b-l-i-s-s 29.06.08, 16:59 moze ktoras z was poznala kogos z riadh palms? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheo Re: riadh palms 13.07.08, 10:19 ja poznałam.... Hissy... ehh na poczatku wydawał sie inny niz wszyscy ale w ostateczności był taki sam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
b-l-i-s-s Re: riadh palms 13.07.08, 13:18 z animacji? bo jakos nie kojarze. ja sie spotykalam z ratownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
molina111 Re: riadh palms 14.07.08, 13:56 Hej właśnie wróciłam z Riadh Palms byłam tam 2 tygodnie,jesli chodzi o animatorów byli wprost cudni, a jak miał na imię ten ratownik bo, ja nie wiem który był ratownikiem- wszyscy ubrani tak samo, ale pamietam ich imona pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ola_210 Re: riadh palms 19.07.08, 18:24 hej;) ja byłam w riadh palms co prawda rok temu, ale mogłabyś napisac coś więcej o tych animatorach? bo jak ja byłam to też moge powiedzieć, że byli przcudowni....;) prosiłabym o odpowiedź. pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
juillette Re: riadh palms 19.07.08, 18:36 Ratownicy byli fajni, ale nie widziałam ich z dziewczynami:( Chyba animatorzy byli bardziej "otwarci"... Odpowiedz Link Zgłoś