Dodaj do ulubionych

Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet

21.10.08, 16:20
Czy ktoś, coś o nich wie?
Obserwuj wątek
    • marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 21:32
      no właśnie, czy ktoś coś o nich wie?? szczególnie chodzi mi o Mido,
      był super!! niestety nie widziałam, żeby jakoś specjalnie podrywał
      dziewczyny
      • agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 22:43
        Kiedy bylas w tym hotelu? Mnie też sie podobal, ale niestety raczej
        nie byl zainteresowany podrywaniem dziewczyn chociaz podobno na
        ktoryms turnusie we wrzesniu byl z jakas dziewczyna i to tak na
        powaznie. Masz o nim jakies blizsze informacje?
        • marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 23:19
          byłam w Hammamet w połowie września, nie miał wtedy żadnej
          dziewczyny. Ale taki śmieszny kelner (nie pamiętam jak się nazywał),
          mówił że pod koniec sierpnia, czy na początku września Mido poznał
          jakąś dziewczynę z Polski i że bardzo za nią tęskni. Nie wiedział
          kto to, ale podobno był o nią strasznie zazdrosny. ehh,
          szczęściara....
          • agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 23:30
            Ja czytalam, ze ta dziewczyna byla tam wlasnie od polowy wrzesnia i
            podobno nawet z nia i z jej mama jadal posilki... Ja bylam w tym
            hotelu od 11 do 18 wrzesnia, a ona chyba wynika z tego ze od 18... A
            masz z nim jakis kontakt?
            • marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 23:39
              hmm, ja byłam tam właśnie po 18 i twierdzę, że nikogo wtedy nie
              miał. Chyba że nie zauważyłam, ale to raczej niemożliwe, bo uważnie
              mu się przyglądałam na każdym kroku:D ta dziewczyna była podobno w
              sierpniu... może tam gdzie czytałaś, ktoś się pomylił?? nie mam z
              nim żadnego kontaktu niestety;( a nie wiesz jak miał na imię ten
              drugi animator??
              • agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 23:57
                Jakas dziewczyna pisala ze dopiero wrocila (bylo to jakos pod koniec
                wrzesnia) i na jej turnusie Mido mial oficjalnie dziewczyne. Byla
                tam chyba z mama bo razem z nimi jadal posilki wiec jakos chyba
                szczegolnie sie nie ukrywali. Ten drugi czyli ten w bialym
                kapeluszu? Niestety nie wiem bo nie bylam nim zainteresowana:P A
                duzo rozmawialas z Mido?
                • marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 26.10.08, 00:09
                  to ja chyba muszę zainwestowac w okulary, bo nie pamiętam żeby Mido
                  z kimś jadał posiłki:) Z resztą chyba nie mógłby tak oficjalnie
                  przyznawać się do dziewczyny, bo ten ich szef sprawiał wrażenie
                  strasznego chama....właściwie z nim (mido) nie gadałam, tylko jak
                  przychodził i na animacje zapraszał. nie wiem o nim prawie nic,
                  tylko tyle ze rzeczywiście na moim turnusie był jakiś nie do życia,
                  smutny i w ogóle. A Ty co o nim wiesz??:D
                  • agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 26.10.08, 00:21
                    To moze tesknil za ta ktora wyjechala... A Ty kiedy dokladnie bylas?
                    Ja niestety rowniez nie mam o nim informacji. Moze ktoras ze
                    szczesliwych wybranek pojawi sie na forum to czegos sie o nim
                    dowiemy. Ehhh ta Tunezja...
                    • marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 26.10.08, 08:53
                      ehh ta Tunezja?? ehh ten Mido!!:D a jak TY byłaś w Hammamet, to
                      rozmawiałaś z nim?? nie wiesz do kiedy pracuje w Sultan beach?? bo
                      chcialabym polecieć do Tunezji w grudniu, ale nie wiem czy go tam
                      jeszcze zastanę....
                      • agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 26.10.08, 10:26
                        Napisz do mnie na gg 11386282:)
                        • agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 14.11.08, 23:43
                          hej:) dowiedziałaś się czegoś? lecisz do tej Tunezji w grudniu?
                          • marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.11.08, 22:17
                            hej:) niestety nie mam czasu na wakacje, strasznie zapracowana
                            jestem ostatnio:( moze w następnym roku zobaczymy, oby Mido tam
                            dalej pracował....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka