Gość: The travel of.. IP: *.be.jnj.com 13.02.08, 14:52 Jak w temacie. Mozna im zaufac? Mieliscie jakies niemile niespodzianki? Oplaca sie wykupic all inc.? Kiedy przypada ramadan? Jaka jest pogoda pod koniec sierpnia? (czy nie za goraco?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebazax Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:11 Podpinam sie pod temat. Też jedziemy ze SH po raz pierwszy. Czego sie spodziewać po nich? (nie chodzi o sam hotel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobonika Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 17:22 O ile mi wiadomo ramadan przypada w tym roku od 2 września do 1 października. Również pierwszy raz jadę z SH. Jestem dobrze nastawiona, spotkałam się wyłącznie z pozytywnymi opiniami dotyczącymi wycieczek orgnizowanych przez to biuro. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.chello.pl 13.02.08, 19:59 Byłem ze Scan w ub.roku na Djerbie,wszystko bylo ok,żadnych niemiłych niespodzianek.Właściwie wszystko było tak,jak opisują w ofercie,bardzo fajne animacje,club scan dla dzieci był strzałem w 10. W tym roku również spędzamy wakacje z tym biurem,tym razem Tunezja w 2poł. sierpnia.Mam nadzieję,że przeżyjemy te upały!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazymary18 Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.cn.net.pl 14.02.08, 23:18 byłam na Djerbie z tego biura, bez zastrzeżeń, wszystko tak jak w katalogu, tak jak obiecywali-pełne zadowolenia ;-)Polecam warto ;-)sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: 80.51.246.* 18.02.08, 14:33 Byłam ze Scan Holiday 4 razy z czego 2 razy w Tunezji. Jestem zadowolona (moi znajomi również). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszkaep Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 20:30 w jakim hotelu byliście w Tunezji - zastanawiam się między Bella Vista czy Sol Club Selima... napiszcie swoje opinie ślicznie dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.pai.net.pl 18.02.08, 16:37 bylismy ze scanem 2 razy na wakacjach (Turcja i Tunezja) w tym roku bedzie Kos. Zawsze ekstra, zgodnie z ofertą, bez niespodzianek, chyba, że na korzyść klientów :-) Wg nas biuro godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Tunezja ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 08:27 Jadę ze Scanem w tym roku już po raz trzeci (Tunezja,Turcja teraz Egipt) zawsze było zgodnie z ofertą i byliśmy zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaep Re: Tunezja ze Scan Holiday 05.03.08, 21:43 Marku w Tunezji, w jakim hotelu byłeś ze Scanem? słyszałeś coś o Sol Club Selima - opcja all? Odpowiedz Link Zgłoś
g.grzegorz1 Re: Tunezja ze Scan Holiday 05.03.08, 22:56 Byłem ze SH już 3 razy( Turcja, Grecja, Tunezja, w tym roku jadę do Egiptu ). Wybieram ich ze względu na ofertę dla rodzin. Myślę że pod tym względem są najlepsi. W Tunezji byłem w 2007 roku w Club Selima. Byłem z dzieciakiem 3,5 roku. Wróciła zachwycona. My byliśmy tylko zadowoleni. Ze strony biura ok, hotel zasługuje na 3* ale na pewno nie na 4*. Nie było się za bardzo o co czepiać ale... Byłem we wrześniu w okresie ramadanu i obsługa w głównym barze w hotelu była beznadziejna. Stała się taka dokładnie od momentu rozpoczęcia ramadanu. Ale wszystko pozostałe ok. Plaża super, nuda jak to w Tunezji, można polatać na spadochronie 100 m od hotelu. Jedzenie nie najgorsze, ale wszystko smakuje tak samo. Brak było takiego fajnego barku z duszą i klimatem. Są za to w hotelu takie sztywne barki bez uroku. Animacje były zajeb... ubaw po pachy. Fakir był najlepszym przedstawieniem jakie do tej pory widziałem ( a myślę że widziałem już dużo )Jeśli chcesz pojechać akurat do Tunezji to mogę powiedzieć polecam, ale jeśli lubisz hotele na bardzo wysokim poziomie to się zastanów. Hotel jest po prostu nie najgorszy. Jakbyś chciała pogadać to gg 8490520 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaep Re: Tunezja ze Scan Holiday 06.03.08, 12:33 Grzegorz, odezwałam się na gg. Zachęciła mnie Twoja wypowiedź.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś