Gość: ja2 IP: *.interdom.net.pl 17.08.07, 21:54 Czy w hotelu corniche palace jest sejf? I jak wygląda all inclusive w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzu Re: corniche palace sejf?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 09:49 Jest sejf zbiorowy nie korzystałm bo sam pomysł wydawał się absurdalny.Wartościowe rzeczy nosiliśmy ze sobą , z pokoju nic nam nie zginęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: corniche palace sejf?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:45 nawet nie wiem czy był sejf bo z pokoi nic nie ginęło. AI- sniadanie , obiad i kolacja szwecki stół, napoje gazowane dla dzieci, kawa herbata, soki z dystrybutora, syropy, woda,wódka ,gin ,białe czerwone wino,piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaska Re: corniche palace sejf?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:28 Witam wiem ,że pisano juz o tym ,ale mam pytanie co z gniazdkami? jakie powinny byc wtyczki... Ja juz niedługo lecę, i jeszcze jedno jakie linie lotu sa?pozdrawiam .Ja tez tam bede w tym hotelu. :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: corniche palace sejf?? 18.08.07, 15:44 gniazdka takie same jak w Polsce linie Tunisair Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaska Re: corniche palace sejf?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:51 Dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś