xaf8zc34 02.07.08, 15:45 Czy to prawda że w większości hoteli t Tunezji śmierdzi szczochami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag-ha Re: smród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 15:54 ??????????????????????????? Pytanie z gatunku zaskakujących. Sama jestem ciekawa, co na nie inni odpowiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: smród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 16:33 W krajach takich jak Tunezja czy Egipt podlewają ogrody wodą z "odzysku". W zeszłym roku już na lotnisku uderzył mnie ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japier Re: smród IP: *.crowley.pl 02.07.08, 16:49 ??? nic takiego nie spotkało nas !!! było czysto !!! i pachniało jaśminem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: smród IP: 83.238.144.* 02.07.08, 16:49 W hotelu, w którym byłem podlewano kranówką z węża.Jak w innych hotelach to nie wiem, ale raczej nie jest w interesie hotelu zasmrodzić własny ogród i zniechęcić tym gości np do wypicia kawy w ogrodowej kawiarence itd.Niestety w Tunezji można poczuć niemiłe zapachy np ze studzienek rewizyjnych na mieście czy tam gdzie mają swój postój dorożki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: smród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 16:57 żeby tylko Polacy tak chcieli o te swoje zapachy zadbać, pytac co rusz to lepsze na foru, z kosmosu ludzie sie urwaliście??? zero logiki i zdrowego rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: smród IP: *.chello.pl 02.07.08, 18:23 Co za ograniczony człowiek, od ciebie wali nie czujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiw Re: smród IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 18:41 no coz pytanie nie najwyzszego polotu, lecz powim szczerze ze zdarzylo nam sie przechodzi obok kilu hoteli, gdzie bardzo delikatnie mowiac smierdzialo. A mowiac niezbyt mniej delikatnie smierdzialo jakby z otwartego szamba. wiec nie opierniczajcie tak goscia ze wymysla. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: smród 02.07.08, 18:56 a w polsce to pewnie pachnie jasminem i miodem....ludzie wszedzie czyms smierdzi w kazdym kraju na swiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiw Re: smród IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 19:01 no i masz racje, ale po co zaraz to oburzenie? gosciu pyta, to odpowiadamy tak jak jest, a nie ze wymysla i wogole. Smierdzialo wiec mowie ze smierdzialo, gdybym nie czula bym nie komentowala. Nawet moj 4 letni syn zauwazal za kazdym razem i komentowal zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: smród 02.07.08, 19:14 no wiesz pytac na forum ludzi o smrod w obcym kraju?? to normalna rzecz na swiecie ze smierdzi wszedzie w kazdym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiw Re: smród IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 19:19 wiesz co wieksza glupota wg mnie jest pytac np.ile zabrac alkoholu na sprzedaz, jadac na urlop. No ale coz ludzie sa rozni. Niewazne... Odpowiedz Link Zgłoś