Gość: Morelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 16:51 Cześć, czy ktoś był w Marhabie w tym roku i poznał się bliżej z pracującymi tam kelnerami? Chodzi mi konkretnie o jednego, z hotelowej restauracji w M.Club. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: WAŻNE! Marhaba Club sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 18:50 Byliśmy w październiku, o którego Ci chodzi dokładnie, bo "zakolegowaliśmy " się z dwoma, który na zmianę obsługiwali nasz stolik przy śniadaniach i kolacji.Mam zdjęcia z nimi, napisz-może to właśnie któryś z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelia Re: WAŻNE! Marhaba Club sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 19:43 Byłam na przełomie sierpień/wrzesień. Ja i moi przyjaciele również zakumplowaliśmy się z kilkoma panami z obsługi.Miałam stolik na zewnątrz, w takim małym ogódeczku. A ten o kogo mi chodzi nazywa się Lassad. Masz zdjęcia, mógłbyś/mogłabyś podesłać? Byłabym bardzo wdzięczna. saywhatyouthink@gmail.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WAŻNE! Marhaba Club sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 09:03 Niestety chyba nie będę mogła Ci pomóc, bo my siedzieliśmy w środku.Aczkolwiek wyślę Ci zdjęcia, a co mi tam... Odpowiedz Link Zgłoś