ,wcześniej był speedo i mido, a potem criss i cross ;> ale jak tam wrażenia? i jak było w następnym dniu? normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25251 Re: Budda z El Olf 23.09.07, 17:26 Daruj nie będę opowiadać szczegółów,ale następnego dnia było normalnie tzn zachowywaliśmy się jakby się nic nie stało.To mi bardzo odpowiadało,bo byłam z ciocią trochę staroświecką która na pewno suszyłaby mi głowę ,że kręcę się z jakimiś tunezyjskimi chłopakami.Nie dałam mu nawet numeru telefonu,bo mój chłopak pracuje w Erze i taki potrafi być wścibski ,że ho ho.Co do pseudonimu to trochę nieelegancko:kochałam sie ze speedem,więc dobrze ,że zmienił imię. Odpowiedz Link Zgłoś
angi_89 Re: Budda z El Olf 23.09.07, 19:44 hmmmm nie przeszkadza, że się....,ale ile TY razy już byłaś w Tunezji? bo już na trzech forach napisałaś , że byłaś z kimś i się kochałaś,przespałaś (no tak nie mydło) heheh , hmmm a może Tunezja to Twoje marzenie??trochę przereklamowane?...ja Podążam za marzeniami nie za tłumem!! Agatka idziesz w tą stronę>>?:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: Budda z El Olf 24.09.07, 11:30 Tak Angelinko ja również idę w tym kierunku..:)))))Buziaki Pozdrawiam. Do usłyszonka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25251 Re: Budda z El Olf 25.09.07, 07:39 Nie na trzech tylko na dwóch ,a na forum o Egipcie pisalam ,ze planuje tam wypad i inne zwiazane z tym atrakcje.W Tunezji byłam dwa razy i na razie mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś