Gość: wisnia_79 IP: *.crowley.pl 18.01.08, 12:44 Macie jakies pomysły jak uchronic dzieci w wieku 3-4 lata przed problemami zołądkowymi.Bo dorosli to wiadomo po chrabąszczu do posiłku a co z dziećmi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tufta75 Re: zdrowie dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 23:28 Słyszałam żeby dawać pić coca-cole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazymary18 Re: zdrowie dzieci IP: *.gprs.plus.pl 20.01.08, 23:52 przede wszystkim nie pić napojów z lodem (kostki lodu są przeważnie robione z kranówki i tym sposobem najczęściej dochodzi do zatruć),i darować sobie lody z ulicy , najlepiej niech piją tą regionalną zielono-miętową herbatkę , unikać przejadania się a jak już dopadnie "klątwa faraona" to nie doprowadzać do odwodnienia organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: zdrowie dzieci 21.01.08, 13:48 To prawda - ja colę podaję dzieciom zawsze jeśli maja problemy żołądkowe i działa doskonale, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
analena79 Re: zdrowie dzieci 28.01.08, 17:19 Podawałam synkowi Lacidofit przez 2 tygodnie przed wyjazdem i podczas pobytu i nie było niespodzianek. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś