ka_ja1 05.02.09, 21:58 Czas najwyższy abyście powołały administartora/ki!!!!!!!!!!!!! Wzorem sąsiedniego forum tam zapanował względny spokój! Widze, że całe "towarzycho" przeniosło się tutaj! Pomyślcie o tym koniecznie:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkud Re: Dziewczyny zorganizujcie się!!!!!! 06.02.09, 00:47 > Czas najwyższy abyście powołały administartora/ki!!!!!!!!!!!!! z chęcią zostanę moderatorem forum Tunezja - faceci z wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Dziewczyny zorganizujcie się!!!!!! 06.02.09, 09:07 Wątpię zbyś był brany pod uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Dziewczyny zorganizujcie się!!!!!! 06.02.09, 09:59 > Wątpię zbyś był brany pod uwagę:) wracaj do Egiptu, tej Tunezja rulez :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Dziewczyny zorganizujcie się!!!!!! 06.02.09, 12:01 Nic się nie bój:)Gdzie mam wracać to ja wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Dziewczyny zorganizujcie się!!!!!! 08.02.09, 12:22 jako użytkownik tego forum popieram kandydaturę Alkuda na tutejszego szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Dziewczyny zorganizujcie się!!!!!! 08.02.09, 15:37 Dziekuje za poparcie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Yalla Alkud!!!!! 08.02.09, 18:06 Ty najlepszy habibi! Zostaniesz al-adminem, Inshallah* *Jesli Allah pozwoli;) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Inshallah :) 08.02.09, 20:15 Dziekuje za wyrazy poparcia, w ramach innowacji proponuje: - fotoblog z oszukujacymi habibi, - watek n/t zagrozenia HIV/AIDS, - watek z najczestszymi argumentami habibi n/t 'dlaczego nie uzywac prezerwatywy' - watek 'seksturystyka w Tunezji' (hotele, miejscowki, dokladna ocena habibi: wyglad, gadka, seks etc) - watek 'powazne zwiazki z Tunezyjczykami' :) Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Inshallah :) 09.02.09, 09:13 Alkud twoj program wyborczy jak dla mnie jest OK.Jezeli dotrzymasz soich obietnic to ja jestem jak najbardziej za twoja kandydatura. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.pl Re: Inshallah :) 09.02.09, 12:44 żenada!!!! proponuje panom aby zagościli na innych forach jeśli tak bardzo interesuje ich temat seksu etc. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Inshallah :) 09.02.09, 13:24 > żenada!!!! wcale nie :) Kobiety maja takie samo prawo do wakacyjnych seks przygod jak mezczyzni... Nalezy jednak rozdzielic wakacyjny seks z hotelowym habibi od ew. powaznych zwiazkow (z np. wyksztalconymi Arabami ktorzy maja wieksze kompetencje intelektualne niz te wystarczajace do np. podawania recznikow) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Inshallah :) 09.02.09, 13:50 > > wcale nie :) Kobiety maja takie samo prawo do wakacyjnych seks > >przygod jak mezczyzni... proponuję uzupełnić Twoją wypowiedź o jeden drobny szczegół; " wcale nie :) Kobiety po czterdziestce maja takie samo prawo do wakacyjnych seks przygod jak mezczyzni..." Tak będzie lepiej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Inshallah :) 09.02.09, 14:24 Nuu :) Kazdy dorosly czlowiek ma prawo dysponowac swoim cialem wedle swojego uznania. Poza tym jesli mezczyzni maja swoje fora o prostytutkach, to kobiety takze moga miec swoje fora o zigolakach z Bliskiego Wschodu. Natomiast noz w kieszeni moze sie otworzyc, kiedy ktos jedzie na seks a mowi o milosci. To juz zalatuje hipokryzja (to tak jakby facet jechal do Tajlandii mowiac, ze chce spotkac milosc swojego zycia;) Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: Inshallah :) 09.02.09, 14:58 W innym wątku przeczytałam, że wybór alkuda na moderatora (o! zgrozo!) ktoś widzi poprzez aklamację... Składam protest. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Inshallah :) 09.02.09, 15:06 > Składam protest. rozumiem, ze Twoim jedynym argumentem przeciw mojej kandydaturze jest to, ze sila rzeczy (heteroseksualizm:) nie uprawialem seksu z zadnym Arabem? :) ISLAM KORAN EUROPA religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: Inshallah :) 09.02.09, 15:43 Źle rozumiesz. Swój protest motywuję brakiem zainteresowania pseudotroską i poczuciem wyższości oraz po raz kolejny udowodnioną zbytnią dowolnością w wyciąganiu wniosków:) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Inshallah :) 09.02.09, 15:53 Mam nadzieje, ze kiedys poznasz znaczenie slowa ironia :) Co do Twoich motywacji - to chyba jakas projekcja, nijak majaca sie do rzeczywistosci. Po prostu chcesz zrobic zadyme - tym razem na forum Tunezja - faceci z wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: Inshallah :) 09.02.09, 16:51 Mam nadzieje, że kiedyś nauczysz się stosować ironię, której jak twierdzisz znasz znaczenie. A zadymiara ze mnie nieprzeciętna faktycznie, choć "tym razem" również nie mogę się z Tobą zgodzić - nietrafnie oceniasz moje motywacje i intencje. Całym sercem będę za Twoją kandydaturą na moderatora forum "Czytajcie, jeśli chcecie zostać uświadomione, jakimi barankami jesteście - dla kobiet masochistek i dla mężczyzn, którzy lubią sobie porzucać mięsem typu materace znad Wisły":) Serdecznie pozdrawiam i czekam na kolejne kandydatury:) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Przeczytaj a może... 09.02.09, 19:40 znajdziesz wreszcie ukojenie z samą sobą: religiapokoju.blox.pl/2009/02/Wredni-ludzie-jak-sobie-z-nimi-radzic.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.pl Re: Inshallah :) 09.02.09, 19:48 bravo leoniara, przekonamy się na ile inteligentni są ci nasi panowie i osoby na nich głosujące :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Inshallah :) 09.02.09, 17:01 Alkud nie trać czasu na głupawe dyskusje z opozycją tylko działaj; złozyłeś już stosowne papiery do administracji portalu? Jeśli będziesz musiał jakoś umotywować konieczność obecności admina na tym forum to wskaż na moją osobę.... Tylko wcześniej uprzedź to zasunę tu parę tekstów z dolnej półki i motyw do objęcia posady szefa będziesz miał jak znalazł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Inshallah :) 09.02.09, 19:52 > Alkud nie trać czasu na głupawe dyskusje z opozycją tylko działaj; > złozyłeś już stosowne papiery do administracji portalu? wlasnie wyslalem maila w tej sprawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Inshallah :) 13.02.09, 09:31 > wlasnie wyslalem maila w tej sprawie ;) to co mrozić już szampana? A potem weźmiemy się za to forum podbite dziś przez tą flamę od kapitana nilowego i spróbujemy zrobić tam to samo co tu.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Inshallah :) 13.02.09, 11:03 Brak odpowiedzi :) No ale to sa fora prywatne... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Inshallah :) 09.02.09, 16:56 > Nuu :) Kazdy dorosly czlowiek ma prawo dysponowac swoim cialem > wedle swojego uznania. no dobra; skoro bariera "ryczących czterdziestek" wydaje Cię zbyt restrykcyjna to idźmy na kompromis i niech bedzie 35 lat; metryka dobija do tej bariery i niech sobie każda robi co chce.... Chociaż z drugiej strony; to szkoda kierowcom wielbłądów oddawać w pacht niektóre trzydziestki.. :-( Ale niech tam - nich będzie moja strata; kobietom też się należy coś z życia i skoro tam znajdują swoich amatorów nawet jeśli ci amatorzy tak naprawdę amatorami ich portfeli są to po 35 roku życia niech to będzie ich problem. Stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud VETO ;) 09.02.09, 20:04 Oczywiscie, ze nie. Mam poglady mocno libertarianskie i nikomu nic do tego, co ludzie robia ze soba, zwlaszcza w aspekcie seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirtilla8110 Re: Inshallah :) 10.02.09, 04:27 Czy Ty przypadkiem nie masz poczucia męskiej niższości i spowodowane tym kompleksy??? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Inshallah :) 10.02.09, 11:21 > Czy Ty przypadkiem nie masz poczucia męskiej niższości i > spowodowane tym kompleksy??? po kilku napisanych w przeszłości postach na waszym zaprzyjaźnionym forum o Egipcie wiem już, że mam wszystko co tylko zechcesz napisać.... Nawet małego tentegesa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Yalla Alkud!!!!! 09.02.09, 16:12 Ja tez jestem za alkudem ( na tym forum, o dziwo, jestesmy w jednym obozie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Yalla Alkud!!!!! 09.02.09, 19:43 > Ja tez jestem za alkudem ( na tym forum, o dziwo, jestesmy w jednym > obozie ;) a w jakich sprawach sie nie zgadzamy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Yalla Alkud!!!!! 09.02.09, 19:47 alkud napisał: > a w jakich sprawach sie nie zgadzamy? :) Odpowiadalam absztyfowi :) Nie udalo mi sie wpisac z cytatem. Ps. do roboty alkud, krapla drazy skale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Yalla Alkud!!!!! 09.02.09, 20:08 > Odpowiadalam absztyfowi :) ok :) > Ps. do roboty alkud, krapla drazy skale ;) eh, zapominacie, ze to jest prywatne forum a nie Gazetowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dziewczyny zorganizujcie się!!!!!! 15.02.09, 14:20 Popieram kandydaturę alkuda w ciemno na szefa! Odpowiedz Link Zgłoś