damapik7 05.01.08, 19:37 Wybieram się w maju do tego miejsca. Prosiłabym o jak najwięcej informacji. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 19:47 Zobacz na stronie holidaycheck są tam opinie i zdjęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.wsisiz.edu.pl 09.01.08, 09:25 Byliśmy z mężem 2 lata temu w hotelu El Menzah w Hammamecie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Sam hotel położony jest turystycznej części Hammametu gdzie dużo jest sklepów i restauracji, niedaleko jest Medina, wesołe miasteczko, jak wybierzesz się trochę dalej jest taki mini market. Plaża naprzeciwko hotelu, oddzielona ulicą, siedząc na plaży widzi się hotel. Piasek ładny, leżaków dużo jedyną wadą jest brak prysznica na plaży. Sam Hammamet to bardzo czyste miasto(nie znajdziesz tam na ziemi nawet jednego papierka) ładna zieleń podlewana codziennie, wszędzie ławki. Jeżeli chodzi o hotel to pokoje są duże dokładnie takie jak w katalogach, balkony ze stolikiem i krzesłami też nie należą do małych. Pokoje były sprzątane codziennie,żadnego robactwa o którym czasem się czyta, obsługa bardzo miła i kontaktowa. Jeżeli miałabym wymienić jakieś wady to brak klimatyzacji na korytarzach na piętrach (no ale przecież nie mieszka się na korytarzu :))oraz to że na stołówce kelnerzy nie nadążali z dostarczaniem czystych naczyń i trzeba było czekać a to na łyżeczkę a to na filiżankę i było to trochę męczące.Nie wiem co jeszcze chciałabyś wiedzieć ? Jeżeli podasz maila to mogę wysłać zdjęcia hotelu i pokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
damapik7 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 09.01.08, 09:48 Serdeczne dzięki za odpowiedź. Mam w takim razie jeszcze pare pytań. Jedziemy z dwuletnim dzieckiem, czy brodziki dla dzieci są faktycznie dostosowane dla takich szkrabów czy jednak dla trochę starszych dzieciaczków? Napisz prosze jak jedzenie,my wykupiliśmy wersję ALL ze wzgledu na dziecko. Czy dało się jeść i czy nie dochodziło do "rewolucji". Mam również pytanie odnośnie ręczników czy sa dostępne czy tylko za kaucją. Odnośnie pokoi to pytanko- czy pokoje skierowane są tylko na ogród i basen czy również na morze? Jedziemy z Scan Holiday. Jeśli mogłabym prosić te fotki z hotelu, pokoi i okolicy, było by super zobaczyć. Mój e-mail: ania_szczachor@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.wsisiz.edu.pl 09.01.08, 10:15 Jeżeli chodzi o jedzenie to nie mieliśmy żadnych sensacji żołądkowych, monotonne były głównie śniadania(jajko na twardo, sadzone, grzanki,croissant, ser żółty,wędlina,jakieś warzywa, muesli, do picia kawa,herbata,kakao, obiadokolacje bardziej urozmaicone i smaczne na deser dużo owoców i słodyczy. Nie mieliśmy wersji ALL, byliśmy z Eccoholiday. Pokoje były zarówno z widokiem na morze jak i na basen (od tej strony było bardziej głośno ze względu na różne wieczorne imprezy przy basenie) Ręczników nie widziałam ani na plaży ani nad basenem, my akurat mieliśmy swoje więc nie wiem czy była możliwość pożyczenia za kaucją. Dla dzieci był osobny brodzik. Zdjęcia prześlę po 17 bo w tej chwili jestem w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
damapik7 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 09.01.08, 10:19 Jesteś genialna, wielkie dzięki ! Czekam w takim razie na zdjecia ;) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
damapik7 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 09.01.08, 21:09 Witam ! Bardzo,bardzo dziękuje za zdjęcia. Faktycznie ślicznie to wszystko wygląda, jeszcze tylko żeby pogoda dopisała i udane wakacje gwarantowane. Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
damapik7 do Gość Marta 09.01.08, 21:10 Witam ! Bardzo,bardzo dziękuje za zdjęcia. Faktycznie ślicznie to wszystko wygląda, jeszcze tylko żeby pogoda dopisała i udane wakacje gwarantowane. Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata224 Re: do Gość Marta 10.01.08, 11:15 Witam, Przeslij mi proszę swoje zdjęcia -jezeli to nie problem. napisz coś wiecej nt. tej ulicy koło Hotelu -czy jest bardzo ruchliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: do Gość Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 19:42 Ulica jest dosyć szeroka przedzielona pasem zieleni, moim zdaniem ruch nie jest duży i uciążliwy, nie miałam żadnych problemów z przejściem przez nią. Zdjęcia prześlę tylko podaj maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: do Gość Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 02:51 witam serdecznie, ja tez wybieram sie do tego hotelu na wakacje. Czy mogłabyś mi też przesłać te fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: do Gość Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 02:53 to jest mój mail- guru.k@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cower do Marta Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.centertel.pl 03.02.08, 22:14 Witam Cie Czy mogłabyś przesunąć parę fotek pod adres cower@go2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.chello.pl 18.02.08, 17:34 witam mam prozbe mógl bym prosic o kilka fotek wybieram sie tam w czerwcu i chcial bym zobaczyc jak to wyglaga z gory dziekuje bardzo.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.zimnoch Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 12.01.08, 15:34 Wybieram się z mężem do tego hotelu 05 czerwca , jeżeli możesz to wyslij mi zdięcia z tego hotelu na adres alicja.zimnoch@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.08, 01:41 Witam prawdopodobnie wybieram się do tego hotelu 12.06 na 2 tyg z opcja All. Jak byś mogla to również prosiłbym o zdjęcia ;) I jeszcze jedno pytanie czy przez 2 tyg się tam nie zanudzimy ?? PS. są bardzo róźne opinie nt. tego hotelu i szczerze powiedziawszy trochę się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
damapik7 do Mat 19.01.08, 10:48 Podaj adres e-mail to prześlę Ci zdjęcia hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tifosi811 Re: do Mat IP: 85.14.94.* 29.01.08, 22:19 witam serdecznie rowniez planuje wyjazd w te wakacje wlasnie do tego hotelu i jesli nie bylo by to klopotem bardzo prosze o obiektywne oceny pobytu dla opcji all i oraz ewentualne fotki z gory dziekuje zyczliwym moj mail tifosi811@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re:kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 02:56 a ja bede tam od 19.06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re:kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:02 Witam!!Ja tez sie wybieram do tego hotelu 12.06.Gdybym również mogła prosić o fotki,byłabym bardzo wdzięczna Sabina_g@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.chello.pl 18.02.08, 17:42 witam prosil bym o kilka fotek holys171@wp.pl z gory dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.tktelekom.pl 02.03.08, 23:19 To wspaniale dowiedzieć się czegoś więcej od tego kto juz tam był. Jedziemy z żoną 22-05 na dwa tygodnie. To nasza pierwsza podróż w tym kierunku. Jak ,,załatwia się pokój z widokiem na może ($). Jak z wycieczkami a szczegolnie na Saharę, od kogo kupić najtaniej. Co tam jeszzce proponują. Jeśli można to poproszę o fotki - mrapiej@op.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję. Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico62 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.centertel.pl 03.04.08, 15:44 www.elmouradi.com/cr2.resa/ui/aba/Hotel_Detail.aspx?&user=869&curr=1&ilng=1&id=725&fromd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico62 Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.centertel.pl 03.04.08, 15:48 jade tam z zoną 15 maja,z katowic wylot wkleiłem link tam jest wszystko zdjecia ,i wirtualna podróz po hotelu pozdrawiam rico62@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.orneta.arkusnet.pl 03.04.08, 21:48 można prosić o ten link do hotelu bo nie został wklejony Serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah 06.04.08, 17:09 Także wybieram się w maju do tego hotelu. Pozyskuję informacje od speca od Tunezji. Zamieszczam je na blogu afrykamoja.bloog.pl/ żeby inni także mogli skorzystać. Dostaliście już informację o dopłacie paliwowej? Ciekawi mnie jej wyskokość. Ja mam dopłacać 66 zł, czyli moim zdaniem nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunezja Re: Hammamet - hotel El Mouradi El Menzah IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 16:08 www.youtube.com/watch?v=-_u3_bIHi7w Odpowiedz Link Zgłoś