Gość: iwanbt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:40 Kupilismy walizke na szyfr pomozcie nam ustalic swoj szyfr czy ktos umie????Ustawiamy swoj szyfr ale wchodzi tylko sklepowy szyfr a nie nasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dana J. Re: walizka szyfr IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.06.08, 22:46 A nie masz instrukcji? Może coś zle robisz? Hm, tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: walizka szyfr 12.06.08, 08:14 Może to walizka na tzw. "szyfr lotniczy" znany służbom celnym ??? Jest jakis napis na zameczku szyfrowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: walizka szyfr IP: *.crowley.pl 12.06.08, 10:17 Miałam podobny problem z kłódką na szyfr ,którą kupiłam do walizki,Myślę ,że zasada jest podobna.Spróbuj tak: ustaw w zaznaczonej na kłódce pozycji (przeważnie kreska) szyfr producenta, potem trzeba wcisnąć albo zcisnąc odpowiednie miejsce ( powinno byc pokazane w instrukcji ) i cały czas przyciskając wprowadź swój szyf.Potem puść i powinno byc ok. Odpowiedz Link Zgłoś