pocztowka_z_egiptu 22.02.08, 20:32 Hej ludziska! Czy ktos byl w tym hotelu? Moze jakies opinie? Komentarze? Czy ten hotel rzeczywiscie zasluguje na 4* ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotpiasecki Re: Sousse Palace 24.02.08, 13:08 Byłem tam w zeszłym roku. Hotel w mojej opinii zasługuje na swoje gwiazdki. Położony w samym centrum Susy ( zaraz naprzeciwko przy rue de Palestine masz siedzibę biura Sahel Voyages - zatrudniaja bardzo dobrych polskich przewodników), dosłownie o 5 minut od Mediny. Ale uwaga : hotel składa się z budynku głównego ( 8 pięter i od strony ruchliwej ulicy), oraz dwu pawilonów trzypiętrowych ( jeden wzdłuż basenu , drugi wzdłuż brzegu morskiego - ten polecam ). Kawiarenka internetowa na miejscu. Miła obsługa . Jedzonko urozmaicone. Robaków nie stwierdzono. Dostęp do plaży bezpośredni - przechodzisz jedynie przez, ciągnący się wzdłuż wybrzeża w Susie chodnik- dreptak ( nie musisz przechodzisz przez żadną ulicę).Ogółem - jeśli chcesz być w centrum miasta to zdecydowanie WARTO. Odpowiedz Link Zgłoś
jotpiasecki Re: Sousse Palace 24.02.08, 14:01 a w zasadzie to najlepiej samemu zobaczyć : travelzone.pl/hotele/tunezja/sousse-palace.html Odpowiedz Link Zgłoś
pocztowka_z_egiptu Re: Sousse Palace 25.02.08, 12:19 Wielkie dzieki za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
pocztowka_z_egiptu Re: Sousse Palace 08.03.08, 11:33 Czy ten hotel naprawde jest tak malo popularny? Liczylam na wiecej odpowiedzi. Moze ktos jeszcze cos wie o tym hotelu??? Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
jotpiasecki Re: Sousse Palace 08.03.08, 15:20 Bardzo go mało w ofertach naszych biur...Według mnie jest on bardzo atrakcyjny ze względu na położenie i standart .... A dlaczego nie jest popularny ... kto to wie ? Ja znalazłem najpierw sam hotel, a potem szukałem , kto mi go może sprzedać ... Odpowiedz Link Zgłoś