20.02.09, 21:31
W pracy chamstwo,na forum chamstwo-powinnam się przyzwyczaić a jednak ciągle
zaskakuje.Mam zamiar z koleżanką "staruszką"wyjechać w marcu do Tunezji żeby
zwiedzać i odpocząć od chamów pracodawców.No dzięki Tobie wiem co tam będę
robić."Dzięki" za miły wieczór
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.centertel.pl 20.02.09, 21:46
      oj ma sie co przejmowac ...takie wypowiedzi trzeba brać"na klatę":)
      tutaj to i tak jest spokojnie, jak bodajze byl artykul o
      sexturystyce na onecie to tam dopiero lecialy komentarze. :/ a jesli
      chodze o Tunezję to naprawdę polecam. Piękny kraj. Mam sama
      nadzieje, ze w marcu zrobi sie juz troszke słoneczniej. Życzę miłego
      i udanego wyjazdu! Na pewno taki bedzie, Gwarantuje!
      • taja11 Re: do Blurpp 20.02.09, 21:51
        Dzięki-miłego wieczoru i weekendu :-):-):-)
        • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.centertel.pl 20.02.09, 21:54
          Dziękuję serdecznie i wzajemnie :):) :D:D
    • turkeyissexi Re: do Blurpp 20.02.09, 22:36
      JECHAĆ JECHAĆ I jeszcze raz JECHAĆ:D
      Ja wróciłam tydzień temu i nakręciłam moją mamę i jej przyjaciółki żebyśmy
      pojechały jeszcze raz!! Jedziemy w marcu na tydzień i mam nadzieje, że będzie
      tak samo świetnie jak było teraz!! Najlepsze wakacje życia... SERIO:)
      Życzę Ci tego samego:D
      P.S. A że koledze się nie udało to przykro...
      • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.centertel.pl 20.02.09, 22:52
        no to super dzieczyny:):) moze jakies spotkanko w marcu?:>? w
        pieknej Tunezji przy tunezyjskim cappucino?:>?
        • turkeyissexi Re: do Blurpp 21.02.09, 13:42
          My jak zawsze chętne:)
          Jedziemy niestety 5 marca a nie jak planowałyśmy 19 (wykupili nam wycieczkę :/)
          Będziemy w Sousse w hotelu Riadh Palms:)
          A wy jak się wybieracie? Da radę się spotkać?
    • blurppp Re: do Blurpp 21.02.09, 06:38
      Jedź do Tunezji, to fajny kraj a tu w Polsce samo chamstwo. Jedź i
      najlepiej nie wracaj. Tylu tam przystojnych panów, zadbanych
      radosnych troskliwych o swoje Habbibi.
      Zresztą co mnie obchodzi gdzie i z kim bedziesz zaspakajać swoje
      popędy ?
      Skoro jednak jesteście tak bardzo zafascynowane Tunezją i
      Tunezyjczykami to czemu nie zostaniecie tam ?
      Dlaczego chcecie pracować i Polsce , uczyć sie w Polsce a tam tylko
      na okres rui się udać ?
      Polecam przeprowadzkę i zacząć żyć jak na Tunezyjke przystało.
      • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.aster.pl 21.02.09, 10:49
        wiesz to było opryskliwe..Biorąc pod uwagę, że zapewne jesteś dużo starszy ode mnie to zachowujesz sie jak 5 latek :):) nie będę ci tłumaczyc dlaczego nie wyjezdzamy tam na stale, bo raczej nie warto :)
        • taja11 Re: do Blurpp 21.02.09, 11:51
          Kasia-nie warto mu tłumaczyć też z tego względu że pewnie by nie dał rady
          zrozumieć:-)
          • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.aster.pl 21.02.09, 12:18
            hehe niestety niektorzy maja problemy z interpretacja i zrozumieniem tekstu:):)albo mozna mowic jak do sciany, zreszta nie warto marnowac czasu :):D ja zatykam uszy slyszac takie wypowiedzi i tyle :P nie warto sie denerwowac:D
      • Gość: usatysfakcjonowana Re: do Blurpp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 15:05
        Jesli juz to dbają o swoje habibti:) tyle wiesz a tego nie wiesz? Ja
        tylko wspolczuje Twojej żonie...jak wytrzymuje z takim chamem?
        Akurat dbania o kobiete którą sie kocha ( a nie tylko doi) możesz
        uczyc sie od Tunezyjczyków ( strasznie malo w Tobie szacunku do
        innych:( ). Wiem co mówie... mam stamtad męża i przyjaciół.
        • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.centertel.pl 21.02.09, 15:51
          Usatysfakcjonowana, dobrze mu napisalas!:) pozdrawiam serdecznie
        • deoand Re: do Blurpp 22.02.09, 11:29
          Co byście tam moje drogie nie powypisywały na swoja cześć czy nie
          popłakały sie w jej obranie to dla przeważającej części Polek i
          Polaków młode dzieciątka obściskujące sie z Arabami to ... / dopiszcie
          sobie określenie / a stare kobiety po 40 czy pięćdziesiątce , które
          może niedługo zostana babciami albo już są to ... i tu naprawdę brak
          mi określenia ...

absmak po prostu !!!

pzdr deoand
          • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.centertel.pl 22.02.09, 18:58
            przepraszam, ale czy jest jakas roznica w tym czy to Polak, Francuz, Wloch,
            Anglik, Amerykanin itd. a Arab??bo ja nie widze..
            • Gość: set Re: do Blurpp IP: *.chello.pl 22.02.09, 20:36
              Nie widzisz różnicy a słyszałaś kiedyś o terroryżmie
              shintoistycznym ? a o terroryżmie babtystów względnie katolików ?
              Bo o terroryźmie islamskim pewnie słyszałaś a jak nie to ci
              przypomne Osama ten od wierz WTC jest Arabem
              Czy ty nie widzisz że kraje arabskie od czasów rekonkwisty grenady
              nie rozwijają sie. Częśc sie rozwija bo ma petrodolary ale porównaj
              np Dudaj z Norwegią. Norwegia ma ropy znacznie mniej
              Czy znasz jakiś kraj arabski gdzie jest dobrobyt i róność oraz
              bezpieczeństwo socjalne ?
              Ech chcecie sie dubczyć z arabami wasza sprawa ale nie piszcie bzdur
            • deoand Re: do Blurpp 22.02.09, 20:41
              Jeżeli chcesz robić za wakacyjny materac dla Francuza Włocha , Hiszpana czy
              Araba to rzeczywiście nie ma to większej róznicy i twoja wola ale nie rób
              z tego cnoty .

Związki Polek z mężczyznami Islamu z reguły nie wytrzymują próby czasu
              o czym warto wiedzieć .

Większośc Polek jedzie jednak mam nadzieje odpocząc i podziwiac chocby
              Saharę a nie Arabów ..

może sie myle to trudno ... będzie więcej Aidsu w kraju !
              • Gość: ufff Re: do Blurpp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:46
                I wlasnie po takich komentarzach dziekuję Bogu że postawil na mojej
                drodze Araba, męża... niż Polaka.
                • deoand Re: do Ufff 22.02.09, 21:07
                  Podobno Bóg jest jeden i raz nazywa się Pan Bóg a raz Allach ale
                  mężczyzna arabski muzułmanin to jednak nie to samo co mężczyzna biały katolik ...

ale daj ci Panie Boże albo Panie Allachu szczęście !!
                  • Gość: Kasia Re: do Ufff IP: *.centertel.pl 22.02.09, 22:11
                    przeraża mnie wasze podejscie do życia, ale uważam, że nie warto się
                    denerwować:) jak widać Polakow nadal cechuje ksenofobia i niezwykła
                    inteligencja, oraz niezwykle szerokie horyzonty myślowe. Tylko pogratulować
                    myślenia ISLAM=TERRORYZM, a czy nie pamiętacie jak to było kiedy to
                    Europejczycy- chrześcijanie mordowali innych- przykład Krucjaty!!- "wspaniałe"
                    dokonania chrześcijan,Wielkie Odkrycia Geograficzne- niezwykle katolicka
                    Hiszpania, następnie Kolonizacja XIX wieku, w tym ludobójstwo w Afryce, czy też
                    wojny Światowe...tak trudno o przykłady??Kiedys na wykładnie zapytano nas z czym
                    nam się kojarzy kolonizacja..mało kto powiedział, że ma jakieś negatywne
                    odczucia...nawet nie mieliśmy pojęcia, iż Chrześcijańscy Europejczycy potrafili
                    zabić tylu ludzi, aby poszerzyć swoje terytorium.. a czy pamiętacie też o tym,
                    że zarowno ISLAM, CHRZEŚCIJAŃSTWO I JUDAIZM wywodzą się od jednej religii, że
                    łączy je stary testament?Że to są Religie KSIĘGI. Pogratulować wam wiedzy, nie
                    ma to tamto, zanim zaczniecie się wypowiadac to proszę, przemyślcie to.! Oj
                    wstyd mi za was..
              • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.centertel.pl 22.02.09, 22:16
                oj niestety zawiodę Cię deoand...ale znam wiele szcześliwych związków w tym
                wiele małżeństw między Polką a Arabami :) bardzo przepraszam, że otwieram Ci
                oczy na rzeczywistość! a tak z drugiej strony wspołczuje twojej kobiecie, że
                jesteś takim chamem :)
                • deoand Re: do Kasi 22.02.09, 22:43
                  Kasia .. nie pomoże ci rzucanie epitetów - tak będziesz postrzegana
                  przez większośc polskich mężczyzn i kobiet też .

co z tym zrobisz - twoja sprawa ale nie rób z siebie najcnotliwszą i
                  najbardziej otwartą kobiete świata przed która trzeba padac na kolana ...

nic z tych rzeczy

W Maroku jedno albo dwa małżeństwa polsko marokańskie dobiegły swego
                  kresu .. w Egipcie tez chyba dama która prowadziła biuro podróży jakos
                  cisza o niej i jej mężu , jedna z Polek która pojechala z synem do
                  kraju muzułmańskiego musiała syna zostawić i sama ledwo wróciła do
                  polski .. Znam jedna Polke , która chyba jest z mężem choc tez coś za
                  duzo o swoim męzu nie mowi raczej o dzieciach ... ale może i sa
                  szczęśliwe pary

niech ci będzie to twój wybór - tylko nie wymagaj podziwu

pzdr deoand
                  • Gość: Kasia Re: do deoanda IP: *.centertel.pl 22.02.09, 23:05
                    Wiesz mnie nie obchodzi to jak mnie postrzegaja inni, niech sobie myślą co chcą,
                    nie proszę o żaden podziw, nic z tych rzeczy. Znam wielu muzułmanów, w tym nie
                    tylko tych z krajów Arabskich, ale też tych polskich, ktorzy wybrali, tę a nie
                    inną wiarę. Dlatego przeraża mnie to, że Islam zrownuje się do terroryzmu to
                    jest przesada. A to co myślą o mnie inni to ich sprawa. Ja i tak uważam swoje. W
                    dodatku zawsze będę bronila związków międzykulturowych, nic tego nie zmieni a
                    takie chamstwo mnie denerwuje..i generalizowanie Arabów- ludzie przeczytali lub
                    uslyszeli cos gdzies i wypowadaja sie na ich temat..nie znajac zadnego. w naszym
                    pięknym kraju też wiele małżeństw się rozpada.. i co z tego?sa również te
                    szczesliwe. Uważam, że powinniśmy uczyć się od osob znajdujących się w zwiazkach
                    międzykulturowych za ich umiejetnosci osiagania kompromisu, za ich szacunek do
                    drugiej kultury. Jednak z tego co widzę ksenofobia była jest i nie wiadomo jak
                    długo jeszcze będzie..Jakby to poetycko określić...Polska to hermetyczny
                    kraj..Ale nie ma co przejmowac sie takimi komentarzami, trzeba je puscic mimo
                    uszu i przyjąć "na klatę":) także ja ide rozmawiac z moi Arabem, oj jak to brzmi
                    o tym jakich to mam kochanych rodakow :) Gratulujemy Polakom :)
                    • deoand Re: do deoanda 22.02.09, 23:23
                      Polska to hermetyczny
                      kraj.. także ja ide rozmawiac z moi Arabem, oj jak to brzmi
                      o tym jakich to mam kochanych rodakow :) Gratulujemy Polakom :)

i tu masz rację - Polska to raczej hermetyczny kraj ..

tylko nie do końca rozumiem czy ty bronisz stałych związków
                      międzykulturowych czy tez zwykłej delikatnie mowiąc sex-turystyki
                      kobiecej do krajów Arabskich .. bo troche sie w tym wszystkim
                      pogubiłem ...

żeby szanowac inna kulture niekoniecznie trzeba mieć męza Araba ,
                      Chińczyka czy Murzyna ... ja daje takim związkom góra 5 -6 lat ...
                      • Gość: Kasia Re: do deoanda IP: *.centertel.pl 22.02.09, 23:38
                        heh..no ja znam takie pary ktore sa malzenstwem nawet i 15:) i maja juz duze
                        dzieci...
                        ja bronie zwiazkow miedzykulturowych, juz pisalam w innym temacie, ze
                        sexturystyka jest wszedzie, nie tylko w krajach Arabskich, ale tez we Wloszech,
                        Hiszpanii itp. i dotyczy to nie tylko Polek ale tez Niemek, Francuzek czy
                        Włoszek..i prawda jest taka, ze tutaj tez nie ma znaczenia wiek, moze byc to
                        zarowno 20-latka lubiaca przygody czy 40-latka. Ale uważam, że jest to tylko i
                        wyłacznie ich sprawa. Ja się w to nie mieszam, ale jak napisali bodajze na
                        ocenie "kazdy marzy o przystojnym kochanku i kazdy ma prawo do orgazmu". Chodzi
                        tez o to, ze wiele kobiet wyjezdza do cieplych krajow bez partnerow tylko z
                        kolezankami czy to od razu znaczy, ze jada na sex? nie mozna generalizowac tego
                        zjawiska.
                        • deoand Re: do deoanda 23.02.09, 00:06
                          Moze i są szcześliwe tak jak w słynnej piosence Widziałem szczęśliwych
                          Cyganów / chyba taki był tutuł filmu czy piosenki - juz nie pamietam / ale
                          niestety nie przekonasz mnie , że 50 letnia Polka i arabski
                          dwudziestoletni żigolo to wspaniały i fascynujący widok godny naśladowania
                          ...

pozostaniemy przy swoich rozbieżnych zdaniach ...
                          • Gość: Kasia Re: do deoanda IP: *.centertel.pl 23.02.09, 00:18
                            ja nie chce Ciebie wcale przekonowac, kazdy przeciez ma swoje zdanie;p ale to
                            tak damo jak 50 latek i 20 latka...:)
                          • Gość: narazie szczęśliwa Re: do deoanda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 08:05
                            deoanda...a nie widziales rozwodów w Polsce? pobitych żon?
                            zdradzanych żon? mężów alkoholików terroryzujących swoje rodziny?

po co tyle jadu...."co ma wisieć nie utonie"
    • blurppp Re: do Blurpp 23.02.09, 09:54
      Jak brakuje argumentów pozostają epitety
      Skoro takie jesteście szczęsliwe ze swoimi Tunezyjczykami, skoro
      myslicie że Polacy to chamy to co tu jeszcze robicie. Polska to nie
      kawałek ziemi gdzieś w Europie a ludzie którzy tu mieszkają?
      Dlaczego piękna Tunezja nie zapewnia wam edukacji, opieki zdrowotnej
      itd.
      Proponuje wyjechać i tyle. każdy ma prawo robić co uważa za
      stosowne. Tylko niech nie zapomina że inni mają prawo to oceniać.
      Chesz kraść , kradnij ale nie miej pretensji jak nazywają cię
      złodziejem. Przykład skrajny ale wymowny. Chesz być z
      Tunezyjczykiem, bądż ale nie miej pretensji jak będziesz nazywana
      tak jak w latach 70 panie z Victori --> Arabeska
      • Gość: leoniara Re: do Blurpp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 11:56
        Blurpp, ale jak to jest jest, że Ty możesz epitetem walnąć, a
        dziewczyniom to wypominasz.
        Przyznajesz sobie prawo do oceny, zostaw je tez dziewczynom. Dałes
        sobie prawo wyjazdu do Tunezji w celach wypoczynkowo -
        zwiedzaniowych, daj prawo dziewczynom wyboru sposobu spędzania
        wakacji.
        Bo mam wrażenie, ze cała da dyskusja nie dotyczy tak naprawde
        związków miedzykulturowych czy bycia zigolkami tylko chęci
        wchodzenia z butami w czyjes prywatne zycie.
        Zauważ blurpp, że wszystkie tego typu dyskusje zaczynają sie od
        jakiegos zazwyczaj meskiego stwierdzenia, ze mu to nie pasuje - no i
        trudno. Musisz nauczyć się z tym zyć. Bo uwierz mi, o ile moga być
        przydatne Twoje rady dotyczace samej Tunezji, sposobu komunikacji,
        atrakcji turystycznych itp., o tyle, nie wiem czy się zorientowałeś,
        to oprócz kilku kolegów, którym własne zycie nie wystarczy, nikogo
        Twoje zdanie w tej akurat kwestii już nie interesuje.
        Pozdrawiam!
        • Gość: jolka Re: do Blurpp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 11:58
          OOOOOOOOOOOOOO leoniara , jestes wielka :)
          • Gość: Kasia Re: do Blurpp IP: *.centertel.pl 23.02.09, 12:12
            leoniara- dobrze mu powiedzialas :)
            • Gość: kingusia Re: do Blurpp IP: *.chello.pl 23.02.09, 12:44
              Watek masakra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka