alicja.zimnoch 13.06.08, 21:51 Wróciłam z tgo hotelu 12 czerwca może ktoś ma jakieś pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jimi34 Re: El Mouradi Menzah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 22:40 ja tez tam bylem w tym czasie z jakiego biura bylas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi34 Re: El Mouradi Menzah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 17:41 tak z biura kopernik wyjazd mielismy 10 45 takim busikiem na lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi34 Re: El Mouradi Menzah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 17:44 wyslij fotke my ci tez wyslemy pewno mijalismy sie na korytarzach jimi34@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.zimnoch Re: El Mouradi Menzah 15.06.08, 10:49 Ja miałam wyjazd z hotelu o godz 02 15 ze srody na czwartek więc chyba nie jechaliśmy razem na lotnisko bo my jechaliśmy nie busikiem tylko autokarem . Ty pewnie miałeś lot na lotnisko w katowicach a ja do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi34 Re: El Mouradi Menzah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 10:51 tak do katowic jechalismy bylismy bardzo zli bo skrocili nam pobyt kopernik Odpowiedz Link Zgłoś
kacpertk Re: El Mouradi Menzah 14.06.08, 20:42 Lecę tam 19 na dwa tygodnie - też z Kopernika. Czy wersja all ex wystarcza? Czy obejmuje wszystkie napoje we wszystkich barach? Czy są w ogóle bary przy plaży? mój gg 11268050 Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.zimnoch Re: El Mouradi Menzah 15.06.08, 10:45 Wersja all ex wystarcza w zupełności ( dla mnie osobiście aż za dużo ) napoje i drinki we wszystkich barach za darmo jedynie w barze na plaży tylko napoje bez drinków i piwa Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: El Mouradi Menzah 15.06.08, 11:24 Ja dodam, że napoje są wszelkie - w puszkach i butelkach, nie tylko ich miejscowe z saturatorów. Gin, whiski, wódka, liker 40%, wino, cola, sprite, fanta, itd...itp... Nawet butelka wody do pokoju codziennie. Zupełnie niepotrzebnie wiozłam z Polski wódeczkę na odkażanie. Jedzenie? Nie sposób zgłodnieć. Nawet śniadanie dla "nocnych marków" o godzinie 2 w nocy. Nie zdołałam zapamietać, ile tych posiłków i w jakich godzinach, bo korzystałam z 3 podstawowych. Praktycznie można nie wydać ani 1 centa. Owoców i słodkości także pod dostatkiem, więc sie nie dokupuje. Można jechać bez kaski :))) Odpowiedz Link Zgłoś