Gość: Martuskaa IP: 87.105.153.* 25.07.08, 08:19 Kto się wybiera do hotelu Medi Sea we wrześniu??? Ja się wybieram na tydzień od 11.09-18.09.2008, wylot z Wrocka. Czy ktoś jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weri Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 14:14 Witam, Ja z mężem również wylatujemy 11.09 :) tyle ze z Krakowa.... Do zobaczenia na miejscu :) Pozdrowionka Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuskaa Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 16:32 Już myślałam, że nikt sie nie odezwie, ale jednak ... :) Mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić i nasz urlop zaliczymy do udanych. :) Tak więc, do zobaczenia w Medi Sea. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seszenka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: 83.238.246.* 18.08.08, 13:08 w medi sea jest ok na pewno bedziecie sie dobrze bawic. jesli chcecie jakis info czy pomocy co i jak to piszcie bo wrocilam tydzien temu z tego hotelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: 212.106.19.* 18.08.08, 13:39 seszenka mozesz podac swoj nr gg,chciałabym z Tobą pogadać o hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 17:15 lecimy tam z mężem 15.10;)interesuje mnie czy w okolicy hotelu można wypożyczyć skutery wodne i quady i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaN Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: 79.184.38.* 27.08.08, 14:48 Ja wybieram się z chłopakiem 11 września do Medi Sea i też wylatujemy z Wrocławia. Może podasz mi swoje gg? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuskaa Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!Do MartaN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 20:30 Hej! To super, zawsze w 4 osoby raźniej. Moje gg: 7157829. Pozdrawiam i czekam na wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&O Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 15:47 Lecimy do Medi Sea ale 3września z Warszawy.pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.wist.com.pl 31.08.08, 21:17 ja wrocilam tydzien temu z medea sea jct gg 7797219 służe rada i pomoca :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hub Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 23:28 My też wawka 3 września na medisi.Pozdro i do zoba w ajerkrafcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.08, 12:48 Ja i jeszcze 3 osoby 04.09.08 z wrocka na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 18:32 Witam ludzi z wrzesnia:) Ja juz wrocilam i mam prosbę. Zgubilam namiary kilku Tunezyjczykow których poznaliśmy bedąc tam w sierpniu. Gdyby ktos mogl zostawic dla nich w barze przy dyskotece krótką papierową wiadomosc ktorą przesłalabym wam na maila, byłabym bardzo zobowiązana. Na wszelkie oznaki bezinteresownej pomocy czekam pod istotka@poczta.fm :) Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
patchorka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! 01.09.08, 15:39 ja też 4 września z wrocka na tydzień:) lecę z chłopakiem siostrą i jej chłopakiem:) do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.net.brewet.pl 01.09.08, 22:35 4 września z Katowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 00:34 Polska Rulez :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:36 My tez lecimy 4 września do medi sea. Będzie nas 55 osób (sześciu dorosłych opiekunów i 49 uczniów gimnazjum). Lecimy na tydzień, mam nadzieję, że będzie fajnie, uczniowie cały czas już marudzą, że nie potrafią się doczekać basenów i plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczy Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.tczew.net.pl 02.09.08, 11:46 Ja z zoną jedziemy w podróż pozlubną na 2 tygodnie 11-25 września, wylot z Gdańska. Moje gg to 7453206 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:18 Dobre to z tym gimnazjum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 22:27 ISTOTKA co tam przekazać i komu czy to aż tak tajne, aby nie napiać na forum Ps. te gimnazjum też mnie za niepokoiło (dzieciarnia niby wstęp nie dozwolony [hotel 18-35])zobaczymy jak to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 19:48 No co ty Alo, myślę ze z tym gimnazjum sobie ktos jaja robi, ale zart spoko:) Alo, wyślij mi swojego maila na mojego istotka@poczta.fm albo telefon to ci rano napisze 2 zdania, moze zdazysz to jutro przed wylotem odczytac:) Albo zadzwonie. Na forum to straszny obciach:) PS: zabierz polar, w jedną noc to tam naprawdę zimno było(to nie byla ta wiadomosc do baru). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iszka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 21:53 ja również lecę w tym samym terminie i z Wrocławia tylko do LTI Mahdia Beach. pozdro Iszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 19:32 Czy znajdzie się ktoś Życzliwy, kto mógłby zostawić mojego maila i numer telefonu w barze dla jednego gościa, który sobie potem je odbierze? Alo, żałuję że nie zdążyłam ci przekazać wiadomości. Mam nadzieję, że będziesz się tam dobrze bawił. W zasadzie to wiem, że tak będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 23:32 Istotka napisalam do Ciebie maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:27 Nikt się tam już nie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 17:50 Było całkiem nieźle O czym nie zapomnijcie to o alkoholu tam nie ma wódki są tam jedynie bimbry a te darmowe nie dobre (muscat jedynie dało się wypić) piwo z beczki - kaszana i chyba bezalkoholowe, za kasę dało się kupić dość dobre piwo CELTIA (3,5 dinara = 7zł za 0.33ml), jedzenie dobre i bardzo DUŻO!!! (Ale i tak choroba nas dorwała żołądkowa[ chyba od ich wody]) Co do wycieczek takie sobie (rezydentka nie miała pojęcia co na tych wycieczkach jest, opowiadała o całkiem innych rzeczach niż jakie były np. na statku ryby można łapać - bzdura itp) co do opisów w katalogu to śmiech na sali Opis: POŁOŻENIE z katalogu się zgadza (daleko wszędzie) WYPOSAŻENIE HOTELU: jak w katalogu WYPOSAŻENIE POKOI: Heh miałem pokój z widokiem na ścianę(za mało dałem w kieszeń :/) ale za to 4 osobowy( nas było dwoje) dość ładny czysty w nowym budynku ROZRYWKA I SPORT:jak w katalogu (choć ci animatorzy naszej grupki się chyba bali, bo omijali nas ze sztucznym uśmiechem mówiąc "cześć") Co do uwag że hotel od 18lat do 35lat bzdura babcie po 70 lat tam były no i dwoje dzieci po około 2~4 lat PORADA: Wypaczcie sobie kelnera i dajcie mu z 5~10 dinarów i on wszystko będzie wam załatwiał (typu lód, piwko, i tp. rzeczy) ISTOTKA przeczytałem twój mail jak byłem tam, i powiem ci że, nawet nie napisałaś jak masz na imie w nim, a co do zdjęć to tych panów ani razu tam nie widziałem) Aha Jak będziecie tam jest dwóch fajnych ludzi tam ANIS - kelner i NOFIS - Fają wodną sie zajmuje (ten człowiek załatwi wszystko) KASIU z KATOWIC nie znam ale ANISOWI tłumaczyliśmy twój mail - popłakał się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 17:53 Parę byków walnąłem sorki za nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 19:28 Gdybys mi napisal, ze bedziesz tam maile czytal to bym imie zostawila:) A tak wyjasnilam ci tylko o co to zamieszanie. Ale widze ze tez bawiles sie super, to gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.net.brewet.pl 13.09.08, 11:41 1 uwaga a propos tego nieszczęsnego przedziału 18-35 lat --> z tego co mówiono mi w biurze podróży to tak naprawdę obowiązuje tylko w miesiącach lipiec-sierpień... choć oczywiście jest sugestia, żeby w pozostałych miesiącach też tak było. Pań po 70tce było dokładnie 4 (innych nie widziałam)... a trzeba przyznać, że jakieś 90% ludzi w hotelu było rzeczywiście w wieku 18-35. tą różnicę było widać zwłaszcza jak ktoś jechał np. na wycieczkę do Tunisu - gdy do autokaru wsiadali ludzie z innych hoteli - średnia wieku powyżej 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxana Czy to Anis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 13:20 images37.fotosik.pl/10/4d12ed2374440ab4.jpg czy to Anis?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Czy to Anis? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 11:53 Tak to Anis Aha i to nie był mail tylko SMS mała pomyłka :) Mówił że nie długo przyjeżdża do polski do Wałbrzycha bo tam ma siostrę Iwona Może masz racje ale mnie nikt o tym nie poinformował, a te 4 babcie tak się wyróżniały z tłumu, że aż tam nie pasowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: Czy to Anis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 23:07 czy te babcie ci przeszkadzały bo mi jakoś wogóle!!! też tam byłam w tym czasie z Tobą i wcale nie przeszkadzało mi że był ktoś tam powyżej 35 lat....a babcie były niezłe i miały tam spore luksusy kelnerzy tylko koło nich latali i przynosili im co chciały:) cwaniary wiedziły jak się ustawić:D co do hotelu to dla mnie poprostu świetny...czysto, jedzenia mnóstwo:)Ludzie spoko:) polecam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Czy to Anis? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 10:39 Hmm no może mi aż tak nie przeszkadzały, ale jak się rozłożyły na plaży w bikini, to aż mnie cofło (bez obrazy też będę stary) A co do ich luksusów - nie wiem czy miały, próbowałem nie zwracać na nie uwagi(heh ale się potwierdzają moje słowa, że tam nie pasowały czyt. wyróżniały. Bo widzę, że zwracałaś bardzo często na nie uwagę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 14:27 Ja wybieram sie , jutro (17.09.2008) z 5 znajomych + ja:) z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 19:41 Paweł tam na dyskotece przy barze często jest taki starszy facet (praktycznie dziadek) chyba właściciel baru, może wziąłbyś od niego telefon do Ediego dla mnie. Albo zapytaj chłopaków sprzedających tam piwo w butelkach czy nie znają Safuena bądź Ediego. Pilnie proszę o kontakt, a nie mam ich numerów. Mój e-mail istotka@poczta.fm Możesz mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one23 Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 22:50 halo,halo...dziewczyna prosi o pomoc !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena:) Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 17:11 Chyba juz od miesiąca, ale na niewielu to działa. Skąd taka znieczulica u Polaków?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one23 Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 20:01 nio kochana, powinnas sie do tego przyzwyczajac...ale wierze,ze w koncu uda sie zdobyc namiary :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś