ty-i-ja-razy-dwa 24.03.09, 15:09 Korzystacie z tej formy rezerwacji wycieczek? Przegladam oferty i widzę, że jest sporo taniej niż w biurze podróży. A mimo to waham się przed naciśnięciem "rezerwuj". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coco Re: Rezerwacja przez internet IP: 193.201.164.* 24.03.09, 15:18 Spokojnie, bez obaw rezerwuj. Po takiej rezerwacji ktos z biura do Ciebie zadzwoni i dopiero cała procedura sie rozpoczyna. Samo kliknięcie "rezerwuj" do niczego Cie nie zobowiazuje dopóki nie podpiszesz umowy. Ja rezerwowałam już kilka razy przez internet i nie miałam żadnych problemów. śmiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
majda12 Re: Rezerwacja przez internet 24.03.09, 15:48 tez mialam takie obawy ale naprawde jest spoko, mam kontakt tel i meilowy z pania z biura podrozy moge pytac doslownie o wszystko nawet najglupsze pytania ktore przychodza mi do glowy wole wiedziec wszystko z gory niz potem sie zdziwic wiec pani z biura jest bardzo wyrozumiala za co jej serdecznie dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Rezerwacja przez internet IP: 212.76.37.* 24.03.09, 21:14 No cóż, kto w dzisiejszych czasach nie korzysta z rezerwacji przez internet? Skoro oferta Ci odpowiada to ją akceptuj, w końcu nic nie wybuchnie :) Zapewne dostaniesz informację zwrotną na emaila o warunkach rezerwacji i takie tam ble ble ble. A jak nikt się nie odezwie do ciebie to "srał pies" i szukamy dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś