michal-115 23.05.08, 14:01 Witam.Czy wybiera sie ktos 19czerwca do hotelu Saadia.Prosze o opinie na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 11:43 Właśnie wróciłam z miejsca o które pytasz. Jestem bardzo zadowolona. Oferują dobre jedzenie(i duzo), przyzwoite, czyste pokoje, codzienne sprzątanie, wymianę ręczników na życzenie(brudne trzeba wrzucić do wanny), fajny i spory basen. Do ładnej hotelowej plaży można bezpłatnie dojechać bryczką lub po prostu przejść(ok. 400 m.). Absolutnym gwożdziem naszego pobytu w Tunezji była dwudniowa wycieczka na Saharę. Fantastyczne wrażenia. Bardzo polecam. Jeszcze jedna praktyczna informacja: za 1 dolara otrzymujesz 1.15 dinara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Hotel SAADIA IP: *.cantonimotor.com.pl 27.05.08, 10:17 Mogłabys podesłać jakieś zdjęcia hotelu? Byłbym wdzięczny.adres : mplew@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
diablo_wawa Re: Hotel SAADIA 26.05.09, 11:45 Serdeczne dzieki za praktyczne informacje.Wybieram sie do tego hotelu z rodzina 11.06 z Wawy.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrest Re: Hotel SAADIA IP: 213.25.173.* 02.06.09, 14:41 Ja z rodzinkas wyjezdzam 12 z Katowic na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Hotel SAADIA IP: *.cantonimotor.com.pl 27.05.08, 10:16 Również 19 czerwiec Saadia z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
michal-115 Re: Hotel SAADIA 27.05.08, 16:30 Dzięki za info.Wybieramy sie z dziecmi i znajomymi w sumie 13 osób Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1-977 Re: Hotel SAADIA 27.05.08, 19:33 my też lecimy 19-go z Katowic. W sumie 3 osoby w tym 9-letnia córka. Leci ktoś jeszcze z Katowic? pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
anusia72 Re: Hotel SAADIA 08.06.08, 15:22 witam ; ja z mężem wylatujemy z Gdańska. pozdrawiam wszystkich serdecznie... i do zobaczenia w Monastirze!!!!!!! już się nie mogę doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia72 Re: Hotel SAADIA 08.06.08, 15:26 przesyłam linka do zdjęć hotelu sasdia... bardzo ładny i przytulny hotel, szczególnie ogród wieczorną porą; www.hotel-saadia.com/IndexFr.htm Odpowiedz Link Zgłoś
banas2210 Re: Hotel SAADIA 08.07.08, 13:33 Witam. Czy ktoś jechał do tego hotelu z oasistours. Proszę o informację jak było. Bardzo dużo jest negatywnych opinii o tym biurze. Wyjeżdżamy 17 lipca z Katowic. Czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:39 plaune jechac do tego hotelu w sierpniu i również czytałam wiele niegatywbnych opinii czy ktos moze napisac cos wiecej...podobno wszedzie jest daleko i nic tam nie ma oprucz hoteli bede wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 20:10 My wyjeżdżamy również 17 lipca tyle że z Krakowa. Do zobaczenia na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
aluchna65 Re: Hotel SAADIA 05.08.08, 19:15 Byliśmy z dzieckiem 12 lat w tamtym roku, owszem jest to dzielnica hoteli ale zaraz na przeciwko jest przystanek autobusu bilet do Souss kosztował ok 1 TDN ( 2,3 zł), poza tym taxi do Souss za 10- 12 TDN, wybraliśmy się tez do El Kantoui zapłaciliśmy ok 18 TDN do Monastiru autobus odjeżdza z przystanku od głównej ulicy ( z tyłu hotelu)- blizej niż do Souss. Hotel skromny, ale dbano o czystość , w porównaniu do tegorecznych wakacji w Egipcie(hotel ****) to SAAdia *** jest bajką z super wyżywieniem. Bardzo uprzejma obsługa, ale my jesteśmy rodzina włóczykiji i w hotelu bywaliśmy tylko z rana i późno wieczorem nie miało to wpływu na ilość dań do wyboru na kolacji.) życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:56 To jak wrazenia po pobycie w Saadi? Lece 21 sierpnia moze tez ktos tez sie tam w tym terminie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia27 Re: Hotel SAADIA IP: 195.136.192.* 12.08.08, 20:03 lecimy z mężem i synkiem z Katowic też 21 sierpnia:-).Do zobaczenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:24 Miło ze wreszcie znalazlam kogos kto rowniez sie tam wybiera :) Ja lece z chlopakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 19:19 Wrocilismy14sierp.z hotelu Saadia bylo super.Dobre jedzenie w ogromnych ilosciach.Zabawne animacje/super wieczory dla dzieci/Baseny w porzadku.Do plazy blisko.Dobre polozenie hotelu sprawia ze mozna sporo zwiedzic/Susse,Monastir,El Kantoui/.W poblizu typowo arabskie miasteczko Sahline /po drugiej str.ruchliwej ulicy,widac meczety/.Mozna pojsc pieszo co wielokrotnie robilismy.Pokoje duze wygodne czyste lozka.Sprzatanie odbywa sie codziennie.Odradzam pokoje na parterze/nieprzyjemny zapach wilgoci/.My mielismy na2pietrze i ok.Obsluga bardzo sie stara.Wszyscy mili ,uprzejmi,usmiechnieci.Polecam ten hotel osobom z dziecmi/bylismy z 4latka/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsoka Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 17:54 Hej, my lecimy 22 sierpnia z Katowic, 4 osobowa rodzina polako- węgrów ze znajomymi z Wisły, bardzo się cieszymy, że będzie tam jeszcze parę Polaków. A ile lat ma wasz synek, bo nasz 12 a znajomych 13 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drucik33 Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:02 Mam prośbę .Jak nie zapomnicie to pozdrówcie animatorów Asha i Rabija od Janusza z polski powinni wiedziec o kogo chodzi .Fajnie prowadzą animacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia27 Re: Hotel SAADIA IP: 195.136.192.* 17.08.08, 23:37 no nasz trochę młodszy- ma 6 lat,ale uwielbia towarzystwo starszych kolegów , więc na pewno bez problemu się dogadają:-)pozdrawiam i do zobaczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drucik33 Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:55 Byłem tam od 24.07 do 7 .08.Hotel -pokoje skromne- jedzenie OK .Natomiast zarombiste animacje i animatorzy.Super zabawa dziennie inne programy wieczorne.w ciągu dnia mnóstwo zajecia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsoka Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 09:57 A będzie jeszcze może ktoś z Polski w hotelu Saadia od 22 do 28 sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 10:19 Ciekawe jak tam bedzie...? Bo jest mnostwo opinni negatywnych o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 22:18 I bylo suuuuuuuper :D Polecam ten hotelik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia27 Re: Hotel SAADIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 13:32 cześć Kasiu:-) Zgadzam się -było super!!!Klimat w hotelu rewelacyjny, obsługa bardzo miła , animatorzy pierwsza klasa!!! Jedyny minus to pokoje oraz korytarze. Czyste co prawda,ale niezbyt ładne...jedak po 2 dniach można się przyzwyczaić i jest ok. Jedzenia dużo, trochę monotonne:-) Byłam z 6-latkiem - brakowało mu zup. Następnym razem zabiorę gorące kubki i będzie full wypas:-)Jeśli jeszcze pojedziemy do Tunezji, to na pewno do Saadii!!!! Pozdrowienia dla wszystkich Polaków z naszego turnusu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hotel SAADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 11:37 Też byliśmy całą rodzina 9 osób,w tym 3 dzieci w tym hotelu i było cudownie. dzieci też były na Saharze-5,7.8 lat i wróciły zachwycone Zupy też były,stały w termosach przy pieczywie i naprawdę smaczne,jarzynowa włoska pycha,a bez zasmażek zawiesistości z mąki,2 lub 3 do wyboru. jedzenie o niebo lepsze niż w Riadh Palms.a bylismy i w innych hotelach.Dzieci tęsknia tez za wspaniałymi basenami i anmacjami w hotelu Szafir w Hammamecie to ten z bungalowami. A w ogóle to T unezja jest super, bo jeszcze tam mozna czuc się bezpieczniej niż w Polsce.A wszystkim narzekającym na rzekomy syf ,radzę dobrze rozejrzeć się w swojej okolicy. ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tala Re: Hotel SAADIA IP: *.centertel.pl 08.09.08, 15:50 wybieram sie teraz do saadi 25 wrzesnia,bylam juz dwa razy w tunezji i zdecyodwaam sie jechac 3 raz :)mam pytanie czy niedaleko hotelu sa jakes taksowki bo jest napisane ze jest przystanek autobusowy? wogole jak mniej wiecej wyglada okolica hotelu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia27 Re: Hotel SAADIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 12:55 taksówki stoją przed bramą wjazdową do hotelu, w pobliżu są...inne hotele:-), no i plaża. Do Monastiru taksówką jedzie się ok.10 min. Taksówkarz podaje cenę 10 dinarów, ale za 7 prawie każdy pojedzie. Atrakcji na terenie jest tak dużo , animacje tak świetne, że ani razu nie poczuliśmy potrzeby aby gdzieś się oddalić. Dla młodych , bardzo rozrywkowych ludzi są podobno wypasione dyskoteki w Susse.Dodam jeszcze ,że odcinek plaży , który należy do Saadii nie należy do najczystszych. Morze również brudne, ale wystarczy przejść trochę dalej i jest ok. Ogólnie wakacje w Saadi uważam za bardzo udane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tala Re: Hotel SAADIA IP: *.centertel.pl 09.09.08, 15:13 dziekuje za odpowiedz, ja wylatuje 25wrzesnia i wsumie nie moge sie doczekac wakacji.juz 3 raz w tunezji ale jeszce ne bylam w czasie ramadanu:/ Odpowiedz Link Zgłoś