Gość: piotrk IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 24.06.08, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: 83.238.13.* 24.06.08, 14:51 i jak się Exim spisał ? bo opinie o tej firmie są przeróżne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcians Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:34 No właśnie - jak się Exim spisał? Jak lot? - leciałeś liniami Karthago Airlines? No i jak w samym hotelu? Dawałeś "dopłatę za lepszy pokój" do paszportu? jeśli tak to ile? Jak wygląda kwestia z leżakami na plaży? Czy za leżaki płaciłeś (ile) ? Byłeś w opcji All Inc. ? - jeśli tak, co z barem na plaży? czy również w nim jest objęty opcją All czy nie? No i ogólnie - jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrk Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 25.06.08, 10:37 Exim spisał się bardzo dobrze, leciałem z Warszawy liniami air italy polska i muszę przyznać, że wbrew krążącym opiniom o tych liniach wszystko było wporządku. Mieliśmy opcję all inclusive i faktycznie wszytko jest bezpłatne na miejscu. Leżaki przy basenie jak i na plaży są bezpłatne. Hotel generalnie jest po remoncie i wszystkie pokoje są odmalowane i bardzo ładnie się prezentują. Dostaliśmy pokój na 2 pietrze nr 1223 z widokiem na morze :). Nic nie dopłacałem za pokój. Generalnie wrażenia bardzo pozytywne i polecam. Napewno wrócę jeszcze do Tunezji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrk Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 25.06.08, 10:38 Exim spisał się bardzo dobrze, żadnych problemów wszystko zgodne z opisem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do piotrk IP: 83.238.13.* 25.06.08, 13:41 To bardzo mnie pocieszyłeś z tym Exim-em i z Air Italy, bo lecę jutro do Tunezji i trochę się obawiam. Ale wierzę, że też wszystko będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: 82.146.247.* 04.07.08, 22:39 dziś wróciałm do bydgoszczy z tunezji. wczasy organizowane przez exim pierwsze io ostatnie w życiu!! TOTALNA PORAŻKA!!! o ile nie mogę powiedzieć złego słowa na hotel bo 5* na arabskie warunki jak najbardziej godnie nadane o tyle cała reszta bez sensu. rezydentka która na pioerwsze spotkanie spóźniła się 30 minut i jeszcze była zdziwiona, że ludziska są niepocieszone! Na dzien przed odlotem wypadało spotkać rezydentkę i posłuchać co ma do powiedzenia. tymczasem nasza gwiazda postanowila nas zlekceważyć i ze 20 osób czekało przeszlo godzinę az zjawi się jakiś eximtyp. Ok w koncu usłyszeliśmy, że lot o czasie i takie tam! wywiexli nas na lotnisko o 16 planowy odlot o 19.50m już w autobusie było wiadomo, ze jest opóxniony 3h 15 min. pan od transferu na lotnisko zmyl się i zostawił tłum ludzi z bagażami. gdy nastała godzina odlotu tego spóźnionego dodano kolejną godzinę i na tym koniec bo potem już nawet nikt nie trudził sie żeby napisać cokolwiek!! najfajniej było o 0.10 gdy do jednej bramki stało okolo 600 osób na monitorze wyświetlaly sie wyloty o tej samej godz z tego samego stanowiska do Moskwy, Bydgoszczy i Wrocławia.........Poleciala Moskwa reszta koczowała dalej. co dzielniejsi turyści z niemowlakami niemalże an rękach /no comment/ W końcu pojawila się o 2.30 rezydentka i stwierdzila ze jest zmeczona bo obudziliśmy ja w nocy!!!!w przeciwienstwie oczywiscie do tych co koczowali na lotnisku od 16! Nie wiedziala kompletnie nic! nie raczyła poinformowac dlaczego samoloty linii kartago nie odlatuja a na pytanie kiedy odlecimy odpowiedziala "jak bog da"-> chyba minęła się z powołaniem!!zresztą który lokalny?? ostatecznie jestesmy szczesciarzami bo po 12godzinach na lotnisku w koncu dotarlismy do domu. łódź podobno dostała propozycję zamieszkania w motelach tunezyjskich........... reasumując szkoda nerwów na wakacje z EXIMEM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcians Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:31 Bardzo Ci dziękuję za cenną opinię:) A mam jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda sytuacja z ręcznikami na plaży i przy basenie? Czy są wogóle dostępne takowe? Jeśli tak - to czy ich wypożyczenie jest płatne? - a jak tak to ile? Czy też muszę zabrać ręczniki ze sobą?, a może zmieniło się coś w kwestii zakazu wnoszenia hotelowych ręczników na basen/plażę? czy nadal nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: *.compower.pl 26.06.08, 17:16 ja bylam tam rok temu. reczniki trzeba było mieć swoje na plaze. ale podobało mi się w tym hotelu i równiez byłam z eximu. brak zastrzezeń do tego biura. jedynie linie lotnicze w rozsypce. myślałam ze po drodze sie rozpadniemy. leciałam z karthago airlines. fotele ledwo sie trzymały podłoza :/ ale naszczescie w obie strony dolecielismy calo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrk Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: *.171.41.2.crowley.pl 04.07.08, 08:46 Generalnie ręczniki są w pokojach (wymieniane codziennie)na plaże czy na basen nie wolno wynosić ręczników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: właśnie wróciłem z Eximem z Mahdi hotel thaps IP: *.sukcesnet.pl 20.07.08, 22:32 JA też nieawno wróciłam. może mi ktoś powiedzieć jak sie nazywa piosenka ktora grali w thapsusie te "pi pi pi ..." albo wysłać mi ją na maila i.stolorz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś