Gość: Kasia IP: *.centertel.pl 30.01.09, 11:54 wybiera się może ktoś w okolicach marca?:>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vandeta Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:06 będe w sousse od 19 marca, dokładnie w hotelu el hana beach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.aster.pl 09.02.09, 17:10 coś marnie z tą obecnością:) a lece do Hammametu 26.03 i zostaje do 9.04...milo byloby spotakc sie na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: marzec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:50 a ja mam Hammamet zarezerwowany na 12 marca, orientujecie się jaka pogoda jest w marcu, jakie ubrania zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 17:54 oj obawiam sie ze tak w marcu to jeszcze nie jest za cieplo...teraz jest polowa lutego a w tunezji 15 stopni...pogoda na opalanie sie jest od maja...ale juz podobno od kwietnia jest bardzo przyjemnie...powiem tak...bylam w styczniu i w dzien bywalo nawet 20 stopni...ale w nocy 8 a odczuwalne jak u nas-5, chodzilam w zimowej kurtce i okropnie marzlam przez ten wiatr.ale sama wybieram sie na przelomie marca i kwietnia wiec licze na troszke slonca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 22:24 my rowniez od 12 marca w hotelu Fourati, wylot z warszawy cos ok. 11. Pozdrowienia i do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.aster.pl 15.02.09, 21:33 :) milo, ja niestety dopiero 26, wiec czekam na dalsza liste obecnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aliciano Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 12:12 Hej, ja także 12.03 rudzam z Warszawy jakos kolo 11, wiec to na pewno ten same lot, a i hotel sie zgadza. Mam nadzieje, ze 20 stopni bedzie, nie mniej;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:02 dokladnie tak, pozostaje nam sobie wzajemnie życzyć szczęśliwych lotów i trafionej pogody:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evcia Re: marzec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 21:46 Ten sam lot, ale inny hotel Iberostar Sahara Beach Monastir/Skanes. Trzymajmy kciuki za pogodę i do miłego zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: marzec IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 18:27 My też lecimy z Warszawy 11.05. Hotel Thalassa Sousse. Liczymy na pogdę! Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMDER Re: marzec IP: 83.3.68.* 16.02.09, 10:53 7.03.2009. - lecę z Berlina. Hotel LES ORANGERS BEACH RESORT Hammamet - pozdrawiam - ROMDER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 16.02.09, 17:57 a czy moglabym sie zapytac o koszt takiej wycieczki z Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMDER Re: marzec IP: 83.168.106.* 16.02.09, 20:14 Mieszkam w Szczecinie, do Berlina jest blisko. Za okres 7.03 - 14.03 z opcją all **** pokój delux z widokiem na morze za dwie osoby płaciłem 9.12.2008./podaje datę z uwagi na kurs euro/ 1118 euro. Lecę z biurem podróży BUCHER. Były tańsze opcje DP i Superior. Latam z Berlina od paru lat z różnymi biurami i jak do tej pory nie miałem uwag. Byłem już w Tunezji /Soussa/,Włochy - Kalabria /piękna Tropea/,Malta, Turcja - Kemer i dwukrotnie na Krecie - wschodniej Kato Gouves i zachodniej w Maleme k/Chani. Jeżeli są pytania - postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam - ROMDER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyyy Re: marzec IP: *.wro.vectranet.pl 23.02.09, 14:37 1118 euro - za 2 osoby - liczmy 4 tys. To duzo jak na Tunezje. Nawet przy **** all. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 23.02.09, 20:33 tez mysle, ze sporo, zwlaszcza, ze slyszalam, ze z niemiec duzo tensze wycieczki sa...no ale chyba jak euro bylo duzo tansze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 23.02.09, 13:04 no coraz lepiej :):) oby tak dalej...czekamy na wiecej osob...//ja mam nadzieje, ze bedzie juz cieplej niz 20 stopni bo u nich 20 to jak u nas 8:) chociaz w dzien ladne potrafi zaswiecic sloneczko, ale ten wiatr...brr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: marzec IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.09, 23:37 jaaaaaaaa dopiero w kwietniu , ale mam nadzieję lepszą niz w solaium ehhh--mylę się???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 24.02.09, 12:11 pogoda na opalanie sie jest od maja...watpie zebys spoklala kogos na plazy w kwietniu, ale kto wie..zalezy jeszcze gdzie jedziesz...im dalej na poludnie tym cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 12:31 Ja będę 8-13 marca w Port El Kantoui,hotel Seabel Alhambra.Szukam chętnych na wcieczkę fakultatywną do Tisu z Sahel Voyages.Potrzebuję jeszcze 7 osób :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba Re: marzec 01.03.09, 19:47 ja bede w sousse od 8.03 do 22.03, tez mam zamiar wybrac sie na jakas ciekawa wycieczke fakultatywna z dziewczyna. jestem teraz odciety od sieci, w trakcie przeprowadzki. jak ta wycieczka mialaby wygladac, mozesz podac wiecej szczegolow. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aania Re: marzec IP: *.chello.pl 01.03.09, 19:48 Witam ja z mężem wybieramy się 26 marca 2009 roku w Warszawy hotel Riadh Palms. Czy ktoś jeszcze się wybiera w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 01.03.09, 22:25 ja tez lece 26 marca z Warszawy do Hammamet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:19 19 marca mial byc Hammamet hotel Kilma,bedzie chyba Djerba Odpowiedz Link Zgłoś
rokoco Re: marzec 03.03.09, 10:59 Na Djerbie dużo cieplej i blisko na Saharę -polecam wycieczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 03.03.09, 14:18 ja bede od 26 w Kilme :) szkoda, bo moze bysmy sie spotkali na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 17:14 Bylam w Kilmie 2 razy,mam sentyment do tego hotelu,ale ze wzgledu na pogode lece na Djerbe.W Hammamecie bede od 23 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 03.03.09, 19:00 tez lece po raz kolejny do tego hotelu :) ale chyba już ostatni :) Odpowiedz Link Zgłoś
taja11 Re: marzec 04.03.09, 20:06 Jak będziecie się tam ubierać w marcu? Głupio przyznać ale nie wiem co dokładnie zabrać żeby mi czegoś nie zabrakło. Mniej więcej tak jak nad nasze morze w maju? Z góry dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 04.03.09, 22:50 nie wiem jak jest w maju nad naszym mozem , ale ja tam bede w ktorkim rekawku ;p w styczniu chodzilam w swetrze;p wieczorami w plaszczu bo bylo okropnie zimno :) ja biore ze soba pare swetrow i kurteczke taka skorzana:) i tyle :) przezylam styczen to przezyje i marzec :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: marzec IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.09, 23:55 Rybki a jak wrócicie z tych marcowych wypadów napiszcie ,czy było Wam zimno???, bo ja w kwietniu jadę i nie chcę, żeby mi zimno było - najwyżej do bagażu dwie kurtki dołożę----BAWCIE SIĘ DOBRZE - i odezwijcie się po powrocie....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: 195.160.179.* 05.03.09, 13:36 od razu po powrocie zdam relację :) wracam 9 kwietnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 17:44 tydzień temu wróciłem z Djerby, tam teraz tak jak u nas w maju, sandały, spodnie do kolan, .lekki polar, koszula. To na spacery nad morzem, koniecznie coś na uszy, bo czasem wieje.W hotelu opolanko nad basenem, ustawić leżak za osłona wiatru i mam piękną opaleniznę. słonce tak Cię doświetli, że wrócisz bez depresji zimowej.Długie spacery ok, jeśli ktoś nie lubi sie smażyć to polecam.małe pieniądze to i wymagań nie trzeba mieć. jedzonko HB wystarczy, można dokupić ich miejscowa tabunę tj rodzaj naszej pity za 2 dinary- ok 5zl. Woda zimna ale w hotelu basen to ok. Tylko na Boga nie wynoście tego jedzenia z restauracji, tak się wstydu najadłem za naszych rodaków. teraz jest tam mniej ludzi i nie ma Rosjan, którzy potrafią być bardzo hałaśliwi, poćwicz rozmówki francuskie, oni tam lubią jak mówisz po francusku. i Tunezja jest bardziej europejska Odpowiedz Link Zgłoś
taja11 Re: marzec 05.03.09, 18:32 Dzięki za porady:-) Wyjeżdżamy 12 marca a wracamy 19.To będzie objazdówka. Serdecznie pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evcia Re: marzec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:05 czekałam na taką odpowiedź, podniosła mnie pogodowo na duchu, wylot za tydzień więc mam nadzieję na ładną pogodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: marzec IP: *.centertel.pl 05.03.09, 20:31 na wyspie jest zawsze o wiele cieplej niż na lądzie...:) Dzisiaj rozmawiajac z moim Habibem mowil, ze jest ok. 18 stopni...wiec to nie zbyt cieplo- w Mahdii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evcia Re: marzec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:33 hmmm a już miałam nadzieję, ale w każdym razie na pewno będzie cieplej niż w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś