Gość: pawel IP: 195.90.102.* 19.07.08, 21:03 hej jak wygląda sprawa papierosów ?? brać z polski ? czy na miejscu kupować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciupek Re: Papierosy IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.08, 21:16 Wez lepiej z Polski albo kup w samolocie bo ich papierosy sa jak mokre siano!nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyshia Re: Papierosy IP: 213.25.102.* 19.07.08, 21:18 Papierosy to zaden problem, tam pali ponad 60% mezczyzn. Mozna kupic za 2 lub 4 dinary. Oczywiscie rowniez mozna wziac z Polski gdyby nie byl Pan przekonany tamtymi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Papierosy IP: 195.90.102.* 19.07.08, 21:23 ok a tam są ich marki czy raczej europejskie ? bo to siano mnie trochę przeraża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciupek Re: Papierosy IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.08, 21:29 Sa ich marki ale tez sa np.L&M tylko ze niczym sie nie roznia! Naprawde maja nie dobre te papierosy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaa Re: Papierosy IP: *.chello.pl 19.07.08, 21:37 Po plaży chodzą miejscowi i sprzedają papierosy przeróżnych marek, ale podobno często można trafić na puste paczki. Rezydent przestrzegał nas już pierwszego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 22:13 a czy sa jakies ograniczenia co do ilości jaką można zabrać z Polski? i gdzie je włożyć, chyba nie do podręcznego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Papierosy IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 22:36 Wziąłem trochę z Polski, ale można tam kupić nawet taniej niż w Polsce i nie są wcale gorsze ani mokre.Najtańsze są Marsy i chyba najbardziej tam popularne.Kosztują 1.300 do 1.700 DT.Można też kupić inne marki znane u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwanbt Re: Papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 23:32 Ja wziełem 8 paczek na 14 dni tam no i mi sie skończyły wiec poszłem do sklepu i dokupiłem 3 paczki Cameli za nie całe 3 dinary od paczki.Moim zdaniem sie niczym nie rózniły sie od naszych były ok.Były też malboro za 3.25 dinara no i marsy ale ich bałem sie sprobować:( Odpowiedz Link Zgłoś
asteria81 Re: Papierosy 20.07.08, 10:41 nie no ich marsy są spoko. Nie polecam kupować papierosów na ulicy od sprzedawczyków. Mają podróbki, które śmierdzą niemiłosiernie. Radzę kupować papierosy w sklepach i kioskach. I powtarzam - ich marsy nie są złe!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiw Re: Papierosy IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 15:43 kupowalismy marlboro, ktore wyszlo ok 3 dinarow za paczke i byly zupelnie normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaT. Re: Papierosy IP: *.icpnet.pl 20.07.08, 19:30 Ja kupowałam na Suku Malboro, Slim i Rothmansy - wszystkie po 2 dt. W sklepie kupowałam More (długie z ciemną bibułą) po 3 dt. Mity, że ich papierosy są złe to bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Papierosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 08:39 papierosy warto kupić na strefie bezcłowej - my kupowaliśmy L&M po 45 zł/karton. Można spokojnie kupić dwa, a jeśli nawet to nie wystarczy, to są na miejscu. W miejscowym sklepie w Hammamet Yasmine L&M i Marlboro były w tej samej cenie - 4DT/paczka Odpowiedz Link Zgłoś