makrzys36 29.07.08, 18:26 Kto był z Triadą w samarze,prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re Re: Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 18:31 ja byłam, a co cię interesuje, co byś chciał konkretnie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
makrzys36 Re: Triada 29.07.08, 18:34 Gość portalu: re napisał(a): > ja byłam, a co cię interesuje, co byś chciał konkretnie wiedzieć? Co o nich sądzisz,jak rezydenci i szczera prawde o samarze.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 18:53 Panie rezydentki są dwie, mają dyżur dwa razy w tygodniu w hotelu, będa na lotnisku, dadzą wam potrzebne dokumenty, pewnie drugiego dnia będzie spotkanie informacyjne dla wszystkich, są sympatyczne, na tablicy przy recepcji wywieszą organizowane wycieczki, będą się pojawiać, zawsze należy zadawać mnóstwo pytań, nawet banalnych, na wszystkie odpowiadają. Są ok, nie ma problemu. Rózne opinie mają ludzie o Samarze, różne są pokoje, ja dostałam od razu w miarę ok, byli tacy, co je wymieniali za jakąs opłatą, zależy jakie masz wymagania, ja nie pojechałam tam, by siedzieć w pokoju, było czysto, panie codziennie sprzątały, były sympatyczne, klimatyzacja działała, ale standarty przeciętne, te 4 gwiazdki nie odpowiadają europejskim, ale nie jest źle, jest normalnie. W restauracji kelnerzy sympatyczni, jedzenia jest mnóstwo, tylko zależy co kto lubi. Przy basenie, jest problem z leżakami, żeby je zająć należy o 6 - 6.30 wstać i na leżaku położyć ręcznik, bo potem to bez szans.Animatorzy cały dzień umilają czas do północy, codziennie były jakieś wieczorne atrakcje. Pytaj, co jeszcze byś chciał wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś