Dodaj do ulubionych

Tunezja ze Scan Holiday

IP: *.be.jnj.com 13.02.08, 14:52
Jak w temacie. Mozna im zaufac? Mieliscie jakies niemile
niespodzianki? Oplaca sie wykupic all inc.? Kiedy przypada ramadan?
Jaka jest pogoda pod koniec sierpnia? (czy nie za goraco?)
Obserwuj wątek
    • Gość: sebazax Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:11
      Podpinam sie pod temat. Też jedziemy ze SH po raz pierwszy. Czego
      sie spodziewać po nich? (nie chodzi o sam hotel)
      • Gość: mobonika Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 17:22
        O ile mi wiadomo ramadan przypada w tym roku od 2 września do 1
        października. Również pierwszy raz jadę z SH. Jestem dobrze
        nastawiona, spotkałam się wyłącznie z pozytywnymi opiniami
        dotyczącymi wycieczek orgnizowanych przez to biuro. Pozdrawiam.
        • Gość: adam Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.chello.pl 13.02.08, 19:59
          Byłem ze Scan w ub.roku na Djerbie,wszystko bylo ok,żadnych
          niemiłych niespodzianek.Właściwie wszystko było tak,jak opisują w
          ofercie,bardzo fajne animacje,club scan dla dzieci był strzałem w 10.
          W tym roku również spędzamy wakacje z tym biurem,tym razem Tunezja w
          2poł. sierpnia.Mam nadzieję,że przeżyjemy te upały!!
    • Gość: Crazymary18 Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.cn.net.pl 14.02.08, 23:18
      byłam na Djerbie z tego biura, bez zastrzeżeń, wszystko tak jak w katalogu, tak
      jak obiecywali-pełne zadowolenia ;-)Polecam warto ;-)sprawdzone
      • Gość: Agata Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: 80.51.246.* 18.02.08, 14:33
        Byłam ze Scan Holiday 4 razy z czego 2 razy w Tunezji. Jestem
        zadowolona (moi znajomi również).
        • Gość: agnieszkaep Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 20:30
          w jakim hotelu byliście w Tunezji - zastanawiam się między Bella Vista czy Sol Club Selima... napiszcie swoje opinie
          ślicznie dziękuję :)
    • Gość: m&m Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.pai.net.pl 18.02.08, 16:37
      bylismy ze scanem 2 razy na wakacjach (Turcja i Tunezja) w tym roku bedzie Kos. Zawsze ekstra, zgodnie z ofertą, bez niespodzianek, chyba, że na korzyść klientów :-) Wg nas biuro godne polecenia.
    • Gość: Marek Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 08:27
      Jadę ze Scanem w tym roku już po raz trzeci (Tunezja,Turcja teraz Egipt) zawsze
      było zgodnie z ofertą i byliśmy zadowoleni.
      Pozdrawiam
      • agnieszkaep Re: Tunezja ze Scan Holiday 05.03.08, 21:43
        Marku
        w Tunezji, w jakim hotelu byłeś ze Scanem?
        słyszałeś coś o Sol Club Selima - opcja all?
        • g.grzegorz1 Re: Tunezja ze Scan Holiday 05.03.08, 22:56
          Byłem ze SH już 3 razy( Turcja, Grecja, Tunezja, w tym roku jadę do Egiptu ).
          Wybieram ich ze względu na ofertę dla rodzin. Myślę że pod tym względem są
          najlepsi. W Tunezji byłem w 2007 roku w Club Selima. Byłem z dzieciakiem 3,5
          roku. Wróciła zachwycona. My byliśmy tylko zadowoleni. Ze strony biura ok, hotel
          zasługuje na 3* ale na pewno nie na 4*. Nie było się za bardzo o co czepiać
          ale... Byłem we wrześniu w okresie ramadanu i obsługa w głównym barze w hotelu
          była beznadziejna. Stała się taka dokładnie od momentu rozpoczęcia ramadanu. Ale
          wszystko pozostałe ok. Plaża super, nuda jak to w Tunezji, można polatać na
          spadochronie 100 m od hotelu. Jedzenie nie najgorsze, ale wszystko smakuje tak
          samo. Brak było takiego fajnego barku z duszą i klimatem. Są za to w hotelu
          takie sztywne barki bez uroku. Animacje były zajeb... ubaw po pachy. Fakir był
          najlepszym przedstawieniem jakie do tej pory widziałem ( a myślę że widziałem
          już dużo )Jeśli chcesz pojechać akurat do Tunezji to mogę powiedzieć polecam,
          ale jeśli lubisz hotele na bardzo wysokim poziomie to się zastanów. Hotel jest
          po prostu nie najgorszy. Jakbyś chciała pogadać to gg 8490520
          • agnieszkaep Re: Tunezja ze Scan Holiday 06.03.08, 12:33
            Grzegorz, odezwałam się na gg.
            Zachęciła mnie Twoja wypowiedź.Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka