Dodaj do ulubionych

Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah

05.01.08, 19:37
Wybieram się w maju do tego miejsca. Prosiłabym o jak najwięcej informacji. Z
góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 19:47
      Zobacz na stronie holidaycheck są tam opinie i zdjęcia .
    • Gość: Marta Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.wsisiz.edu.pl 09.01.08, 09:25
      Byliśmy z mężem 2 lata temu w hotelu El Menzah w Hammamecie i jesteśmy bardzo
      zadowoleni. Sam hotel położony jest turystycznej części Hammametu gdzie dużo
      jest sklepów i restauracji, niedaleko jest Medina, wesołe miasteczko, jak
      wybierzesz się trochę dalej jest taki mini market.
      Plaża naprzeciwko hotelu, oddzielona ulicą, siedząc na plaży widzi się hotel.
      Piasek ładny, leżaków dużo jedyną wadą jest brak prysznica na plaży. Sam
      Hammamet to bardzo czyste miasto(nie znajdziesz tam na ziemi nawet jednego
      papierka) ładna zieleń podlewana codziennie, wszędzie ławki.
      Jeżeli chodzi o hotel to pokoje są duże dokładnie takie jak w katalogach,
      balkony ze stolikiem i krzesłami też nie należą do małych.
      Pokoje były sprzątane codziennie,żadnego robactwa o którym czasem się czyta,
      obsługa bardzo miła i kontaktowa.
      Jeżeli miałabym wymienić jakieś wady to brak klimatyzacji na korytarzach na
      piętrach (no ale przecież nie mieszka się na korytarzu :))oraz to że na stołówce
      kelnerzy nie nadążali z dostarczaniem czystych naczyń i trzeba było czekać a to
      na łyżeczkę a to na filiżankę i było to trochę męczące.Nie wiem co jeszcze
      chciałabyś wiedzieć ? Jeżeli podasz maila to mogę wysłać zdjęcia hotelu i pokoi.
      • damapik7 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 09.01.08, 09:48
        Serdeczne dzięki za odpowiedź. Mam w takim razie jeszcze pare pytań.
        Jedziemy z dwuletnim dzieckiem, czy brodziki dla dzieci są
        faktycznie dostosowane dla takich szkrabów czy jednak dla trochę
        starszych dzieciaczków? Napisz prosze jak jedzenie,my wykupiliśmy
        wersję ALL ze wzgledu na dziecko. Czy dało się jeść i czy nie
        dochodziło do "rewolucji". Mam również pytanie odnośnie ręczników
        czy sa dostępne czy tylko za kaucją. Odnośnie pokoi to pytanko- czy
        pokoje skierowane są tylko na ogród i basen czy również na morze?
        Jedziemy z Scan Holiday.
        Jeśli mogłabym prosić te fotki z hotelu, pokoi i okolicy, było by
        super zobaczyć.
        Mój e-mail: ania_szczachor@o2.pl
        Pozdrawiam
        • Gość: Marta Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.wsisiz.edu.pl 09.01.08, 10:15
          Jeżeli chodzi o jedzenie to nie mieliśmy żadnych sensacji żołądkowych, monotonne
          były głównie śniadania(jajko na twardo, sadzone, grzanki,croissant, ser
          żółty,wędlina,jakieś warzywa, muesli, do picia kawa,herbata,kakao, obiadokolacje
          bardziej urozmaicone i smaczne na deser dużo owoców i słodyczy. Nie mieliśmy
          wersji ALL, byliśmy z Eccoholiday.
          Pokoje były zarówno z widokiem na morze jak i na basen (od tej strony było
          bardziej głośno ze względu na różne wieczorne imprezy przy basenie) Ręczników
          nie widziałam ani na plaży ani nad basenem, my akurat mieliśmy swoje więc nie
          wiem czy była możliwość pożyczenia za kaucją. Dla dzieci był osobny brodzik.
          Zdjęcia prześlę po 17 bo w tej chwili jestem w pracy.
          • damapik7 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 09.01.08, 10:19
            Jesteś genialna, wielkie dzięki !

Czekam w takim razie na zdjecia ;)
            Ania
            • damapik7 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 09.01.08, 21:09
              Witam !
              Bardzo,bardzo dziękuje za zdjęcia. Faktycznie ślicznie to wszystko wygląda,
              jeszcze tylko żeby pogoda dopisała i udane wakacje gwarantowane.

Gorąco pozdrawiam.
              • damapik7 do Gość Marta 09.01.08, 21:10
                Witam !
                Bardzo,bardzo dziękuje za zdjęcia. Faktycznie ślicznie to wszystko wygląda,
                jeszcze tylko żeby pogoda dopisała i udane wakacje gwarantowane.

Gorąco pozdrawiam.
                • beata224 Re: do Gość Marta 10.01.08, 11:15
                  Witam,
                  Przeslij mi proszę swoje zdjęcia -jezeli to nie problem. napisz coś
                  wiecej nt. tej ulicy koło Hotelu -czy jest bardzo ruchliwa?
                  • Gość: Marta Re: do Gość Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 19:42
                    Ulica jest dosyć szeroka przedzielona pasem zieleni, moim zdaniem
                    ruch nie jest duży i uciążliwy, nie miałam żadnych problemów z
                    przejściem przez nią. Zdjęcia prześlę tylko podaj maila.
                    • Gość: kamil Re: do Gość Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 02:51
                      witam serdecznie, ja tez wybieram sie do tego hotelu na wakacje. Czy mogłabyś mi też przesłać te fotki?
                      • Gość: kamil Re: do Gość Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 02:53
                        to jest mój mail- guru.k@vp.pl
          • Gość: Cower do Marta Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.centertel.pl 03.02.08, 22:14
            Witam Cie
            Czy mogłabyś przesunąć parę fotek pod adres cower@go2.pl
            Z góry dziękuję i pozdrawiam
            Marcin
          • Gość: maciek Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.chello.pl 18.02.08, 17:34
            witam mam prozbe mógl bym prosic o kilka fotek wybieram sie tam w czerwcu i
            chcial bym zobaczyc jak to wyglaga z gory dziekuje bardzo.POZDRAWIAM
      • alicja.zimnoch Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 12.01.08, 15:34
        Wybieram się z mężem do tego hotelu 05 czerwca , jeżeli możesz to wyslij mi
        zdięcia z tego hotelu na adres alicja.zimnoch@gazeta.pl
        • Gość: Mat Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.08, 01:41
          Witam prawdopodobnie wybieram się do tego hotelu 12.06 na 2 tyg z opcja All. Jak
          byś mogla to również prosiłbym o zdjęcia ;)
          I jeszcze jedno pytanie czy przez 2 tyg się tam nie zanudzimy ??

PS. są bardzo róźne opinie nt. tego hotelu i szczerze powiedziawszy trochę się
          boję...
          • damapik7 do Mat 19.01.08, 10:48
            Podaj adres e-mail to prześlę Ci zdjęcia hotelu.
            • Gość: tifosi811 Re: do Mat IP: 85.14.94.* 29.01.08, 22:19
              witam serdecznie rowniez planuje wyjazd w te wakacje wlasnie do tego
              hotelu i jesli nie bylo by to klopotem bardzo prosze o obiektywne
              oceny pobytu dla opcji all i oraz ewentualne fotki z gory dziekuje
              zyczliwym moj mail tifosi811@gmail.com
        • Gość: kamil Re:kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 02:56
          a ja bede tam od 19.06
          • Gość: sabina Re:kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:02
            Witam!!Ja tez sie wybieram do tego hotelu 12.06.Gdybym również mogła prosić o
            fotki,byłabym bardzo wdzięczna Sabina_g@poczta.onet.pl
      • Gość: maciek Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.chello.pl 18.02.08, 17:42
        witam prosil bym o kilka fotek holys171@wp.pl z gory dziekuje bardzo
        • Gość: Mirek Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.tktelekom.pl 02.03.08, 23:19
          To wspaniale dowiedzieć się czegoś więcej od tego kto juz tam był.
          Jedziemy z żoną 22-05 na dwa tygodnie. To nasza pierwsza podróż w
          tym kierunku. Jak ,,załatwia się pokój z widokiem na może ($).
          Jak z wycieczkami a szczegolnie na Saharę, od kogo kupić najtaniej.
          Co tam jeszzce proponują.
          Jeśli można to poproszę o fotki - mrapiej@op.pl
          Pozdrawiam i z góry dziękuję.
          Mirek
          • Gość: rico62 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.centertel.pl 03.04.08, 15:44
            www.elmouradi.com/cr2.resa/ui/aba/Hotel_Detail.aspx?&user=869&curr=1&ilng=1&id=725&fromd
            • Gość: rico62 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.centertel.pl 03.04.08, 15:48
              jade tam z zoną 15 maja,z katowic wylot wkleiłem link tam jest wszystko zdjecia
              ,i wirtualna podróz po hotelu pozdrawiam rico62@vp.pl
              • Gość: malinka Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.orneta.arkusnet.pl 03.04.08, 21:48
                można prosić o ten link do hotelu bo nie został wklejony
                Serdeczne dzięki
    • elgry Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 06.04.08, 17:09
      Także wybieram się w maju do tego hotelu. Pozyskuję informacje od
      speca od Tunezji. Zamieszczam je na blogu
      afrykamoja.bloog.pl/
      żeby inni także mogli skorzystać.

Dostaliście już informację o dopłacie paliwowej? Ciekawi mnie jej
      wyskokość. Ja mam dopłacać 66 zł, czyli moim zdaniem nie jest źle.
      • Gość: tunezja Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 16:08
        www.youtube.com/watch?v=-_u3_bIHi7w
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka