Dodaj do ulubionych

Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!!

IP: 87.105.153.* 25.07.08, 08:19
Kto się wybiera do hotelu Medi Sea we wrześniu??? Ja się wybieram na
tydzień od 11.09-18.09.2008, wylot z Wrocka. Czy ktoś jeszcze???
Obserwuj wątek
    • Gość: Weri Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 14:14
      Witam,
      Ja z mężem również wylatujemy 11.09 :) tyle ze z Krakowa.... Do zobaczenia na
      miejscu :)

Pozdrowionka
      Weronika
      • Gość: Martuskaa Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 16:32
        Już myślałam, że nikt sie nie odezwie, ale jednak ... :) Mam
        nadzieję, że będziemy się dobrze bawić i nasz urlop zaliczymy do
        udanych. :) Tak więc, do zobaczenia w Medi Sea.

Pozdrawiam,
        Marta
        • Gość: seszenka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: 83.238.246.* 18.08.08, 13:08
          w medi sea jest ok na pewno bedziecie sie dobrze bawic. jesli chcecie jakis info
          czy pomocy co i jak to piszcie bo wrocilam tydzien temu z tego hotelu:)
          • Gość: gosia Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: 212.106.19.* 18.08.08, 13:39
            seszenka mozesz podac swoj nr gg,chciałabym z Tobą pogadać o hotelu :)
          • Gość: jadwiga Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 17:15
            lecimy tam z mężem 15.10;)interesuje mnie czy w okolicy hotelu można wypożyczyć
            skutery wodne i quady i ile to kosztuje?
    • Gość: MartaN Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: 79.184.38.* 27.08.08, 14:48
      Ja wybieram się z chłopakiem 11 września do Medi Sea i też wylatujemy z
      Wrocławia. Może podasz mi swoje gg? :)
      • Gość: Martuskaa Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!Do MartaN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 20:30
        Hej! To super, zawsze w 4 osoby raźniej. Moje gg: 7157829.
        Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
    • Gość: K&O Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 15:47
      Lecimy do Medi Sea ale 3września z Warszawy.pozdrawiamy
      • Gość: karolina Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.wist.com.pl 31.08.08, 21:17
        ja wrocilam tydzien temu z medea sea jct gg 7797219 służe rada i pomoca :*
      • Gość: Hub Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 23:28
        My też wawka 3 września na medisi.Pozdro i do zoba w ajerkrafcie:)
    • Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.08, 12:48
      Ja i jeszcze 3 osoby 04.09.08 z wrocka na tydzień
      • Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 18:32
        Witam ludzi z wrzesnia:) Ja juz wrocilam i mam prosbę. Zgubilam namiary kilku
        Tunezyjczykow których poznaliśmy bedąc tam w sierpniu. Gdyby ktos mogl zostawic
        dla nich w barze przy dyskotece krótką papierową wiadomosc ktorą przesłalabym
        wam na maila, byłabym bardzo zobowiązana. Na wszelkie oznaki bezinteresownej
        pomocy czekam pod istotka@poczta.fm :) Z góry dzięki:)
      • patchorka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! 01.09.08, 15:39
        ja też 4 września z wrocka na tydzień:) lecę z chłopakiem siostrą i
        jej chłopakiem:) do zobaczenia
        • Gość: Iwona Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.net.brewet.pl 01.09.08, 22:35
          4 września z Katowic :)
        • Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 00:34
          Polska Rulez :D
          • Gość: Aśka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:36
            My tez lecimy 4 września do medi sea.
            Będzie nas 55 osób (sześciu dorosłych opiekunów i 49 uczniów gimnazjum).
            Lecimy na tydzień, mam nadzieję, że będzie fajnie, uczniowie cały czas już
            marudzą, że nie potrafią się doczekać basenów i plaży.
            • Gość: Kaczy Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.tczew.net.pl 02.09.08, 11:46
              Ja z zoną jedziemy w podróż pozlubną na 2 tygodnie 11-25 września, wylot z Gdańska. Moje gg to 7453206
              • Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:18
                Dobre to z tym gimnazjum:)
        • Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 22:27
          ISTOTKA co tam przekazać i komu czy to aż tak tajne, aby nie napiać na forum
          Ps. te gimnazjum też mnie za niepokoiło (dzieciarnia niby wstęp nie dozwolony
          [hotel 18-35])zobaczymy jak to będzie
          • Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 19:48
            No co ty Alo, myślę ze z tym gimnazjum sobie ktos jaja robi, ale zart spoko:)
            Alo, wyślij mi swojego maila na mojego istotka@poczta.fm albo telefon to ci rano
            napisze 2 zdania, moze zdazysz to jutro przed wylotem odczytac:) Albo zadzwonie.
            Na forum to straszny obciach:)
            PS: zabierz polar, w jedną noc to tam naprawdę zimno było(to nie byla ta
            wiadomosc do baru).
    • Gość: iszka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 21:53
      ja również lecę w tym samym terminie i z Wrocławia tylko do LTI
      Mahdia Beach.
      pozdro
      Iszka
      • Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 19:32
        Czy znajdzie się ktoś Życzliwy, kto mógłby zostawić mojego maila i numer
        telefonu w barze dla jednego gościa, który sobie potem je odbierze? Alo, żałuję
        że nie zdążyłam ci przekazać wiadomości. Mam nadzieję, że będziesz się tam
        dobrze bawił. W zasadzie to wiem, że tak będzie:)
        • Gość: :) Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 23:32
          Istotka napisalam do Ciebie maila :)
          • Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:27
            Nikt się tam już nie wybiera?
            • Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 17:50
              Było całkiem nieźle
              O czym nie zapomnijcie to o alkoholu tam nie ma wódki są tam jedynie bimbry a te
              darmowe nie dobre (muscat jedynie dało się wypić) piwo z beczki - kaszana i
              chyba bezalkoholowe, za kasę dało się kupić dość dobre piwo CELTIA (3,5 dinara =
              7zł za 0.33ml), jedzenie dobre i bardzo DUŻO!!! (Ale i tak choroba nas dorwała
              żołądkowa[ chyba od ich wody])
              Co do wycieczek takie sobie (rezydentka nie miała pojęcia co na tych wycieczkach
              jest, opowiadała o całkiem innych rzeczach niż jakie były np. na statku ryby
              można łapać - bzdura itp)
              co do opisów w katalogu to śmiech na sali
              Opis: POŁOŻENIE z katalogu się zgadza (daleko wszędzie)
              WYPOSAŻENIE HOTELU: jak w katalogu
              WYPOSAŻENIE POKOI: Heh miałem pokój z widokiem na ścianę(za mało dałem w kieszeń
              :/) ale za to 4 osobowy( nas było dwoje) dość ładny czysty w nowym budynku
              ROZRYWKA I SPORT:jak w katalogu (choć ci animatorzy naszej grupki się chyba
              bali, bo omijali nas ze sztucznym uśmiechem mówiąc "cześć")
              Co do uwag że hotel od 18lat do 35lat bzdura babcie po 70 lat tam były no i
              dwoje dzieci po około 2~4 lat
              PORADA: Wypaczcie sobie kelnera i dajcie mu z 5~10 dinarów i on wszystko będzie
              wam załatwiał (typu lód, piwko, i tp. rzeczy)

ISTOTKA przeczytałem twój mail jak byłem tam, i powiem ci że, nawet nie
              napisałaś jak masz na imie w nim, a co do zdjęć to tych panów ani razu tam nie
              widziałem)

Aha Jak będziecie tam jest dwóch fajnych ludzi tam ANIS - kelner i NOFIS - Fają
              wodną sie zajmuje (ten człowiek załatwi wszystko)
              KASIU z KATOWIC nie znam ale ANISOWI tłumaczyliśmy twój mail - popłakał się
              • Gość: Alo Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 17:53
                Parę byków walnąłem sorki za nie
                • Gość: Istotka Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 19:28
                  Gdybys mi napisal, ze bedziesz tam maile czytal to bym imie zostawila:) A tak
                  wyjasnilam ci tylko o co to zamieszanie. Ale widze ze tez bawiles sie super, to
                  gratulacje:)
              • Gość: Iwona Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.net.brewet.pl 13.09.08, 11:41
                1 uwaga a propos tego nieszczęsnego przedziału 18-35 lat --> z tego co mówiono
                mi w biurze podróży to tak naprawdę obowiązuje tylko w miesiącach
                lipiec-sierpień... choć oczywiście jest sugestia, żeby w pozostałych miesiącach
                też tak było.
                Pań po 70tce było dokładnie 4 (innych nie widziałam)... a trzeba przyznać, że
                jakieś 90% ludzi w hotelu było rzeczywiście w wieku 18-35. tą różnicę było widać
                zwłaszcza jak ktoś jechał np. na wycieczkę do Tunisu - gdy do autokaru wsiadali
                ludzie z innych hoteli - średnia wieku powyżej 50 lat.
    • Gość: Roxana Czy to Anis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 13:20
      images37.fotosik.pl/10/4d12ed2374440ab4.jpg
      czy to Anis??
      • Gość: Alo Re: Czy to Anis? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 11:53
        Tak to Anis
        Aha i to nie był mail tylko SMS mała pomyłka :)
        Mówił że nie długo przyjeżdża do polski do Wałbrzycha bo tam ma siostrę

Iwona
        Może masz racje ale mnie nikt o tym nie poinformował, a te 4 babcie tak się
        wyróżniały z tłumu, że aż tam nie pasowały
        • Gość: Patka Re: Czy to Anis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 23:07
          czy te babcie ci przeszkadzały bo mi jakoś wogóle!!! też tam byłam w
          tym czasie z Tobą i wcale nie przeszkadzało mi że był ktoś tam
          powyżej 35 lat....a babcie były niezłe i miały tam spore luksusy
          kelnerzy tylko koło nich latali i przynosili im co chciały:)
          cwaniary wiedziły jak się ustawić:D co do hotelu to dla mnie
          poprostu świetny...czysto, jedzenia mnóstwo:)Ludzie spoko:) polecam
          gorąco:)
          • Gość: Alo Re: Czy to Anis? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 10:39
            Hmm no może mi aż tak nie przeszkadzały, ale jak się rozłożyły na plaży w bikini, to aż mnie cofło (bez obrazy też będę stary)
            A co do ich luksusów - nie wiem czy miały, próbowałem nie zwracać na nie uwagi(heh ale się potwierdzają moje słowa, że tam nie pasowały czyt. wyróżniały. Bo widzę, że zwracałaś bardzo często na nie uwagę)
    • Gość: pawel Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 14:27
      Ja wybieram sie , jutro (17.09.2008) z 5 znajomych + ja:) z warszawy
      • Gość: Marlena Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 19:41
        Paweł tam na dyskotece przy barze często jest taki starszy facet (praktycznie
        dziadek) chyba właściciel baru, może wziąłbyś od niego telefon do Ediego dla
        mnie. Albo zapytaj chłopaków sprzedających tam piwo w butelkach czy nie znają
        Safuena bądź Ediego. Pilnie proszę o kontakt, a nie mam ich numerów. Mój e-mail
        istotka@poczta.fm
        Możesz mi pomóc?
        • Gość: one23 Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 22:50
          halo,halo...dziewczyna prosi o pomoc !!!!!!!!!!
          • Gość: Marlena:) Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 17:11
            Chyba juz od miesiąca, ale na niewielu to działa. Skąd taka znieczulica u Polaków?:)
            • Gość: one23 Re: Lista wylotowa na wrzesień Medi Sea!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 20:01
              nio kochana, powinnas sie do tego przyzwyczajac...ale wierze,ze w
              koncu uda sie zdobyc namiary :) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka