agatus_82 21.10.08, 16:20 Czy ktoś, coś o nich wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 21:32 no właśnie, czy ktoś coś o nich wie?? szczególnie chodzi mi o Mido, był super!! niestety nie widziałam, żeby jakoś specjalnie podrywał dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 22:43 Kiedy bylas w tym hotelu? Mnie też sie podobal, ale niestety raczej nie byl zainteresowany podrywaniem dziewczyn chociaz podobno na ktoryms turnusie we wrzesniu byl z jakas dziewczyna i to tak na powaznie. Masz o nim jakies blizsze informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 23:19 byłam w Hammamet w połowie września, nie miał wtedy żadnej dziewczyny. Ale taki śmieszny kelner (nie pamiętam jak się nazywał), mówił że pod koniec sierpnia, czy na początku września Mido poznał jakąś dziewczynę z Polski i że bardzo za nią tęskni. Nie wiedział kto to, ale podobno był o nią strasznie zazdrosny. ehh, szczęściara.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 23:30 Ja czytalam, ze ta dziewczyna byla tam wlasnie od polowy wrzesnia i podobno nawet z nia i z jej mama jadal posilki... Ja bylam w tym hotelu od 11 do 18 wrzesnia, a ona chyba wynika z tego ze od 18... A masz z nim jakis kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 23:39 hmm, ja byłam tam właśnie po 18 i twierdzę, że nikogo wtedy nie miał. Chyba że nie zauważyłam, ale to raczej niemożliwe, bo uważnie mu się przyglądałam na każdym kroku:D ta dziewczyna była podobno w sierpniu... może tam gdzie czytałaś, ktoś się pomylił?? nie mam z nim żadnego kontaktu niestety;( a nie wiesz jak miał na imię ten drugi animator?? Odpowiedz Link Zgłoś
agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.10.08, 23:57 Jakas dziewczyna pisala ze dopiero wrocila (bylo to jakos pod koniec wrzesnia) i na jej turnusie Mido mial oficjalnie dziewczyne. Byla tam chyba z mama bo razem z nimi jadal posilki wiec jakos chyba szczegolnie sie nie ukrywali. Ten drugi czyli ten w bialym kapeluszu? Niestety nie wiem bo nie bylam nim zainteresowana:P A duzo rozmawialas z Mido? Odpowiedz Link Zgłoś
marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 26.10.08, 00:09 to ja chyba muszę zainwestowac w okulary, bo nie pamiętam żeby Mido z kimś jadał posiłki:) Z resztą chyba nie mógłby tak oficjalnie przyznawać się do dziewczyny, bo ten ich szef sprawiał wrażenie strasznego chama....właściwie z nim (mido) nie gadałam, tylko jak przychodził i na animacje zapraszał. nie wiem o nim prawie nic, tylko tyle ze rzeczywiście na moim turnusie był jakiś nie do życia, smutny i w ogóle. A Ty co o nim wiesz??:D Odpowiedz Link Zgłoś
agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 26.10.08, 00:21 To moze tesknil za ta ktora wyjechala... A Ty kiedy dokladnie bylas? Ja niestety rowniez nie mam o nim informacji. Moze ktoras ze szczesliwych wybranek pojawi sie na forum to czegos sie o nim dowiemy. Ehhh ta Tunezja... Odpowiedz Link Zgłoś
marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 26.10.08, 08:53 ehh ta Tunezja?? ehh ten Mido!!:D a jak TY byłaś w Hammamet, to rozmawiałaś z nim?? nie wiesz do kiedy pracuje w Sultan beach?? bo chcialabym polecieć do Tunezji w grudniu, ale nie wiem czy go tam jeszcze zastanę.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 26.10.08, 10:26 Napisz do mnie na gg 11386282:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatus_82 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 14.11.08, 23:43 hej:) dowiedziałaś się czegoś? lecisz do tej Tunezji w grudniu? Odpowiedz Link Zgłoś
marika_wr_86 Re: Animatorzy z Sultan Beach - Hammamet 25.11.08, 22:17 hej:) niestety nie mam czasu na wakacje, strasznie zapracowana jestem ostatnio:( moze w następnym roku zobaczymy, oby Mido tam dalej pracował.... Odpowiedz Link Zgłoś