Dodaj do ulubionych

Budda z El Olf

10.08.07, 22:13
Czy ktoras z was moze byla w holelu El Olf Las Palmas i miala okazje
poznac jednego z animatorow tam pracujacych Budde? Bardzo prosze o
informacje na jego temat
Obserwuj wątek
    • ryba12345 Re: Budda z El Olf 10.08.07, 22:36
      No to znalazł się!! Przeczytaj post- dziewczyny z wrocławia... i
      odpowiedż isabelll1! I masz już misia, chyba,że isabel poleciała
      trochę, bo ta opowieś jest taka...niespotykana delikatnie ujmując..
      • wejda23 Re: Budda z El Olf 10.08.07, 22:43
        czytalam jej posta juz jakis czas temu. Wyglada na to ze mialysmy z
        nim podobna przygode, bo akurat w to o czym ona pisala jestem w
        stanie uwierzyc..... Wiecie moze o nim cos wiecej, prosze o kokretne
        informacje
    • jolka4444 Re: Budda z El Olf 10.08.07, 23:33
      Byłam w tym hotelu rok temu. Pamiętam tego animatora. Uganiał się za
      wszystkim co się rusza. Odjeżdżała jedna turystka, to zarywał do
      innej. Beznadziejny przypadek :( Taki sam był kelner Mohamed i kilku
      innych tunezyjskich chłopaczków. Teraz patrzę na to z perspektywy
      czasu i widzę jak łatwo można się pomylić. Wydaje się, że jesteśmy
      tymi jedynymi, bo nagle ktoś staje się najcudowniejszym mężczyzną
      pod słońcem. Obsypuje komplementami, zabiega o spotkania, twierdzi
      że kocha... Kocha, owszem ale także każdą następną po nas. Na
      szczęście nie uległam ich czarowi, ale serce bolało jeszcze przez
      dłuższą chwilę po powrocie. Nie wiem czy byłabym w stanie zaufać
      takiemu mężczyźnie, mając tą wiedzę co teraz.
      Zapomnij o nim, nie jest tego wart. Miałam to szczęście, że byłam na
      przełomie "turnusów". Jedna grupa turystek odjechała, nowa
      przyjechała. Łowy rozpoczynały się od początku :)
      • wejda23 Re: Budda z El Olf 10.08.07, 23:55
        Dziekuje Jolu za rade. Ja na szczescie nie traktuje i nigdy nie
        traktowalam tej znajomosci na powaznie, i domyslam sie ze w raz z
        kolejnym turnusem przybywaja dla pracownikow hotelu
        kolejne "znajome". Ja w El olfie bylam juz 3 razy. I 3 razy
        spedzilam z Budda milo czas nie oczekujac po nim zupelnie niczego.
        Pytam o niego z zupelnej cieakowsci, jak te sprawy wygladaja w
        oczach innych kobiet.
        • jolka4444 Re: Budda z El Olf 11.08.07, 00:02
          Zgadzam się, że czas upływa tam z nimi bardzo miło :)))Pomimo
          wszystko chciałabym te wakacje przeżyć ponownie...
          Pozdrawiam
    • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 11.08.07, 15:08
      wejda23 napisała:

> Czy ktoras z was moze byla w holelu El Olf Las Palmas i miala okazje
      > poznac jednego z animatorow tam pracujacych Budde? Bardzo prosze o
      > informacje na jego temat
      A co możecie powiedzieć o Nino??????????????????
      • wejda23 Re: Budda z El Olf 11.08.07, 19:58
        Agatko! Napisz mi prosze cos wiecej o Buddzie, jak sie zachowywal w
        obec ciebie i innych kobiet? Z tego co mowil mi Budda to Nino ma
        dziwczyne, sa juz jakis czas ze soba.... zawsze po wieczornych
        animacjach znikal z hotelu... ale nigdy z nikim go nie widzialam.
        • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 12.08.07, 19:56
          Kochana ja "znam" Bode już drugi rok.Wobec mnie miły, uśmiechnięty , zawsze
          pogadał. Nic poza tym.Nie widziałam go z żadną dziewczyną... chyba że się
          ukrywał. ale nie sądzę . Jeżeli chcesz mam pare jego zdjęć.....A w jakim czasie
          Ty byłaś w hotelu??? I proszę napisz mi jeszcze coś o Nino hahaha. Pozdrawiam i
          czekam na szybką odpowiedz.
          • wejda23 Re: Budda z El Olf 12.08.07, 21:22
            Cos wiecej o Nino? hmmm bedzie ciezko bo on zawsze wydawal mi sie
            jednym z "najgrzczniejszych" animatorow. Fajnie sie z nim
            rozmawialo, mily, kolezeniski. Nigdy nie widzialam aby w jakis
            szczegolny sposob podchodzil do jakiejkolwiek z wczasowiczek. Sadze
            ze najwiekszym podrywaczem byl Marco, bardzo wesoly, fajny chlopak.
            Ja w tym roku bylam w el olfie w ostatnim tygodniu lipca.
            Zastanawia mnie czy Budda mial wiecej takich "przygod" jak ja...
            jestem ciekawa jak to u niego wyglada.
            • wejda23 Re: Budda z El Olf 12.08.07, 21:27
              pomylka:)w tamtym roku bylam pod koniec lipca, w tym to byl koniec
              czerwca. pozdawiam i licze na jeszcze kilka slow o Buddzie
              • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 13.08.07, 08:42
                A już myślałam, że sie musiałyśmy spotkać.....Bo ja byłam od 19
                lipca 2 tygodnie..Szkoda.Wczoraj gadałam z Nino więc jezeli chcesz
                to przy następnej rozmowie mogę coś o Bodę zapytać.....Pozdrawiam
                • jolka4444 Re: Budda z El Olf 14.08.07, 23:32
                  Agatko, a czy pamiętasz z ubiegłych wakacji barmana o imieniu Ramzi?
                  Wysoki, nawet przystojny i sympatyczny?? Czy w tym roku też był w El
                  Olf?
                  • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 15.08.07, 12:21
                    Nie Jolu niestety nie było. Obsługa w większości się zmieniła, choć nie
                    wszyscy.Ale Jego nie było.
                    • jolka4444 Re: Budda z El Olf 15.08.07, 21:27
                      Agatko, czy pamiętasz go z ubiegłego roku? Czy spotykał się z kims?
                      Czy znasz może niejakiego Mohameda, kelner wysoki ładnie sie
                      usmiechał? Czy był w tym roku? Czy byłabyś w stanie załatwić jakieś
                      namiary na Ramziego?? bardzo by mi zależało na tym ;) z góry
                      dziękuje.
                      • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 16.08.07, 08:45
                        Hej Jolu. Niestety namiarów na Ramziego cchyba nie uda mi się
                        załatwić. A co do Mohameda pamietam go bardzo dobrze ( niestety).
                        Był we mnie strasznie zakochany hahahahaha. Nie powiem bo bardzo mi
                        sie podobał. Ale cóż. Co turnus inna . Mam do niego numer telefonu -
                        nie wiem czy jeszcze aktualny bo nie korzystam. Dzwonił do mnie i
                        pisał w zeszłym roku po moim powrocie jeszcze z pół roku, jak to
                        kocha i wogóle, że chciałby zebym była jego żoną. O jaaa. Aż do
                        momentu kiedy poprosił mnie o pożyczenie 300 euro bo wyleją go z
                        pracy. Niezły co???? Oczywiście pogoniłam chwasta. Ale cóż w tym
                        roku go nie było ( pewnie rzeczywiście go wylali...hahahah, a ja mu
                        nie pomogłam...) .O ja jaki palantunio! Armando opowiadał mi że on
                        rwał wszystko co na drzewo nie ucieka. No niestety. Kochana a z tym
                        Ramzim to chyba Ci nie pomogę choć bardzo bym chciała...Ale nie mam
                        jak. O Boże jak ja bym chciała tam pojechać........Serce mi
                        pęknie...A Ty w jakim czasie byłaś w zeszłym roku?? Może się
                        widziałyśmy??? Ale pewnie i tak się nie skojarzymy... Ja nie wiem
                        czy w zeszłym roku z Tobą nie rozmawiałam już na forum. Pozdrawiam
                        cieplutko....A napisz skąd jesteś.Moze kiedyś zrobimy wypad do
                        Tunezji hahahahah.
                        • jolka4444 Re: Budda z El Olf 18.08.07, 21:12
                          Witaj agatko ;)
                          Pewnie z Tobą pisałam wtedy o Mohamedzie;) tak tylko zapytałam czy
                          był bo tez miałam z nim do czynienia w czasie mojego pobytu. Szkoda,
                          ze nie masz żadnych namiarów na Ramziego, docenłam go za poźno ;)
                          (jedyny porządny)Animacje sa dalej takie fajne ;)?
                          • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 19.08.07, 10:44
                            hej Jolu. Owszem animacje fajne, ale prawie takie same jak w zeszłym roku. Ale
                            bardzo fajnie.
                            A co do pytań pozostałych dziewczyn, co do animatorów..To owszem Boda był w
                            zeszłym roku.A co do Nino to nie on,ten z zeszłego roku to kto inny...teraz
                            wyjechał do Niemiec. Pozostali chłopcy wszyscy nowi....Ale myślę że za rok ich
                            nie będzie w tym hotelu....no chyba ,że Boda.A kiedy wróciłyście ?? Opowiadajcie
                            co się działo fajnego....Co tam u Nino??;)))Pozdrawiam.
                            • gazeta96 Re: Budda z El Olf 19.08.07, 13:15
                              dzieki Agatka za info,
                              Ja wróciłam 16/08/07. A w jakim czasie Ty byłaś w El Olf..? Buda nie wyrywał w
                              tym roku dziewczyn, ja przynajmniej nie zauważyłam nic takiego. Zdarzało się, że
                              wracałam do pokoju 02.00 w nocy i on kręcił się po korytarzu sam, albo z
                              kolegami animatorami, ale bez dziewczyn. a nie powiem, żeby sie za nimi Panny
                              nie uganiały..Jedna Rosjanka była bardzo wylewna, ale chyba nic jej nie wyszło z
                              połowów ;P. Nino (z tego roku) to oczywiście ten w okularach, bardzo sympatyczny
                              i zgadzam się z opinią której z dziewczat, że najbardziej spokojny (ma podobno
                              narzeczoną juz od dłuzszego czasu)i nie biegał za dziewczetami, jedynie miłe
                              rozmowy wchodziły w grę ;)A czy wiecie coś o Krisie z El Olf z tego roku ??
                              hę....;) dzieki i pozdrówka M
                              • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 19.08.07, 13:32
                                Ja byłam od 19 lipca dwa tygodnie. Nie niestety nic nie wiem o Krisie, bardzo mi
                                przykro. Cholera a skąd wiesz że Nino ma dziewczynę??? Mi mówił , że nie
                                ma,Piszemy codziennie smsy.Kurcze ciekawa jestem...Jak się go pytałam teraz po
                                powrocie o to, to powiedział , że nie oszukuje i że powinnam mu zaufać. Cholera
                                nie wygląda mi na takiego co bajeruje....ale nigdy nie wiadomo. Napisz mi proszę
                                skąd wiesz...dziękuję i pozdrawiam...A Ty byłaś 2 tyg??? Może się widziałyśmy
                                przez moment...ja wyjechałam 3 stamtąd. A skąd jesteś???
                                • gazeta96 Re: Budda z El Olf 19.08.07, 19:32
                                  cześć ja jestem z Piaseczna pod Warszawą. byłam od 2/08 do 16/08/07. Nino mowił
                                  ze ma narzeczoną od dłuższego czasu, typowa ortodoksyjną Tunezyjkę (taka w
                                  chustach)i ze przed ślubem nic...;)nie wiem czy to prawda ale tak nam mowił.
                                  Europejki na pewno robia na nich wrazenie ale oprócz rozmowy nie widziałam zeby
                                  sie z żadna prowadzał...a ty skąd jesteś?? Możliwe ze sie widziałysmy, ale jak
                                  to sprawdzić...;)?
                                • gazeta96 Re: Budda z El Olf 20.08.07, 06:39
                                  czesc Agatka,
                                  mam małą prośbe jakbys korespondowała jeszcze z Nino to spytaj go proszę o
                                  Krissa, jak długo tam jeszcze bedzie i czy jest szansa,ze spotkam go tam za
                                  rok..a moze dałby mi do niego jakis namiar.. Byłabym Ci ogromnie wdzieczna!Acha
                                  a powiedz mi jacy animatorzy byli w tym okresie kiedy ty byłas? Boda, Nino...i
                                  kto jeszcze?bo az dziwne zebys nie kojarzyła Krissa.Dzięki ogromne z góry1
                                  pozdrawiam M
                                  • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 20.08.07, 09:21
                                    hej. Wiesz myślę że nie widziałyśmy się jednak, ja 2.08 wyjeżdzałam
                                    w nocy 00.40. Kurde ale zachodzę w głowę...może ma tą tunezyjkę
                                    rzeczywiście...tylko nie chciał mi powiedzieć ..kurcze zapytam go
                                    dziś. A jak ja byłam to byli oprócz Nino i Body jeszcze Speedo,
                                    Marco, Mido9 mozliwe że to o niego Ci chodzi) Jak masz zdjęcie to
                                    prześlij mi na meila gazetowego... to ustalimy czy to ten a wtedy
                                    zapytam Nino, ok???Pozdrawiam...
                                    • gazeta96 Re: Budda z El Olf 20.08.07, 19:33
                                      hej,masz racje na pewno sie nie widziałyśmy, a szkoda. Jesli chodzi o Krisa, czy
                                      Mido jak pisałas to czy on miał kręcone, trochę dłuższe włosy? taki szczuplutki
                                      i uroczy ;)? postaram sie znależć jakies zdjątko to Ci prześlę ;) Bedziemy w
                                      kontakcie, pisz mi jak najwięcej. dzięki pozdrawiam Marta
                                      • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 21.08.07, 08:09
                                        Hej Martusiu!!! tak to ten sam ...mial na imię Mido ale faktycznie
                                        często Boda mówił na nic Kriss i Kross ( Speedo). Wiesz co możemy
                                        popisać na meilu gazetowym albo na gg jeśli masz. Wyślę Ci meila z
                                        numerem mojego gg. Tymczasem pozdrawiam.
                                        • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 21.08.07, 08:17
                                          Próbowałam wysłać do Ciebie meila ale coś nie idzie ...nie wiem czy
                                          dostałaś ...jak sprawdzisz daj znac.Buźka
                                          • gazeta97 Re: Budda z El Olf 21.08.07, 18:06
                                            czesc agatka!

musiałam zmienić hasło i poczte bo faktycznie cos mi szwankowało ;( naprawde
                                            myslisz ze to ci sami?? ale jaja...podesle ci jakies zdjatko zeby nam było
                                            łatwiej zweryfikowac Panów animatorów...;) mozesz sprobowac pisac do mnie na
                                            maila gazetowego juz na nowy login...dzieki za nowe newsy..ale fajnie ;-)jak
                                            piszesz jeszcze z N to spytaj przy okazji czy midi i speedo to Kriss i Kross!
                                            Będę wdzieczna!Buźka Marta
                                            • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 21.08.07, 18:54
                                              Cholera no nie moge Ci meila wysłać - teraz też nie wiem co się dzieje...
                                              • gazeta97 Re: Budda z El Olf 22.08.07, 06:43
                                                ja mam informację na stronie ze nie mozna sie połączyć z serwerem poczty, wiec
                                                moze dlatego są problemy..w takim razie ja spróbuje przesłać Ci maila na twoją
                                                skrzynkę...pozdrawiam M
                                                • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 22.08.07, 11:07
                                                  hej Marta. Zgadza się ten bardziej czarny to Speedo...super
                                                  chłopak...bardzo miły, śmieszny. Bierze udział w konkursie tańca
                                                  miedzynarodowy w breakdance. Ten z mniej czrnymi włoskami to
                                                  Mido..też miły aczkolwiek o nim za wiele nie mogę powiedzieć....
                                                  Wiem że są jeszcze w hotelu..Wszyscy są z Kairuanu. Podaję Ci moje
                                                  gg bo z tą Twoją pocztą to mnie szlag trafi hahahaha. 5851837.
                                                  Pozdrawiam
                                                  • gazeta97 Re: Budda z El Olf 22.08.07, 22:43
                                                    cześć Agata! dziekuje za newsy!W końcu porozumiałysmy sie w kwestii Krisa vel
                                                    Speedo ;-)bądź odwrotnie..to zastanawiające mowił mi ze jest tu pierwszy
                                                    miesiąc, a jak sie okazuje był także w El Olf w lipcu. Może pierwszy miesiąc
                                                    jako Kriss heheh. Napisałam do ciebie na gg. w wolnej chwili zapraszam do
                                                    lektury ;-) dzieki, pozdrawiam Marta
                                  • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 20.08.07, 09:23
                                    Aha ja jestem z Warszawy....
    • gazeta96 Re: Budda z El Olf 18.08.07, 17:37
      cześć ja też własnie wróciłam z Tunezji. Było cudownie! Też byłam w El Olf ...
      mnie z kolei oczarował Kriss, czy macie jakieś informacje na jego temat?? Będę
      wdzięczna. Pozdrawiam M
      • gazeta96 Re: Budda z El Olf 18.08.07, 19:20
        Hej dziewczyny!
        mam pytanie czy w El Olf animatorzy zmieniają się, czy co roku sa raczej Ci
        sami? bo pisałyscie ,że Boda i Nino był juz któryś raz z rzędu. Jestem ciekawa
        czy reszta animatorów ktorych poznałam w tym roku bedą tam rowniez w roku
        nastepnym?..Marco, Kriss, Kross - słodkie "egzemplarze" ;-) Napiszcie coś o
        nich, jeśli miałyscie z nimi do czynienia . Dzieki z góry! M
    • alutka31 Re: Budda z El Olf 27.08.07, 15:04
      czesc.ja bylam w el olf w pazdzierniku i mialam doczynieneia z boda.na poczatku
      byl kontakt po powrocie ale pozniej jak poprosil mnie o pozyczke bo rzekomo
      mieli go wsadzic do wiezienia i stracil prace,zrwalam z nim kontakt..jednym
      slowem nie wart zachodu
    • angi_89 Re: Budda z El Olf 29.08.07, 16:34
      Agatko Ty chyba byłaś w tym czasie co ja tylko wcześniej wyjażdzałaś na
      dyskotece razem bawiliśmy się:) a któraś koleżanka tęskni za Spidoo vel
      Criss...ja mam z nim kontakt:) pozdrowionka dla Was
      • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 30.08.07, 09:57
        Hej angi!! Bardzo możliwe....A skąd mnie pamietasz???? Możliwe że ja
        Ciebie również...Napisz coś więcej....I opwiedz co się działo
        potem....Pozdrawiam.
        • angi_89 Re: Budda z El Olf 30.08.07, 22:20
          Agatko..Ty byłaś czekoladką El Olf...najbardziej opalona ze wszystkich? chyba
          sie nie mylę byłaś z koleżanka i dwoma chłopczykami...? a potem jak było
          super...Nino był grzeczny...Marko na mnie obrażony...Corrs..wesoły jak
          zawsze....a Criss....hehe kwiatki mi zrywał......heh ,wiesz, że ja z nimi w
          animacji sobotniej tańczyłam..,.zapytaj Nino...godzinę mi dali żeby się nauczyć
          mogę filmik wysłać:)

p.s Nino nie ma żadnej tunezyjki....nie słuchaj bzdur jak przyjedzie zapraszam
          Was do siebie:) kisiorkiiiiiiii

• agatkaw5 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 09:43
            hej no z ta czekoladką to bez przesady hahhhaa...ale zgadza się
            jasne że chcę filmik poproszę to mój meil agatkaw@op.pl....A z tym
            przyjazdem to jesteśmy w kontakcie cały czas , on chce , ja chce ale
            jest troche pod górkę ale mamy nadzieję , że się uda... Dzięki za
            zaproszenie......Odezwij się na meila to pogadamy....i czekam na
            filmik i możesz przesłać jakieś foty...Buziaki ..
          • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 09:55
            AAa a gdybyś chciała to moje gg 5851837...kurzcze odezwij się bo
            mnie ciekawość zeżre jak Ty wyglądasz hahahhah.....
            • angi_89 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 12:01
              Filmiki muszę zgrać z kamery na komputer,a to chwile potrwa :)

Jestem taką blondynką w złotym stroju,mame miałam taką wesołą,też blondyneczke i
              takiego wielkiego czarnego ojca:)
              napewno nas kojarzysz,swego czasu przebywałam dużo z Marco,nim z zazdrości się
              obraził ;p
              • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 12:11
                AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wiem pamiętam......Fajnie...A skąd jesteś???
                Pozdrawiam gorąco i czekam na film z
                niecierpliwością...pleaseeeeeeeeeee
                • angi_89 Re: Budda z El Olf 31.08.07, 18:26
                  www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e9e3e228f16791b.html
                  urocze :)
                  • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 10:17
                    Hej Angela!! Urocze to mało powiedziane :))))).
                    • angi_89 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 11:57
                      Cześć Agatko :) Jak tam z Nino? bo mnie się coś gadugadu psuje, do kiedy oni tam
                      zostają? Spedo i Nido chyba tylko do 15września bo mają ostatnią klase technikum?
                      • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 13:00
                        Hej..no jest ok... jak mi pisał to jeszcze tydzień lub dwa to pewnie tak jak
                        wszyscy... Kurcze a skypa masz???
      • gazeta97 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 12:29
        Hejka!
        Tak to ja pytałam o Speedo vel Crissa ;) podobno masz z nim kontakt...co u
        niego?? Jest jeszcze w el Olf?? widziałam zdjatko, ktore
        przesłałaś...urocze;)nie pamieatm cię z wyjazdu...w jakim terminie byłaś???
        przeslij jeszcze jakies fotki i filmik o którym pisałaś..dzięki z gory i do
        usłyszonka!!!Marta
        • angi_89 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 19:44
          Powiem Ci,że powinnaś mnie kojarzyć,bo byłam tam do 11sierpnia:>

Ze Speedo dziś rozmawiałam(tak na marginesie ma na imię Tarek),u niego wszystko
          dobrze,tęskni mocno;p, za 2 dni wraca do domu bo 15 września zaczyna klase
          "maturalną" potem będzie technikiem elektrykiem^^

Pokaż mi swoje zdjęcia,bo mam wrażenie,że Cię znam,jesteś może blondynką z grzywką?
          • gazeta97 Re: Budda z El Olf 02.09.07, 23:00
            cześć Angi!
            w wolnej chwili przesle Ci jakies zdjecie, faktycznie mam grzywkę,ale jestem
            raczej brunetką ;)ja Cie kojarze doskonale ;)To mowisz ze chłopaki jeszcze
            "urlopuja " w El Olf...fantastycznie, słońce,basenik, zimne drinki, zyć nie
            umierać!!! A my.....nie dość że już jesien czuć na plecach to codziennie rano
            obowiązki wzywają...ech..Pierwszy raz byłas w Tunezji/i w el Olf? Ciekawe czy za
            rok bedzie mozna spotkać "naszych" animatorków w tym hotelu?słyszałam ze to
            raczej mało prawdopodobne...
      • ewelinka3buzka Re: Budda z El Olf 31.10.07, 12:32
        czesc mam pytanie..czy nadal masz kontakt z KRISSEM?
    • angi_89 Re: Budda z El Olf 05.09.07, 21:52
      a ja nadal czekam na fotki Marto:)! pozdrawiam:)
      • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 06.09.07, 12:06
        Hej Angelika!!! Co tam??? I co z filmikiem????Buziaki.
        • angi_89 Re: Budda z El Olf 06.09.07, 19:14
          Muszę najpierw zrzucić z kamery na płytke a dopiero potem z płytki na
          komputer,więc jeszcze troszkę to potrwa, u mnie kiepsko,bo się rozchorowałam,
          głupota straszna,bo nie potrafie się wyleczyć
      • gazeta97 Re: Budda z El Olf 06.09.07, 21:41
        Hej Agela ;)

Sorki, ale byłam w podróży, oczywiście przeslę Ci foty w wolnej chwili,
        cierpliwości i pozdrawiam cieplutko! zdrówka zyczę! Marta
    • anula-2006 Re: Budda z El Olf 08.09.07, 22:31
      agatkow5- Zdaję się, że pisałaś o Nino, że najgrzeczniejszy ze
      wszystkich animatorów...może i ma faktycznie dziewczynę, ale gdy
      byłam w zeszłym roku w El Olfie, to sypiał ze mną...robił to bardzo
      dyskretnie i wydawało mi się, że pewnie po moim wyjeździe robił to z
      kolejną dziewczyną. Najciekawsze jest to, że po tych wakacjach
      zaszłam w ciążę i mam dziś ślicznego synka ;). Czy masz kontakt z
      Nino? Od przyjazdu z Tunezji chciałam się z nim skontaktować...choć
      sama nie wiem czy to dobry pomysł...
      Pozdrawiam- anula.
      • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 09.09.07, 10:14
        Cześć Anulu!! Gratuluję synka. Ale niestety to nie ten sam Nino.Ja też byłam w
        zeszłym roku w El Olf i wiem o którym Nino piszesz. Tamten już nie pracuje tam,
        nie wiem stety czy niestety ( zupełnie nie interesował mnie) i z tego co wiem
        wyjechał do Niemiec. Także niestety mowa nie o tym samym człowieku. Pozdrawiam.
    • angi_89 Re: Budda z El Olf 15.09.07, 23:14
      Martusiu ,a ja wciąż na zdjęcie czekam ;p
    • kasia25251 Re: Budda z El Olf 16.09.07, 02:28
      Ja bylam w lipcu tydzień i bzykałam się z Krissem tylko raz,(bo byłam w pokoju z
      ciotką,a wtedy wyjechała na wycieczke )trochę dzieciakowaty ale bardzo słodki.A
      co jeszcze chciałabys wiedzieć
      • ewelinka3buzka Re: Budda z El Olf 31.10.07, 12:41
        kasia masz chec pogadac z kims o podobnych przezyciachz?
    • angi_89 Re: Budda z El Olf 16.09.07, 11:19
      Zawsze,kiedy przesiadywałam z nimi późno w nocy brakowało któregoś,jak wracał to
      opowiadał o tym jakie polki bądź ruski są łatwe i jak to się z nimi uprawiało
      sex, mieli zawsze dużo ubawu opowiadając o swoich podbojach miłosnych ,a ja
      myślała,że to na wpół z palca wyssane, widze jednak,że nie :D huhu
      • kasia25251 Re: Budda z El Olf 18.09.07, 18:17
        Oczywiście ,ze nie wyssane.Ja sądze,ze całkowita mniejszość dziewczyn jeździ tam
        i siedzi z nimi do późna w nocy i gada.O czym z nimi gadać,przeciez to proste
        chłopaki i nawet angielskiego dobrze nie znają,zresztą i im na gadaniu
        specjalnie nie zależy.Kumpli to ja mam w Warszawie,ale przy nich niestety nie
        mogę być tak wyluzowana bo wzięliby mnie za wiadomo kogo. A ztymi oczarowaniami
        i miłościami to darujcie,ale można pęknac ze smiechu,"oczarować
        się"animatorem",chłopakiem ze sklepiku lub kelnerem-to straszne.Jak sie to
        potraktuje poważnie,to naprawdę można sobie życie zmarnować i to już nie jest
        śmieszne.
        • angi_89 Re: Budda z El Olf 18.09.07, 22:49
          Muszę przyznać,że utrzymuje z nimi kontakty do dziś i wszyscy byli uroczy na
          swój sposób, taki już czar wakacji, a rozmawiać z nimi na wiele tematów można
          było i Nino i Criss znają angielski w stopniu bardzo dobrym, dziwie się tylko
          ,że spałaś z Crissem skoro byłaś w lipcu- on ten przydomek przyjął dopiero po
          mistrzostwach w electric boogie ,wcześniej był speedo i mido, a potem criss i
          cross ;>

ale jak tam wrażenia? i jak było w następnym dniu? normalnie?
          • kasia25251 Re: Budda z El Olf 23.09.07, 17:26
            Daruj nie będę opowiadać szczegółów,ale następnego dnia było normalnie tzn
            zachowywaliśmy się jakby się nic nie stało.To mi bardzo odpowiadało,bo byłam z
            ciocią trochę staroświecką która na pewno suszyłaby mi głowę ,że kręcę się z
            jakimiś tunezyjskimi chłopakami.Nie dałam mu nawet numeru telefonu,bo mój
            chłopak pracuje w Erze i taki potrafi być wścibski ,że ho ho.Co do pseudonimu to
            trochę nieelegancko:kochałam sie ze speedem,więc dobrze ,że zmienił imię.
            • angi_89 Re: Budda z El Olf 23.09.07, 19:44
              hmmmm nie przeszkadza, że się....,ale ile TY razy już byłaś w Tunezji? bo już
              na trzech forach napisałaś , że byłaś z kimś i się kochałaś,przespałaś (no tak
              nie mydło) heheh , hmmm a może Tunezja to Twoje marzenie??trochę
              przereklamowane?...ja Podążam za marzeniami nie za tłumem!! Agatka idziesz w tą
              stronę>>?:)
              • agatkaw5 Re: Budda z El Olf 24.09.07, 11:30
                Tak Angelinko ja również idę w tym kierunku..:)))))Buziaki
                Pozdrawiam. Do usłyszonka!!!
              • kasia25251 Re: Budda z El Olf 25.09.07, 07:39
                Nie na trzech tylko na dwóch ,a na forum o Egipcie pisalam ,ze planuje tam wypad
                i inne zwiazane z tym atrakcje.W Tunezji byłam dwa razy i na razie mi wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka